- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
Sabahtan beri çok kötüyüm arkadaşlar eşimde istemiyor ve bana kızıyor sürekli zaten yolunda gitmeyen bi evliliğim var ikinci çocuk asla diyordum ama oldu rabbim çok ağır bi sınava soktu beni napacağımı bilemiyorum gözlerim acıyor artık ağlamaktanCanim üçüz olacak o yuzden 3 cizgi cikmis
Saka bi yana evde fazla idrar testi varsa sabah idrarinla bi daha dene sadece 3 4 damla damlatp yine dene. Yine ayni cikarsa kesnlkle kan testine git. Kanda bakilsn
Biz 3 testte ancak bu karar çizgi buluyoruz vallaAynn:))))))
Bu kadar üzme kendini herşeyde bir hayır vardır rabbim in sana hediyesi bu öyle düşün sağlığının kıymetini bilSabahtan beri çok kötüyüm arkadaşlar eşimde istemiyor ve bana kızıyor sürekli zaten yolunda gitmeyen bi evliliğim var ikinci çocuk asla diyordum ama oldu rabbim çok ağır bi sınava soktu beni napacağımı bilemiyorum gözlerim acıyor artık ağlamaktan
Biliyorum biliyorum farkındayım herşeyin ama elimde değil çok üzgünüm arkadaşlar rabbim olmayana versin tabi ama benim yaşadıklarım ağır şeyler. aldatma filan değil ama hergün hakaret kavga fikir çatışmaları evden kovmalar sen kimsinki demeler en ufak bişeyde hep beni suçlayan bi adam napıcamı şaşırdım gecikmeli bi adet olsa ya nolur dua edin benim için öle olsun yoksa kürtaj son kararım çok üzgünüm çok pişmanım çok ne biliyim hiç iyi değilim işte ankayın beniAaa uzuldum ama simdi esinizn yaptgi buyuk haksizlik o cocugu tek basina yapmadinz.
Ayrica boyle yipratnayin kendinizi daha kesin degil olsa bile kismetyle gelir derler. O bir can olur mu oyle istememek. Zaten boyle aglamaya devam ederseniz hem kendinize hem ona zarar
Nolurki o zaman senceTestte ilgimi ceken sey c cizgisinin t den acik olmasi :)
Çok üzüldüm ya şimdi Rabbim gönlüne göre versin sana tavsiyem sağlık ocağına git kan tahlili yaptır gecikmeden önce emin ol sonrasında gebelik varsa aile hekimine şöyle istemiyorum ne yapabilirim de belki söktürücü filan verirBiliyorum biliyorum farkındayım herşeyin ama elimde değil çok üzgünüm arkadaşlar rabbim olmayana versin tabi ama benim yaşadıklarım ağır şeyler. aldatma filan değil ama hergün hakaret kavga fikir çatışmaları evden kovmalar sen kimsinki demeler en ufak bişeyde hep beni suçlayan bi adam napıcamı şaşırdım gecikmeli bi adet olsa ya nolur dua edin benim için öle olsun yoksa kürtaj son kararım çok üzgünüm çok pişmanım çok ne biliyim hiç iyi değilim işte ankayın beni
Test bozuk olabilir gibi geldi bana. Ama sonuc olarak cift cizgi cikmis.En dogru sonucu kan testidir. Kan testi yaptirin. Bu arada testin markasi nedir??Nolurki o zaman sence
Laoquick mişTest bozuk olabilir gibi geldi bana. Ama sonuc olarak cift cizgi cikmis.En dogru sonucu kan testidir. Kan testi yaptirin. Bu arada testin markasi nedir??
Biliyorum biliyorum farkındayım herşeyin ama elimde değil çok üzgünüm arkadaşlar rabbim olmayana versin
Biliyorum biliyorum farkındayım herşeyin ama elimde değil çok üzgünüm arkadaşlar rabbim olmayana versin
Canim hamilesin tebrik ederim.Idarari fazla damlatmissin ondandir..Hemn Dr gdip kan ver
biz ikinciyi bulamıyoruz maşallah sana üç çıkmışcnm bence kan ver enn garantisi istiyorsan eğer inş vardır
istemmeden,istenmeyen,yada aldıramlara kesinlikle karşıyım burda bir suru anne adayı var çöpe attıgınız o canlar için millet her gun aglayıp olsun diye neler yapıyorlar.Allahın layık gordugu bu lutfu elinizle nasıl çöpe atabiliyorlar anlamam.Aaa uzuldum ama simdi esinizn yaptgi buyuk haksizlik o cocugu tek basina yapmadinz.
Ayrica boyle yipratnayin kendinizi daha kesin degil olsa bile kismetyle gelir derler. O bir can olur mu oyle istememek. Zaten boyle aglamaya devam ederseniz hem kendinize hem ona zarar
sanirim yanlis mesaji alintiladiniz?İ
istemmeden,istenmeyen,yada aldıramlara kesinlikle karşıyım burda bir suru anne adayı var çöpe attıgınız o canlar için millet her gun aglayıp olsun diye neler yapıyorlar.Allahın layık gordugu bu lutfu elinizle nasıl çöpe atabiliyorlar anlamam.
canim tamam da o zaman bastan dusunmeliydin.esin korunmuyosa sen korunmaliydin, dogum kontrol haplari ucretsiz veriliyor aile hekimliginde.Biliyorum biliyorum farkındayım herşeyin ama elimde değil çok üzgünüm arkadaşlar rabbim olmayana versin tabi ama benim yaşadıklarım ağır şeyler. aldatma filan değil ama hergün hakaret kavga fikir çatışmaları evden kovmalar sen kimsinki demeler en ufak bişeyde hep beni suçlayan bi adam napıcamı şaşırdım gecikmeli bi adet olsa ya nolur dua edin benim için öle olsun yoksa kürtaj son kararım çok üzgünüm çok pişmanım çok ne biliyim hiç iyi değilim işte ankayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?