İnşallah en büyük duam peki adet döngün kaş gun. Ve belirti yaşadın mı. benm 27-29 arası adet gunumde o yuzden soruyorum. Belirtiler varmıydıAllah razı olsun senden. Darısı sana olsun
Merhaba arkadaslar benim son adet tarihim 25 ocak ama 2 gun ve cok az geldi gebelik belirtilerini yasiyorum bir hafta once test yaptin silik cizgiydi bugun tekrar yaptim negatifti kafam cok karisti bir de marka olarak fark varmidir ilki bebetime ikincisi certain di yardimci olursaniz sevinirim
doğrulandı :)
hamileyim :)
hayırlı olsun cnm demıstık sana hamılesın dıye:)
Sağol canım ama inanamıyorum ki hala
Dr deyince tamam dedim
Şimdi yatağıma girdim en temiz duygularla hepimiz için dileklerimi sıralayacagım.
Allah razı olsun cnm.kaç cıktı beta hcg ?
Canm adetin kac gun gecmiştiGünaydın Canım, 1900 çıktı.
Canm adetin kac gun gecmişti
Yani canm adet bittiği gbi mi yumurtlamışsn ve dollenmiş öyle mi3 gün geçmişti.
Canım galiba benım gecen adet döneminden hemen sonra döllenme olmuş. Çünkü yeni dogum yapan arkadasım, değer yüksek diye öyle söyledi.
Yani canm adet bittiği gbi mi yumurtlamışsn ve dollenmiş öyle mi
Tamam tamam anladım ben sizin ne demek istediğinizi. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınBen de tam bilmiyorum ama hcg değeri 1900 çıkınca arkadasım öyle söyledi.
Ben hakıkaten bu konularda bilgisizim.
Tamam tamam anladım ben sizin ne demek istediğinizi. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah ya dua et bna çok ihtiyacım varAmin canım insallah
Darısı sana olsun canım
İnşallah ya dua et bna çok ihtiyacım var
Kızlar negatif cikan gebelik testimde birkac saat sonra silik cizgi belirdi boyle bir durum yasayan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?