gebelik testi

Benimde
eve geldiğimde yaptım saat 17.30 civarı bi çizgi net ikincç çizgi yok gibiydi .çok silikti ... bilmiyorum sonuç ne ama heyecan kapladı içimi sabah bi daha yapacağım :)
Ole cikmisti hayali bir cizgi hergun sabah kalkip adet gunume kadar test yapmistim hergun biraz daha belirginlesti cizgi

Canım ne yaptın sonucu bekliyoruz

Kizlar bana bi akil verin. Ortalama 2 haftadir bas donmesi kasik agrisi ve ozellikle arabaya bindigimde kusturacak kadar agir olmayan hafif bulantilarim oluyordu. Bulantim su an yok. Fakat kasik agrilarim siddetlendi. Bacaklarimda romatizmaya benzer agri var. Idrarimi bazen tutamiorum. Gunun her saati uyuyabilirim ve bas donmem devam ediyor. Gectigimiz 2 gun cok siddetli bas agrisi yasadim. adet sancisi gibi agri var karnimda. Adetim 3 gun gecti. Test alip baksammi sizce. Yardimlarinizi ve desteginizi bekliyorum. Bebeklerimize hayirlisiyla kavusmak dilegiyle

Arkadaslar adetim 5 gun gecikti dun 4 tane test yaptim birinde silik bir cizgi cikti yani eline alinca acik bir sekilde belli oluyor birinde de cok dikkatli bakinca belli oluyo ikinci cizgi diger 2nde tek cizgi cikti sizce hamilemiyim acaba bebek cok kucukte ondan mi boyle oldu buna benzer durum yasayan var mi

en erken ne zaman yaptınız hanımlar. bana doktorum dedi ki 72 saat sonra bile kanla sonuç alabiliriz. erken kan tahlili yapan var mı aranızda.

idrar için bekleyeceğiz demek ki.

benim adetim 10 gündür geçikmede ve hala test yapmadım ya hamile değilsem diye korkuyorum ;(

arkadaşalr merhaba acil bilgi istiyorum bu ay regilim 1 gün oldu geçti ama sağ kasıpımda 2 gün ağrı hissettim dayanamıyorum şuan test yaptırmak istiyorum ama negatif çıkma itimali var sanırım dmi bilgi veririseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…