canim testi cope atdm zaten 5 dakika bekledm 5 dakikaa kadar gorunen o ikinci cizgi beyaz idi sonra atdm cunki 5 dakikadan sonraki zaten gecersizdir deye duydumtestın resmını bı atsana beyaz cızgı olması test kurudugunda olabılıo ız seklınde öyle mi sizinki de
keşke atmasaydin bazen 10 dakikada çıkabiliyormuş beta hgc çok düşükse. yarin bi test daha yap en iyisicanim testi cope atdm zaten 5 dakika bekledm 5 dakikaa kadar gorunen o ikinci cizgi beyaz idi sonra atdm cunki 5 dakikadan sonraki zaten gecersizdir deye duydum
15 dakika sonra birde bakb atdm onda kirmizi idi amma o gecerlimi peki?15 daika gecdi o yuzdenkeşke atmasaydin bazen 10 dakikada çıkabiliyormuş beta hgc çok düşükse. yarin bi test daha yap en iyisi
ewde çöpe attıysan bı bak bakalım pembelesmıs mı benım de cok erken öğrendım ben adete 6 gun kala ole bı cızgı cıktı gıtgıde pembeleştı yanı ondan dıorumcanim testi cope atdm zaten 5 dakika bekledm 5 dakikaa kadar gorunen o ikinci cizgi beyaz idi sonra atdm cunki 5 dakikadan sonraki zaten gecersizdir deye duydum
anladm canim copde evde diyl artik sadece testden 15 dakka sonra baktm artik kirmizi idi ikinci hat gecerlimi pekidewde çöpe attıysan bı bak bakalım pembelesmıs mı benım de cok erken öğrendım ben adete 6 gun kala ole bı cızgı cıktı gıtgıde pembeleştı yanı ondan dıorum
aaa e bı tane daha alıp yap en kısa zamanda var galıbaanladm canim copde evde diyl artik sadece testden 15 dakka sonra baktm artik kirmizi idi ikinci hat gecerlimi pekid
saq salim bebisinize kavusun insallah kucuk bir umut geldi icmie Allah razi olsunaaa e bı tane daha alıp yap en kısa zamanda var galıba
aminn sagolun ınsallah kavusalım az kaldı bızım bebıse darısı senın basına ınsallah hamılesındırsaq salim bebisinize kavusun insallah kucuk bir umut geldi icmie Allah razi olsun
AMIN insallahaminn sagolun ınsallah kavusalım az kaldı bızım bebıse darısı senın basına ınsallah hamılesındır
hamile olabilirsin bence :)15 dakika sonra birde bakb atdm onda kirmizi idi amma o gecerlimi peki?15 daika gecdi o yuzden
insallah canim bakalim bir kac gun sonra yine yaparim artikhamile olabilirsin bence :)
merhaba hanimlar çok garip bir durum yaşıyorum, idrar testi yaptım ve ışıkta belirgin beyaz bir çizgi gördüm control çizgisi çok net pembe hatta kırmızı ama test kısmında beyaz bir çizgi var,Hamile olabilir miyim? Yoksa bu çizgi zaten testte olan pozitiflik durumunda pembeleşmesi gereken bir çizgi mi? Yardımcı olursanız sevinirim,boşa ümitlenmek istemem çünkü. SAT 30 kasimdi 24 aralik adet olmam gerekiyordu testi bugun yapdim austosda bos gebelik kecirdim korunmayi bu ay burakdm
aminn sagolun ınsallah kavusalım az kaldı bızım bebıse darısı senın basına ınsallah hamılesındır
Acaba bende hamilemuyim 15 gündür adet görmüyorum ikinci kez test yaptım sonuç resimdeki
Çizgi çok net kan testi yaptırdınız mı
Sen baya hamilesin tatlimmmm hayirli olsunnnAcaba bende hamilemuyim 15 gündür adet görmüyorum ikinci kez test yaptım sonuç resimdeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?