gebelık testı

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlar devamlı test yaparım ılk dfa bsıma geldı hepde bekeltırım saatler sonra cızgı cıktı sılıkde olsa adet oldum ama pedıme cok az geldı ve degısıktı suphelendım bguun de yaptım sımdı atıcam ekte resmı esıme kımseye solemedım agladım gercek olabılırmı sabah ılk ısım kan tahlılı yaptırmak sızce dogru cıkma payı avrmı bu ay gec yumrutlama oldu hesabma gre ayın 14 değilde 20sınde yumurtlama gerceklestıı

hadi gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) hmen kan testine koş canım, yeni bir gebelik ama bu çizgi baya soluk çıkmış. değerin düşük çıkarsa sakın üzülmeeeeeeeeeeeeee

Bidaha yaptim iki saat once negatif cikti hic cizgi yok cok sevinip aglamistm cok istyrm cunku ama megatif cikti

canım genelde hcg yoğunluğu fazla olduğu için ilk idrarla yapmak gerekiyor.Gün içerisinde yaptıysan varsada silik çıkmış olabilir ben seçemedim fotoğrafı ama Rabbim inşallah gönlüne göre verir.

Cnm bu pozıtıf bnce hemen hastneye gtmelısın aslın da yanılma sansı da var ama hayırlısı bakalım =)

moralım cok bozuldu ıkıncı negatıf cıkınca bunu sabah yapmıstım ıkıncı aksam yapıldı moralım alt ust oldu hep bekletırdım ılk defa cızgı cıktı bende ya nasıl sevındım anlatamam suan cokmus bulunmaktayım cesaretımde yokkk

yarın sabah ılk ıdrarla yapıcam negatıfcıkarsa gıtmıcem uzulmek ıstemıomm

canım üzülme zaten bak akıl vericek konumda değilim ama ben bir gebelik yaşadım.Çok süpriz oldu korunmayı bıraktık o ay öğrendim hamileyim.Baştan sorun yoktu sonra yok boş dediler ,kalp atışı yok dediler.İnanammadım öyle çok doktor gezdim ki,hatta bir doktor ben tüm herşeye rağmen inanmayınca dediki hadi ben yanıldım diğeride yanıldı hiçmi inancınız yok bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor diye kızdı.Ve tüm çabama rağmen sonuç değişmedi.Kürtaj oldum.Bunun içinde yarattığı acı tarifsiz.Bunları niye yazdım belkide kızıyorsun yazdım diye ama inan herşeyde bir hayır var ve hayırlısı ile gelmesini dilemek ve sabırla beklemek en güzeli.Rabbim sana hamileliklerin en güzeliini yaşatsın inşallah .her adımını en güzel duygularla yaşa ve hiç üzülme ama ne olur kendini yıpratma inan en az kendim kadar çok senin için diliyorum.İnşallah Allah sağlıkla ,sıhhatle hayırlısı ile nasip etsin.

İnşallah hamilesindir
ama çizgi saatler sonra çıktı diyorsun
testte yazar kullanma kılavuzunda ilk 5-15 dakikadaki sonuçları baz alın diye ...

allah rzı olsun canım senndeeennn gercektn bırde bu durumvar neden kzıayım goruyorum buralarda yazılanları ıste bende bır umut ya ne bılım testı gorunce havakarda uctum naptıgımı sasrıdım cunku okadar test yaptım ılk defa saatler sonra baksamda sılık cızgı gordum npım ben sence sımdı bana akıl evr esıme de demedım uzulmesın dıe sonucu negatıf olursa

canım bişi sölemek zor evet gebelik olmayınca saatler sonra bile çizgi çıkmıyor ama testte belli bir süreden sonra çıkan sonuçları değerlendirmeyin yazar ama akşam yaptığın testin negatif çıkması olmadığını da göstermez çünkü 2. çizgi çok zayıf ilk idrarda olmasına rağmen ama bende talihsiz bi gebelik geçirmiştim kürtajla sonuçlanan onda daha silikti ama idrar giderken çıkmaya başlıyo zaten ikinci çizgi valla bilemedim canım inş bebiş vardır ama sen ne çok umutlan nede umutsuz ol sabah netleşir durum ilk idrarda yaparsan

bende öle yapıcam ınsallah hayırlısı alıstım negatıf gormeye zaten kulalndıgım ıalctan dolayı zaten devamlı test yapıodum 1 aydır kullanmıom rahattım sımdı basladım kadın olmak cok zormus hele korunmuyosak odaha zor ılac ıcmeye bıle korkar oluyosun hayılsı sabah ola hayrolaaa

Ay sana hiç kıyamıyorum.Görüyorum yazdıklarını nasıl canı gönülden istiyorsun.Canım elbetteki eşin üzülsün istemezsin ama senin içinde yaşadığın üzüntü yada sevincin en büyük ortağı herzaman eşin.Birde pozitif çıkandan hemen sonra değilde sen uzun zaman sonramı yaptın diğer testi?birini öğlen diğerini akşam gibi.Bunu eşinle paylaşabilirsin elbetteki sonuçta ihtimaller belli akşam negatif çıkandanda bahset çünkü sen onada anlatmazsan sabaha kadar kendini yer bitirirsin.Yani adetin geçtimi yada olmadınmı o kısmı şuan tam bilmiyorum ama bir testin pozitif çıkması tesadüf değildir herhalde.İnşallah dilediğin gibi olur sonucun sabahta.Ama ne olursa olsun öncelikle üzülme ve eşin konusundada tabiki üzülmelerini istemeyiz ama durumları aynı heyecanla paylaş bence.Ama benim gibi abartma bir ara psikoya bağladım adetim geçtiği gibi nöbeçi eczane buldurup test aldırıyordum ki adam beni iyice delirdim sanıcak diye bıraktım bu huyumu şimdi oluruna bırakıyorum.Canım sende sakin ol ve sonuç olursa olsun üzülme.

İnşallah hamilesindir
ama çizgi saatler sonra çıktı diyorsun
testte yazar kullanma kılavuzunda ilk 5-15 dakikadaki sonuçları baz alın diye ...

işte onu bılıomda dedıgım gıbı hep bekletırım gun gecsede testte cızgı cıkmazzdı bu bılıncsızce halım yoku baktım yoktu on dk sobra masaya bıraktım aksam ustu gordum bu oalyı hanı nezaman cıktıgını bılemıom ben sabah 10 da yaptım gordugumde saat 4tü