- Konu Sahibi tuanailayda
-
inşallah istediğin haberi alırsın canım...
canım normalde telefonla bilgi verilen bir test değil bu nerede yaptırdın testi.
Bi hasta takip nosu verdilerse kendinde internetten girip sistemi kontrol edebilirsin
hala sistem açılmıyo diyolr ya
İnşallah bu güzel bekleyişin mutlulukla sonuçlanır.Allahım hayırlısıyla nasip etsin..
İnş istedigin sonucu alırsın cnm klasik sorunlardan biri sistemin çökmesi biz de hep hastahaneye gittigimizde çöker sna bir numara verdiler mi netten kendin de ögrenebilirsin.
Allahım inşallah bu güzel duyguyu sanada nasip eder.İnşallah güzel haberlerle dönersin :)
Sabret canim unutma Allah sabredenlerle beraberdir benim kiz kardesimin 7 senedir olmuyordu bu sene hic tedavi falan olmadan kendiliginden hamile kaldi o yüzden umutsuz olma herseyin vakti zamani var Allah yardimcin olsun Allahim tüm isteyenlere nasip etsin.
......................................umudumu kaybetmek istemiyorum biliyorum rabbim nezamn nasip edrse ozamn olur ama çok istedğim için çok üzülüyorum kendime kızıyorum benim yüzümden olmadığı için kilo verdiğim zamn olacağını biliyorum diyet yaptım okadr aptallık edip bu ay nede olsa verdim kiloları diye bıraktım diyeti bu yüzden adet olamdım geçen ay kendiliğinden adet olmuştur yıllardır ilk defa tabi hemen saldım tatlıları ekmekleri yemeye başladım bu ay adet olamdım ya kendime çok ama çok kzıyorum
üzülme canım zamanı var demekki....
inşallah en kısa zamanda sende bütün isteyenlerde kavuşurlar bebeklerine...
Neyseki olmamasının anlaşılmaz,esrarengiz sebepleri yokmuş .Aslında siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.Siz hazır olunca ,bebeğiniz de hazırlıklara başlayacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?