Gebelik testi

bence pozitif test fazla bekletildiği zaman farklı çizgiler ve ya bulanık bazı şekiller çıkabiliyor.kan testi yaptırarak garantileyebilirsin sonucu

Canim üçüz olacak o yuzden 3 cizgi cikmis
Saka bi yana evde fazla idrar testi varsa sabah idrarinla bi daha dene sadece 3 4 damla damlatp yine dene. Yine ayni cikarsa kesnlkle kan testine git. Kanda bakilsn

Canim üçüz olacak o yuzden 3 cizgi cikmis
Saka bi yana evde fazla idrar testi varsa sabah idrarinla bi daha dene sadece 3 4 damla damlatp yine dene. Yine ayni cikarsa kesnlkle kan testine git. Kanda bakilsn
Sabahtan beri çok kötüyüm arkadaşlar eşimde istemiyor ve bana kızıyor sürekli zaten yolunda gitmeyen bi evliliğim var ikinci çocuk asla diyordum ama oldu rabbim çok ağır bi sınava soktu beni napacağımı bilemiyorum gözlerim acıyor artık ağlamaktan

Aaa uzuldum ama simdi esinizn yaptgi buyuk haksizlik o cocugu tek basina yapmadinz.
Ayrica boyle yipratnayin kendinizi daha kesin degil olsa bile kismetyle gelir derler. O bir can olur mu oyle istememek. Zaten boyle aglamaya devam ederseniz hem kendinize hem ona zarar

Bu kadar üzme kendini herşeyde bir hayır vardır rabbim in sana hediyesi bu öyle düşün sağlığının kıymetini bil
Eşine gelince sana niye kızıyor mikserle mi yaptin bu bebeği

İnşallah evliliğin de yoluna girer

Biliyorum biliyorum farkındayım herşeyin ama elimde değil çok üzgünüm arkadaşlar rabbim olmayana versin tabi ama benim yaşadıklarım ağır şeyler. aldatma filan değil ama hergün hakaret kavga fikir çatışmaları evden kovmalar sen kimsinki demeler en ufak bişeyde hep beni suçlayan bi adam napıcamı şaşırdım gecikmeli bi adet olsa ya nolur dua edin benim için öle olsun yoksa kürtaj son kararım çok üzgünüm çok pişmanım çok ne biliyim hiç iyi değilim işte ankayın beni

Testte ilgimi ceken sey c cizgisinin t den acik olmasi :)

Çok üzüldüm ya şimdi Rabbim gönlüne göre versin sana tavsiyem sağlık ocağına git kan tahlili yaptır gecikmeden önce emin ol sonrasında gebelik varsa aile hekimine şöyle istemiyorum ne yapabilirim de belki söktürücü filan verir

uygun fiyatlı kandan test yapan bir yer önerirmisinz ? kzıılayda yaptıran varmı..

İ
istemmeden,istenmeyen,yada aldıramlara kesinlikle karşıyım burda bir suru anne adayı var çöpe attıgınız o canlar için millet her gun aglayıp olsun diye neler yapıyorlar.Allahın layık gordugu bu lutfu elinizle nasıl çöpe atabiliyorlar anlamam.

sanirim yanlis mesaji alintiladiniz?

canim tamam da o zaman bastan dusunmeliydin.esin korunmuyosa sen korunmaliydin, dogum kontrol haplari ucretsiz veriliyor aile hekimliginde.
Korunmak cok normal ama saglikli bebegi kurtajla aldirmak degil.
Aldiracaksan da bunu buraya yazma bisuru bebek icin helak olan yapmadgi sey kalmayan caresiz kadnlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…