• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

uzer633

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Sizce gebelik var mı, adetim 2 gun gecikti ama bi haftadır adet olacak gibi kramplar yaşayıp olmuyordum bu sabah test yaptım 5 dakika içerisindeki sonuç bu belki fotoda tam belli degil silik olan hafif pembe gözle o şekilde görüyorum ne diyorsunuz yorumlarınizi bekliyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım

Eklentiler

• IMG_2823.webp
    IMG_2823.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_2821.webp
    IMG_2821.webp
    23 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_2822.webp
    IMG_2822.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 90
Sizce gebelik var mı, adetim 2 gun gecikti ama bi haftadır adet olacak gibi kramplar yaşayıp olmuyordum bu sabah test yaptım 5 dakika içerisindeki sonuç bu belki fotoda tam belli degil silik olan hafif pembe gözle o şekilde görüyorum ne diyorsunuz yorumlarınizi bekliyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım
Canım evet var çizgi kan verip netleştir bazı kişilerde bebek yerleşirken adet ağrısı gibi ağrı oluyor Bendede öyle ağrılar olmuştu ben adet olucam sanmıştım ama hamileymişim

Canım evet var çizgi kan verip netleştir bazı kişilerde bebek yerleşirken adet ağrısı gibi ağrı oluyor Bendede öyle ağrılar olmuştu ben adet olucam sanmıştım ama hamileymişim

İnşallah vardır uzun zamandır bekliyorum akşam hastaneye gidicem 💕

Merhaba kızlar testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_6791.webp
    IMG_6791.webp
    8 KB · Görüntüleme: 81
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin ☺️

Bugün kan testi verip eve geldim beta 171.85 çıktı ne diyorsunuz normal mi yarın doktora gidiyorum görüşmeye

Bugün kan testi verip eve geldim beta 171.85 çıktı ne diyorsunuz normal mi yarın doktora gidiyorum görüşmeye
Hayırlı olsun canım gayet normal değerin ben gecikmeden önce 147 yle öğrenmiştim senin değerin tam olması gerektiği gibi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💗

İki günde bir aynı kurumda kan ver canım. Değerler iki katı artıyorsa hiç sıkıntı yok. 5 binlere gelince görürsün inşallah ❤️ hayırlı uğurlu olsun bana da dua et inşallah 🥰

Tebrikler sağlıkla gelsin ❤️ kaçıncı günde verdiniz betayı
Uygulamadan takip ediyordum orası 5. Gun diyor gecikme için ama kendi hesabıma göre 3. Günüydü bugün öğlenden sonra verdim testi kendim internetten baktım yarın doktora gidiyorum 🥹

Hayırlı olsun canım gayet normal değerin ben gecikmeden önce 147 yle öğrenmiştim senin değerin tam olması gerektiği gibi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💗
İnşallah öyle heyecan oldu ki anlatamam uzun zamandır troid problemimi çözmeye çalışıyorum
Nisan ayinda nerdeyse 1 gün adet oldum ve bu beni çok korkuttu doktora gittim bana folik asit ve proxyfemin diye takviyeler önerdi bu kadar zamandır diğer doktorlar hiç bir takviye vermemişti gerçekten çok şaşkınım

İki günde bir aynı kurumda kan ver canım. Değerler iki katı artıyorsa hiç sıkıntı yok. 5 binlere gelince görürsün inşallah ❤️ hayırlı uğurlu olsun bana da dua et inşallah 🥰
İnşallah bi sorun olmadan olur Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️

İnşallah öyle heyecan oldu ki anlatamam uzun zamandır troid problemimi çözmeye çalışıyorum
Nisan ayinda nerdeyse 1 gün adet oldum ve bu beni çok korkuttu doktora gittim bana folik asit ve proxyfemin diye takviyeler önerdi bu kadar zamandır diğer doktorlar hiç bir takviye vermemişti gerçekten çok şaşkınım
Rabbim nasip edeceği zaman inan hastalıkta engel olamıyor Bendede gebelikte troid oluştu rabbim bizleri sakınsın evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin tam heyecanlı zamanları tadını çıkarrr💗☺️

Kızlar merhaba bende cumartesi sabah kan verdim değerim 312 geldi Salı tekrar verdim 523 geldi %100 şükür bir artış yok ama acaba sağlıkla ilerler mi başına böyle bir şey gelen duyan var mı 7 senedir çocuğum olmuyor 3 kez tüp bebek tedavisi denedim😔

Back
X