Gebelik testi

Allahım inşallah bu güzel duyguyu sanada nasip eder.İnşallah güzel haberlerle dönersin :)

İnşallah bu güzel bekleyişin mutlulukla sonuçlanır.Allahım hayırlısıyla nasip etsin..

canım normalde telefonla bilgi verilen bir test değil bu nerede yaptırdın testi.
Bi hasta takip nosu verdilerse kendinde internetten girip sistemi kontrol edebilirsin

canım normalde telefonla bilgi verilen bir test değil bu nerede yaptırdın testi.
Bi hasta takip nosu verdilerse kendinde internetten girip sistemi kontrol edebilirsin

sonuç negatif (( tıp merkezi var orda yaptırmıştım arayıp öğrenebilirsin dediler aradım ve öğrendm malsf yne sonuç negatif öfffff(((

hala sistem açılmıyo diyolr ya

İnş istedigin sonucu alırsın cnm klasik sorunlardan biri sistemin çökmesi biz de hep hastahaneye gittigimizde çöker sna bir numara verdiler mi netten kendin de ögrenebilirsin.

Sabırla dua etmeye devam edin. Bizim iki tane komşumuz yıllar sonra anne oldu tamda ümitlerini kestiği anda. Herkesin bir imtahanı var sizinkide bu..Rabbim gönlünüze göre versin.

Sabret canim unutma Allah sabredenlerle beraberdir benim kiz kardesimin 7 senedir olmuyordu bu sene hic tedavi falan olmadan kendiliginden hamile kaldi o yüzden umutsuz olma herseyin vakti zamani var Allah yardimcin olsun Allahim tüm isteyenlere nasip etsin.

umudumu kaybetmek istemiyorum biliyorum rabbim nezamn nasip edrse ozamn olur ama çok istedğim için çok üzülüyorum kendime kızıyorum benim yüzümden olmadığı için kilo verdiğim zamn olacağını biliyorum diyet yaptım okadr aptallık edip bu ay nede olsa verdim kiloları diye bıraktım diyeti bu yüzden adet olamdım geçen ay kendiliğinden adet olmuştur yıllardır ilk defa tabi hemen saldım tatlıları ekmekleri yemeye başladım bu ay adet olamdım ya kendime çok ama çok kzıyorum

üzülme canım zamanı var demekki....
inşallah en kısa zamanda sende bütün isteyenlerde kavuşurlar bebeklerine...

......................................

Son düzenleme:
Neyseki olmamasının anlaşılmaz,esrarengiz sebepleri yokmuş .Aslında siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.Siz hazır olunca ,bebeğiniz de hazırlıklara başlayacak .

Neyseki olmamasının anlaşılmaz,esrarengiz sebepleri yokmuş .Aslında siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.Siz hazır olunca ,bebeğiniz de hazırlıklara başlayacak .

evet sadece kendime dur demm gerkyo sonrası gelecek biliyorum yapıcam bunu bozmucam diyetimi kendime söz veryorum :)))

merhabalar.adet gecikmesinin yaklaşık 5.gününde ilşkiden yaklaşık 12 gün sonra kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 0.aslında bi ilşkide yoktu sadece zevk suyundan şüphelendik.o bölgeye boşalma olmadı çünkü.sizce bu değern yükselme ihtimali varmıdır.son adet tarihim 6 eylül ilşkide 29 eylül.ovulasyon zamanında da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…