gebelik testi

canim ola bilirsin ama test boyle erken gostermez adet gunun 2=3gun gecsin sonra yap insalah guzel haberini verisin bize

Kızlar hamileyim geçen pazartesi doktora gittik 5 haftalık hamileyim dedi doktor bir hafta geçti ama göğüslerimin ağrısı ve iştah artması hariç hiç bise hissetmiyordum haftaya kalp atışı için gitcez hadi hayırlısı dua edin arkadaslar

Hayirli olsun cnm isallah kucagina almakta nasip olur bende ayni sen gibiyim göğüslerim agriyor ve istahim artti 5 gun var regl tarihime bekliyorum erken gebelik testide yapmadim cogu insanda hamile oldugu halde dahadan idrarda cikmiyormus bende bekliyorum

Ben onu daha önceden senedin negatifti sonradan adet dönemini 15 gün gecirdim normal test yaptım pozitiftir dktrda 5 haftalık çıktı bence sende bekle. :) teşekkür ederim inşallah sana ve tüm olmayanlara insallah

Ben onu daha önceden senedin negatifti sonradan adet dönemini 15 gün gecirdim normal test yaptım pozitiftir dktrda 5 haftalık çıktı bence sende bekle. :) teşekkür ederim inşallah sana ve tüm olmayanlara insallah

Saol cnm benim bi kizim var 2. Yi istiyorum bu ayda bekliyorum iste adet gecikmesini ilk bebegimde 6 gun sonra yapmistim ama busefer okadar bekleyemem sen nasil 15 gun beklemissin kiz ben pek sabirsizimdir

Tüm gebelik belirtileri var adet 3 gün gecikti test ise bu şekilde sizce ümit var mı

Tüm gebelik belirtileri var adet 3 gün gecikti test ise bu şekilde sizce ümit var mıEki Görüntüle 1748856

Ikinci cizgi cok hafif cikmis ya 1 - 2 gun daha bekle yeniden tekrarla yada bence eczanelerde 10tl 15 tl ye hassas gebelik testleri var onlardan yap bide sunu soyluyum bu testlerde gebe iseniz negatif cikma olasiligi yuksek cunku hormonlar once kana sonra idarara geciyor ama senin ki cok hafifte olsa ikinci cizgi var gec döllenme oldugundada boyle oluyor birazdaha net bi cizgi icin dedigimu yapmani tavsiye ederim

tebrik ederm canim allah saglikla bebeyine kavusmayi nasip etsin insallah insallah hafyata duyasn kalp atisini

Saol cnm benim bi kizim var 2. Yi istiyorum bu ayda bekliyorum iste adet gecikmesini ilk bebegimde 6 gun sonra yapmistim ama busefer okadar bekleyemem sen nasil 15 gun beklemissin kiz ben pek sabirsizimdir
Bende öyleydim negatif çıkınca çok üzülüyorum bukez sabrettim bu arada ilk benimki Allah dileğini kabul etsin kızını sana bağışların :))

Haydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.bebislerimize kavusuruz inşallah... SİZİ TOPİĞİME BEKLİYORUM HAMİLE KALMAYI İSTEYENLER TESTLERİ ATALIM MORAL TOPLAYALIM

Adetim üç gün geçti test yapmadım yapsam doğru çıkar mı acaba kasık ağrım var ara ara biraz bel ağrım

Kızları bu testin sonu ne sizce negatifmi pozitifmo

Eklentiler

• IMG_20160128_172631.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 77
TSK ederm umut işteOTE="CANNIBALL, post: 44892865, member: 713029"]Test bozuk olabilir yarın bi daha yapsan testi :/[/QUOTE]
Tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…