İlk idrar daha çok hormon içerdiğinden daha iyi sonuç verir. Heyecan yapıyorsanız, şimdi de yapabilirsiniz emin olmak için sabah idrarıyla da bir tane yaparsınız. Kaç paralık matah ki.
Gönlünüze göre olur umarım.iki tane aldım zaten daha önce böyle şeyler olmazdı bende ... sırf meraktan aldım ... Şimdi yapamam zaten iş yerindeyimde ... evde yapabilirim belkş
adet tarihinden önce bebek olsa bile negatif çıkması mümkün, idrar testleri pek hassas değil. ilk idrarla daha doğru sonuç veriyor fakat mide bulantınız bebek varsa bile onunla ilgili değil çünkü 5. haftadan önce başlamıyor bulantılar bebek daha yeni tutunmuş olduğu için.
Gönlünüze göre olur umarım.
Zamanı farketmez tatlım geldigi zaman yap :)Merhaba arkadaşlar ... normal adet başlama tarihime 2 gün var ... ama benim göğüslerim de gerilme aşırı bel ağrısı ve su dahi içtikten sonra oluşan mide bulantılarım , kasıklarımdan da aşağı doğru bi ağrı var ... adet öncesi hiç böyle bişey yaşamadığım için test aldım aklıma takıldı yapmak istedim ... ama ilk defa yapacağım sabah ilk idrarla mı daha iyi sonuç alırım yoksa gün içinde de yapabilir miyim .... yardımcı olursanı sevinirim :)
Zamanı farketmez tatlım geldigi zaman yap :)
al benden de o kadar..Keşke bende hamile olsaydımda konu acsaydım..püfff.bugün hep böyle depresfm
Aynen bende oyleKeşke bende hamile olsaydımda konu acsaydım..püfff.bugün hep böyle depresfm
Merhaba arkadaşlar ... normal adet başlama tarihime 2 gün var ... ama benim göğüslerim de gerilme aşırı bel ağrısı ve su dahi içtikten sonra oluşan mide bulantılarım , kasıklarımdan da aşağı doğru bi ağrı var ... adet öncesi hiç böyle bişey yaşamadığım için test aldım aklıma takıldı yapmak istedim ... ama ilk defa yapacağım sabah ilk idrarla mı daha iyi sonuç alırım yoksa gün içinde de yapabilir miyim .... yardımcı olursanı sevinirim :)
Ben adetime hafta varken olesine oglen vakti yapmistim hamile oldgumu ogrendim
eve geldiğimde yaptım saat 17.30 civarı bi çizgi net ikincç çizgi yok gibiydi .çok silikti ... bilmiyorum sonuç ne ama heyecan kapladı içimi sabah bi daha yapacağım :)Merhaba;
Hakkında hayırlısı olsun, ancak 2 gün kala çıkması biraz düşük bir ihtimal ama çok heyecan verici içindekini durduramassın çok iyi anlıyorum bilinçli ise hayırlısı ile bebeğin vardır karnında
cnım ben kafama takmadığım ay hamile kaldım.... cok dua ettim ve kurban adadım lütfen sende kafana takma bolca dua et yürekten inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?