- Konu Sahibi gunesbebek
-
test çantamda 6 gün gçti çok heyecalıyım yapsam mı bilemedim. ya negatif çıkarsa. off Allah ım
test çantamda 6 gün gçti çok heyecalıyım yapsam mı bilemedim. ya negatif çıkarsa. off Allah ım
kızlar yaptım testi maleseftek çizgi(((((((( offfffff çok sinirim bozuk galiba ağlayacağım. evdde yalnızım keşke eşim burda olsaydı (( adetim hiç gecikmezdi 2 aydır böyle oluyor neden acaba bana doktor yolları göründü (((şuan yüzümden sanki ateş çıkıyor.
kızlar yaptım testi maleseftek çizgi(((((((( offfffff çok sinirim bozuk galiba ağlayacağım. evdde yalnızım keşke eşim burda olsaydı (( adetim hiç gecikmezdi 2 aydır böyle oluyor neden acaba bana doktor yolları göründü (((şuan yüzümden sanki ateş çıkıyor.
olabilir canım neden olmasın. bazıları ilk gecede, bazıları tecavüzle, bazıları zevk suyuyla bile hamile kalıyor. tabi bide benim gibi 4 yıldır yapamayanlar var
amin inşallah HAYIRLISI OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?