Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım canım tekrar yazarım burayaTestten kaynaklı olabilir belki pazar günü benimde başıma aynısı geldi inşallah adetiniz gecikir betanız yüksek bir şekilde tekrar kan verirsiniz
İdrarda olsaydi kanda kesin 10un üstü çıkardı. Yalancı pozitiflik vermiş. Erken Tevrat öyleymiş hayırlısı
Evet öyleymiş hayırlısı olsun diyelimİdrarda olsaydi kanda kesin 10un üstü çıkardı. Yalancı pozitiflik vermiş. Erken tabiki henuz.
Öyle yapacağım birdaha da regliden önce kan vermeyeceğim çok yıpratıcıOlabilir canım 10 gün zaten cok erken regln gecikince bir daha verirsin
Üzülmeyin hiç hayırlı zamanda vakitte olsun inşallahUmarım canım tekrar yazarım buraya
Teşekkür ederimm amin inşallahÜzülmeyin hiç hayırlı zamanda vakitte olsun inşallah
Stresten büyük ihtimalle akşama doğru da olabilirsiniz belirtileriniz varsa bi gün daha bekleyin net sonuç içinTekrar test yaptım maalesef çıkmadı bişey yinede kan testi vermelimiyim acaba gecikme olmadı henüz bugün adet olmam lazımdı olmadım
canim adetime 2 gün vardı bnde pazartesi yaptığımda böyle silikti hemen kan var. varsa zaten kanda degerin önce düşük çıkıyor sonra yükseliyorAnladım teşekkürler şuan adetime 1 gün kaldı kan testi için nekadar beklemeliyim acaba
silik gibi görünüyor sanki. yeniden test yaptınız miEki Görüntüle 3712630 sizce durum nedir ?![]()
Yapmadım ertesi gün kan verdim beta hcg 123 çıktısilik gibi görünüyor sanki. yeniden test yaptınız mi
benimde 137 çıkmıştı hamilesiniz o zmn. daha çok yenim ben 3 gün sonra biedaha kam verdim değerim yükselmiş. yeniden kan testi verip değerlerinin yükselmiş mi baktırinYapmadım ertesi gün kan verdim beta hcg 123 çıktı![]()