• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayhaydan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
adetim 20 gün gecikti 10.gecikme günü kan verdim negatifti 20. gün idrar testi yaptım silik çıktı ikiside tekrar kan verdim durum nedir sizce ???

Eklentiler

• IMG_0053.webp
    IMG_0053.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_77E2669A-775B-4961-84A5-9F55E588F8EB.webp
    IMG_77E2669A-775B-4961-84A5-9F55E588F8EB.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 161
adetim 20 gün gecikti 10.gecikme günü kan verdim negatifti 20. gün idrar testi yaptım silik çıktı ikiside tekrar kan verdim durum nedir sizce ???
Canım duratest gebelik testi maalesef ki doğru sonuç vermiyor aynı durumu yaşadım negatifti test yaptım aynı şekil çıktı emin olmak istersen farklı marka test yap

tam sevinemiyorum inşallah değer artar yarın tekrar test vericem teşekkür ederim inşallah vardır
İşallh cnım bende dün aile hekimine kan verdim ama hala e nabıza düşmedi sonuclar

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
adete 7-6-5 gün kala testlerim var Prodoctor pozitif çıktı onlar 3 gün kala normal Albi gebelik testi yaptım o da çok silik de olsa çıktı bugün miratech yaptım hayali çizgi çıktı bugün adet olmam gerekiyordu yani kafam çok karışık bugün kan veririm dedim ama miratech de öyle görünce kimyasal dedim yanılma payı var mı peki

var gibi duruyo bence kan testi verin stres yapmazsiniz en azindan iciniz rahatlarr
Prodoctor da var görünüyor evet ama bugün yaptığım en son attığım miratech ve başka normal gebelikler de yaptım onlarda negatif çıktı o korkutuyor beni

Prodoctor da var görünüyor evet ama bugün yaptığım en son attığım miratech ve başka normal gebelikler de yaptım onlarda negatif çıktı o korkutuyor beni
en iyisi bi kac gun daha bekleyin kimyasalsa adet gorursunuz zaten umarim degildir

Back
X