- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
adetinin gecmesini.bekle canim umutsuzluga kapilma jerkesin onceden cikacak die bsy yok belki varsa gecikmeden sonra cikarTek cizgi
Jadetinin gecmesini.bekle canim umutsuzluga kapilma jerkesin onceden cikacak die bsy yok belki varsa gecikmeden sonra cikar
Stres yapma cnm ins hamilesindir adet gecukmesi olmadan bazi bebisler kendini gostermiobelki de dedigin gibidir ama ne bileyim insan kotu hissediyor...
cok erken test yapiyorsunuz adet gunu gecmeli ve 1 hafta gecmeli kesin sonuc o zaman cikiyor.boylesi bence daha hayirli belki kimyasal falan olacak bos yere uzulzceksin.bak cikmadi uzuldun.belkide hamilesin.bence bekle derim.benim adet gunemede 3 gun var 23 subat yani.bende kendimi hamile gibi hisediyorum ama gunum 1 hafta grcmeden test yapmam.bebek varsa zaten adet gormezsinki.beklemek zor ama saglikli olani bu
Masallah. :)testi yapinca sonucu yaz.benimde gecikme olursa test yapinca sonucu yazarim hepimiz icin hayirlisi bakalim.aslinda bende cok sabirsizimda mecburen sabrediyorum benim olursa 3 cocugum olacak
.3 gun kala cikmazki bosuma uzulursun ben adetten 1 gun gecmisti yaptigim test negatifti bes gun gecince belli belirsiz ikinci cizgi cikmisti yani bundn cikardigim ders adetten 7 gun gecmeden. Tam amlamıylaMerhaba hanimlar.
Benim gebelik testi hakkinda bir sorum olacak..
Reglime 3gun var ve regl belirtilerine benzer belirtilerim var. Eğer mevcutsa bu ikinci gebeligim olacak. Agustosta 6 haftalikken dusuk yapmistim.
Sorum şu, elimde gebelik testim var. Ve oldukca sabirsizim bekleyemiyorum.
Test yapmak istiyorum. Elimde gebelik testi var. Sabah ilk idrarla yapilmasinin daha saglikli oldugunu duymustum.
Ilk sabah idrarini kacirdim ama su da icmedim . Sadece kahvalti ve kahvaltida uc bardak cay tukettim.
Simdi yapsam saglikli olur mu? Cok sivi tuketiminin idrardaki hormonu seyrelttigi icin sabah idraridaha iyi sonuç verir diye bildiğimden kafam karisti. Bilgisi olan var mi
hadi olsun nasip.onumuzdeki ay insallah.benim henuz olmadi beklemedeyim normalde gununm bugun bakalim.ama olacak gibi sanki.
İnşallah hayırlısı ileKizlar hastalanmis bulunmaktayim an itibariyle...
nasip gelecek aya artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?