Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım duratest gebelik testi maalesef ki doğru sonuç vermiyor aynı durumu yaşadım negatifti test yaptım aynı şekil çıktı emin olmak istersen farklı marka test yapadetim 20 gün gecikti 10.gecikme günü kan verdim negatifti 20. gün idrar testi yaptım silik çıktı ikiside tekrar kan verdim durum nedir sizce ???
kan sonucunuz belli oldu muadetim 20 gün gecikti 10.gecikme günü kan verdim negatifti 20. gün idrar testi yaptım silik çıktı ikiside tekrar kan verdim durum nedir sizce ???
hayırkan sonucunuz belli oldu mu
böyle çıktı durum ne acabakan sonucunuz belli oldu mu
Hayrlı olsun canım çok çok yeni bir gebelik işallah sağlıkla artarböyle çıktı durum ne acaba
tam sevinemiyorum inşallah değer artar yarın tekrar test vericem teşekkür ederim inşallah vardırHayrlı olsun canım çok çok yeni bir gebelik işallah sağlıkla artar
İşallh cnım bende dün aile hekimine kan verdim ama hala e nabıza düşmedi sonuclartam sevinemiyorum inşallah değer artar yarın tekrar test vericem teşekkür ederim inşallah vardır
hayirli olsun var gibi gozukuyor ama 20. gunde mi cikti gercekten bu sonuctam sevinemiyorum inşallah değer artar yarın tekrar test vericem teşekkür ederim inşallah vardır
Bir şey sormak istiyorum kızlar kafam çok karışıkhayirli olsun var gibi gozukuyor ama 20. gunde mi cikti gercekten bu sonuc
evet bende o yüzden çok sevinemiyorum şaşkınımhayirli olsun var gibi gozukuyor ama 20. gunde mi cikti gercekten bu sonuc
hayırlı sonuçlar alırsın inşallahİşallh cnım bende dün aile hekimine kan verdim ama hala e nabıza düşmedi sonuclar
adete 7-6-5 gün kala testlerim var Prodoctor pozitif çıktı onlar 3 gün kala normal Albi gebelik testi yaptım o da çok silik de olsa çıktı bugün miratech yaptım hayali çizgi çıktı bugün adet olmam gerekiyordu yani kafam çok karışık bugün kan veririm dedim ama miratech de öyle görünce kimyasal dedim yanılma payı var mı pekihayırlı sonuçlar alırsın inşallah
var gibi duruyo bence kan testi verin stres yapmazsiniz en azindan iciniz rahatlarr
İşallah cnmhayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Prodoctor da var görünüyor evet ama bugün yaptığım en son attığım miratech ve başka normal gebelikler de yaptım onlarda negatif çıktı o korkutuyor benivar gibi duruyo bence kan testi verin stres yapmazsiniz en azindan iciniz rahatlarr
en iyisi bi kac gun daha bekleyin kimyasalsa adet gorursunuz zaten umarim degildirProdoctor da var görünüyor evet ama bugün yaptığım en son attığım miratech ve başka normal gebelikler de yaptım onlarda negatif çıktı o korkutuyor beni
Umarımen iyisi bi kac gun daha bekleyin kimyasalsa adet gorursunuz zaten umarim degildir