gebelık testı

inşallah gönlünün muradını versin Rabbim bu testler böyle delirtiyor insanı ama olmasa napcaktık diyomki bazen bu kadar test alacağıma ultrason cihazı alsaydım uzman olduk nasılsa artıkkk

nova dıe bır test cnm burda cogu eczanede bu var hassas gebelık testı oalydı ıyıydı ama yok

canım novada hiç böyle bi sonuç almadım ben yani gebe olduğumda pozitif olmadığımda hep negatif çıktı ama burda nova hakkında olumsuz şeyler okudum hatalı pozitif veriyo die ama dediğim gibi bende olmadı bi bak isterse kk dan bulursun yorumları testle ilgili

benım gunumden ıkı gun gecmıstı kanama oldu cok acık kırmızı sekıldeydı benım genelde koyu olur pedıme cok az geldı dusun 3 gunde 2 pedı zor kullandım yanı o derece ertesı gun kesıldı ucuncu gun leke gelıodu oda peceteye kasıkalrımda batmalar hep devam ettı sonra anlamadım yemekten sonra bulantılarım basladı et kokusunu duydugumda mdem alt ust oldu suan bıle mdıem bulanıo belkı psıkolojık suanda ama ne bılım cnm testı sabah 10da yaptım ondakıka sonra baktım negatıftı bıraktım masatya aksam 4 e dogru masayı toplarken ıkıncı sılık cızgıyı gordum esımı aradım bahanem koye gıdıcez noolur nolaz testı yapmakmı dedımalım dedı aldı aksam yaptım 6da onuda hıcbısey cıkmadı ondada esım de gozlerımın ıcıne bakıo dıo sen onc test yaptın bısımı cıktıda bana solemıon dıo sende bı haller var fln dıo :) çakal kocam benım sabah gorucez artık

inşallah gönlünün muradını versin Rabbim bu testler böyle delirtiyor insanı ama olmasa napcaktık diyomki bazen bu kadar test alacağıma ultrason cihazı alsaydım uzman olduk nasılsa artıkkk

aynen öle bende ısterdım hele beta hcg bakılan labaratuarım olsun bakım ısterdım net sonuc falan

bakıyorum sımdı cnm dogrudur yaa :) en dogrusu beklemek gıtmıcem hastaneye

Hımm bir hayli süpheli durumlar var canım.Ozaman hayırlısı diyelim Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.Sabahı senin gibi sabırsızlıkla beklicem.İnşallah dilediğin gibi olur.Bence kocanda senin gibi tez canlı sabırsızlık var azcık :) Gerçi kime diyorum gece gece test almaya giden benken :)Sabırsız sabırsız diliyorumki sabah çabuk olsun :)

bende heyecanlyıım valla blılmıom helebugun onu gordugumde allaha aylvarısımı unutamıyorum nasıl agladım esımde sabırsız zaten 2tne test almıs arkadasın dedıgıne takıldım nova marka test bazıalrı guvenılır dıo bazıları degıl dıo kaldım ortada:)

canım idrarda hcg seviyesi yükselmesi için beklemen lazım..sabah ilk idrarla yapın demelerindeki en büyük sebep bu sabah kan testi yaptır en garantilisi güzel habelerini bekliyorum

canım idrarda hcg seviyesi yükselmesi için beklemen lazım..sabah ilk idrarla yapın demelerindeki en büyük sebep bu sabah kan testi yaptır en garantilisi güzel habelerini bekliyorum

cesaretım yokkı baıyorumda kımse guvenılır demıo benım kullandıgım teste hayallerım yıkıld:) kan testı yaptırmak burda olumden beter zaten yapck bsıı yok sabah gıdıcem yaptırcamm inşallahhhhhh guzel haber verırım sızleree

bana kalırsada bekle yarınki test fikir verir günün geçtimi senin

benım ıkı gun gectı ve acık kırmızı kanamam oldu ve sadece ılk gun kanaam oldu oda wcdeyken pedıme gelmedı öle dıger gunşer kesıldı lekelenme sadec pecetede bılmıom kasıkda batmalar bulantılar suphelendım sımdı bu durumdayım:S

canım sıkma canını... benim değerim 3000'lerdeydi ben keyfine gebelik testi yapıyodum yinede silik çıkıyordu..Allahtan ümit kesilmez..sabah yap gebelik testini ve kan testini..gün içerisinde yapılan idrar testleri çok güvenilir olmuyor ama eklediğin resimdeki 2. silik çizgiyi bende gördüm...

haaa gebeliğimden evvel silik çizgi çook gördüm kan testinde negatif çıktığıda çok oldu....o yüzden gebelik testi yapmamaya söz vermiştim günüm geçince kan tahlilinde öğrenmiştim sonra hobi olarak gebelik testi yapıyodum inşallahh banadaa tekrar hamiş kalmak nasip olurr....... Rabbim gönlüne göre versin yarın güzel haberlerini okuruz inşallah...

amin canım allahım ıns tekrar nasıp eder yapıcm test kan ıcıb bılmıomda test yapıcm :) hayrlsı olsun hakkımızda ınsallahhhhhhhhhhhhh

kızlar yaptım 15 dakaıkada bısey cıkmadı yanı negatıf demekkı test sorun varmıs cok uzuldum hem yazıyolar buralara bekledıkce cıkıyo dıe cızgı bn dun aksam 6 da yaptıgım test hala tek cızgı yanı neyse hayırlısı olsun sıkayet edesım var bu marka testı

kk da dedikleri gibi glıba sımdı seklı gozukuyo ıkıncı cızgını bellı degıl aama cızgı hafıf gozukuyo beyaz dedıklerı hralde bu teste problem var almayaın arkadasın nova testını

Ttlım bu kdar sıkıntı yapma kendıne dha yenı evlısın senelerce bekleyenler var boyle kfaana tktkca olmuyor zaten ben kzmda evlendıgım gun hamıle kaldım bunda 8 ay sonra her ay takıp edıyodum acaba gecıcekmı 1 gun gecdı fln dıye bakdım olmuyor bu ay bosver merve dedım olmuyosada vardır bı zamanı bı bkdım hamıleyım sıkma kendını anca bırbınıze alısıyorsunuz allah en kısa zamanda bı bebek nasıp etsın sıze bekleyen herkese =)

kan testı yaptırdım negtıf moralım altust oldu esımlede kavga ettım:S bosver ya hayırlısı