• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.356
248
Mrblar.BDV forumundan daha hizli cevap alirim diye buraya aciyorum konuyu.benim adetime 2gun var.bu ay icin suphem var.dayanamayip 1saat once kadar test yaptim negatifti.az once cope bisey atacagimda gordum 2.cizgi hafif gorunuyor cok heyecanlandim.simdi gidip tekrar test mi alsam ne yapsam bilemedim.gecen hafta da test yapmistim ama kesin negatifti.boyle bisey olmamisti

Mrblar.BDV forumundan daha hizli cevap alirim diye buraya aciyorum konuyu.benim adetime 2gun var.bu ay icin suphem var.dayanamayip 1saat once kadar test yaptim negatifti.az once cope bisey atacagimda gordum 2.cizgi hafif gorunuyor cok heyecanlandim.simdi gidip tekrar test mi alsam ne yapsam bilemedim.gecen hafta da test yapmistim ama kesin negatifti.boyle bisey olmamisti

Tebrik ederim darisi basima :)

Benimde bir kac gun gectiginde yaptığım test aynen oyleydi. Heyecanlandırmak istemem ama pozitif olabilir. Test almak yerine kan testi yaptir birkac saat sonra sonucu kesin olarak ogrenebilirsin.

tskler arkadaslar cvplar icin.cok heyecanlandim.ve yakinlardaki hastanelerde hemen kan testi yapsalarda sonuc yarina kaliyor.gidip tekrr test alayim dedim yarinda kan testi

benimde öyle çıkmıştı ama gebe değildim 25 dakikadan sonra çıkan sonucu ciddiye almayın diyorlar en güveniliri kan testi umarım gönlünüzden geçeni verir rabbim

Ozmaan tebrik.ederim hamilesin canim tecrubeyle sabittir:)))))))

Son düzenleme:
Arkadaslar cok tsk ederim..allah isteyen herkese versin hayirlisiyla insallah..kan testi yaptircam insallah

İdrar testini bugün tekrar yapsanız aynı sonuç çıkar. Kesin sonuç kan testinde belli olur. Birkaç gün bekleyip idrar testini tekrarlayabilir ya da kan testi yaptırabilirsiniz bekleyemezseniz.

Aynı şey benimde başıma geldi ama sonu hüsran oldu. 20 dakika sonra çıktıysa sonuç doğru değilmiş. Kan testi yaptırın yinede emin olmak için

Tekrar test yaptım ama negatif çıktı bu kez anlamadım ne oldu :44: artık 2 gün sonra adetimin durumuna göre kan testi yaptırcam direkt inşallah..yorumlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten.kimseyle paylaşamadım ne yapcağımı şaşırdım hemen buraya konu açtım:)

tebrik ederim bencede hamilesiniz.
benim ablamda da aynı böyle oldu.adeti gecikince test yaptık bir çizgi koyu kırmızı oldu ama diğer çizgi hafif pembemsi tonlarında.doktorlara sorduk hamile dediler.o çizgi niye öyle oluyor diye sorduğumuzda "gebeliğin daha yeni oluşundan kaynaklan bir durum"dediler.yani taze hamile kalanlarda böyle oluyormuş.

tebrik ederim bencede hamilesiniz.
benim ablamda da aynı böyle oldu.adeti gecikince test yaptık bir çizgi koyu kırmızı oldu ama diğer çizgi hafif pembemsi tonlarında.doktorlara sorduk hamile dediler.o çizgi niye öyle oluyor diye sorduğumuzda "gebeliğin daha yeni oluşundan kaynaklan bir durum"dediler.yani taze hamile kalanlarda böyle oluyormuş.

hayirlisi insallah:)ama beni tedirgin eden adetime daha 2gun olmasi ve sonraki yaptigim testin negatif cikmasi.birkac gun bekleyip kan testi daha saglikli olacak..da beklemek ve belirsizlikten dusunmeden edemiyorum strese girdim

hayirlisi insallah:)ama beni tedirgin eden adetime daha 2gun olmasi ve sonraki yaptigim testin negatif cikmasi.birkac gun bekleyip kan testi daha saglikli olacak..da beklemek ve belirsizlikten dusunmeden edemiyorum strese girdim

Cnm benimde boyle olmustu varla yok arasinda bi cizgi kan testinde de 25 filan cikmisti ama kimyasal gebelikmis
insallah gonlune gore olur ama kimyasalda olabilir

Ya benimde şüphem var :s ve sabah veya perlembe adet olmam lazım. Ama olmam inşaAllah. Bir kızım var bi tane daha istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere içinde banada hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşaAllah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X