Gebelik testi

İşte benimde anlatmak istediğim buydu yazık değilmi ya şurda o kadar anneliği tatmak isteyen insan var

Ben bişey sorcam gecen ay 11 kadımda kahverengi lekeyle basladı 3 gun surdu 14 kırmızıya donustu ya ben yumurtalık hesaplarken yada bir sonraki adetimi hesaplarken hanisini baz alcam dr gıtmıstım adet bitşminde uzun surmus dedı ve. 11 alcaksın dedı ama o zaman yumurlama yanlış gune denk geliyor yani

25 kasımda baktırdım 1-2 gune yumurta catlıcak dedı ama 11 baz alırsam 25 denk geliyor ve o gun zaten dr 1-2 gube demiştı 14 alırsam 26 gosterıyor ve o gun benim yumurta catladı

Arkadaşlar gebelik yesti yaptım iki çizgi çıktı biri soluk 10-15 dk sonra üçümcü çizgi çıktı bu nedemek nolr yardım edin biri beni duysun yalvarırım.
Canim ne yaptin merak ettim.

Merhabalar. Ben aranıza yeni katıldım. Burada olan her umutlu anne adayları gibi ben de güzel haberi bekliyorum. Bugün 3 gün gecikti ve sabah test yaptım. Bir haftadır da mide bulantım var. Yorumlayabilir misiniz?

Tebrikler konu sahibinde sizde hamilesiniz Rabbim banada versin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…