Gebelik testi

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
Arkadaşlar regl i günüme 8 gün var.. Eczanelerde satılan testlerden yapsam çıkar mı ??? Yoksa çok mu acele etmiş olurum...

Benim silikte olsa çıkmıştı galiba 4 gün kala yapmıştım istersen biraz daha bekle erken

8 gün varsa çıkmaz sanırım canım.Benimki tam regl olacağım gün baktığımda silik,kan testinde tam çıkmıştı.

erken yani adetiniz üzerinden bir 7 gün geçsin bakalım oyle yapsanız daha sağlıklı olur.Rabbim gönlünüze göre versin

reglıye 5 gun kala cıktı silik çizgi

çıkabilir çıkmasına da çıkmama ihtimali daha yüksek daha erken, beklenen adet günü yapsan daha iyi

Çok teşekkürler yorumlar için biraz daha sabır beklemeye devam

Ben 1 haftalık hamileyken yaptım çıkmadı. Hastalanmama 1 hafta falan vardı sanırım. Sonra kan testinde çıkmıştı .

8 gün çok çok erken az daha sabır lazım. Benim de erken çıkmıştı ama o da 4 gün önce çıkmıştı gerçi kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler. en sağlamı adet gecikince tabi ama bende bekleyememistim:) inşallah hamilesinizdir

Belki çıkar ama çıkmama ihtimali daha yüksek.
Moral bozmuş olmayın şimdi boşuna

Ben hep denemisitim 3 ayda.. Hep negatif cikiyordu bi kez yapsak mi dedim ama yapmadik reglim 10 gün geciktiydi baktim hamile cikti hastaneye gittik orda 6haftalik hamile olduğumu öğrendim. Onu da 31 haftaya kadar tasidim kaybettim bebeğimi.. İkinciye umudum var maalesef 1 sene bekliycem 1 senelik de evliyim daha. İnşallah bebeğimiz olur. Esim benden daha çok istiyor bebek: (

Bır gun kala yaptım cıktı:) En ucuz testlerden bikac tane almistim emin olmak icin hepsi de cikti.

Canim hamileysen bile cikmayacaktir çok çok erken daha sonra boşuna moralin bozulacak. Bence bekle adet gününü sonra yap hem daha gerçekçi olur. Şimdi yapsan sonra hop bidaha deniyim diceksin sen en iyisi bekle

Arkadaşımın 3 gün kala çok silik bir çizgi çıkmıştı ama 8 gün çok erken bence. Düşünmemeye çalış bir hafta daha bekle bence

Ayy heyecan yaptım koskoca 8 gün geçer mi???
Aslında hamileliğim çok erken bi dönem 2. Bebeğimi doğuralı 7 ay oldu... Eğer hamile isem 3 çocuk annesi olucam

Korkularım da var dikişler Bakım yorgunluk ama bu bebeği istiyorum neden bilmiyorum için kıpır kıpır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…