bakın kızlar benmı yanlıs goruyorum ya.s
hadi gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) hmen kan testine koş canım, yeni bir gebelik ama bu çizgi baya soluk çıkmış. değerin düşük çıkarsa sakın üzülmeeeeeeeeeeeeee
kaç saatlik idrarla yaptın peki?
Kac saatlik derken canim
Cnm bu pozıtıf bnce hemen hastneye gtmelısın aslın da yanılma sansı da var ama hayırlısı bakalım =)
Pardon canım yakınlaştırınca gördüm.İnşallah vardır canım ya bu teste göre pozitif görünüyor :)
yarın sabah ılk ıdrarla yapıcam negatıfcıkarsa gıtmıcem uzulmek ıstemıomm
kızlar devamlı test yaparım ılk dfa bsıma geldı hepde bekeltırım saatler sonra cızgı cıktı sılıkde olsa adet oldum ama pedıme cok az geldı ve degısıktı suphelendım bguun de yaptım sımdı atıcam ekte resmı esıme kımseye solemedım agladım gercek olabılırmı sabah ılk ısım kan tahlılı yaptırmak sızce dogru cıkma payı avrmıbu ay gec yumrutlama oldu hesabma gre ayın 14 değilde 20sınde yumurtlama gerceklestıı
canım üzülme zaten bak akıl vericek konumda değilim ama ben bir gebelik yaşadım.Çok süpriz oldu korunmayı bıraktık o ay öğrendim hamileyim.Baştan sorun yoktu sonra yok boş dediler ,kalp atışı yok dediler.İnanammadım öyle çok doktor gezdim ki,hatta bir doktor ben tüm herşeye rağmen inanmayınca dediki hadi ben yanıldım diğeride yanıldı hiçmi inancınız yok bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor diye kızdı.Ve tüm çabama rağmen sonuç değişmedi.Kürtaj oldum.Bunun içinde yarattığı acı tarifsiz.Bunları niye yazdım belkide kızıyorsun yazdım diye ama inan herşeyde bir hayır var ve hayırlısı ile gelmesini dilemek ve sabırla beklemek en güzeli.Rabbim sana hamileliklerin en güzeliini yaşatsın inşallah .her adımını en güzel duygularla yaşa ve hiç üzülme ama ne olur kendini yıpratma inan en az kendim kadar çok senin için diliyorum.İnşallah Allah sağlıkla ,sıhhatle hayırlısı ile nasip etsin.
canım bişi sölemek zor evet gebelik olmayınca saatler sonra bile çizgi çıkmıyor ama testte belli bir süreden sonra çıkan sonuçları değerlendirmeyin yazar ama akşam yaptığın testin negatif çıkması olmadığını da göstermez çünkü 2. çizgi çok zayıf ilk idrarda olmasına rağmen ama bende talihsiz bi gebelik geçirmiştim kürtajla sonuçlanan onda daha silikti ama idrar giderken çıkmaya başlıyo zaten ikinci çizgi valla bilemedim canım inş bebiş vardır ama sen ne çok umutlan nede umutsuz ol sabah netleşir durum ilk idrarda yaparsan
allah rzı olsun canım senndeeennn gercektn bırde bu durumvar neden kzıayım goruyorum buralarda yazılanları ıste bende bır umut ya ne bılım testı gorunce havakarda uctum naptıgımı sasrıdım cunku okadar test yaptım ılk defa saatler sonra baksamda sılık cızgı gordum npım ben sence sımdı bana akıl evr esıme de demedım uzulmesın dıe sonucu negatıf olursa
İnşallah hamilesindir
ama çizgi saatler sonra çıktı diyorsun
testte yazar kullanma kılavuzunda ilk 5-15 dakikadaki sonuçları baz alın diye ...
bu arada birde gebelik testinin markası ne bazı testler hatalı sonuç verebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?