- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
cizgi bariz gozukuyo erken diye bu sekilde cikmistr.yarin sabah bi kan verin netlesirKizlar benm adetime 4 gun var gebelik testi normalde yaptim erken gebelikte yaptim 2sindede silik cizgi var. Ben hamile miyim degil miyim? Hcg degeri dusuk diyemi silik cikiyor sizce adet gunume kdr deger artar mi? Cok istiyoruz bebegimizin olmasini. Erken gebelik testimin fotosu bu. Sizce var mi?
Esim ve annem gununu bekle yoktur diyo. Dr gunun gelmeden niye geldin der mi? Acile gitsem gece orda kan testi yaparlar micizgi bariz gozukuyo erken diye bu sekilde cikmistr.yarin sabah bi kan verin netlesir
Kizlar benm adetime 4 gun var gebelik testi normalde yaptim erken gebelikte yaptim 2sindede silik cizgi var. Ben hamile miyim degil miyim? Hcg degeri dusuk diyemi silik cikiyor sizce adet gunume kdr deger artar mi? Cok istiyoruz bebegimizin olmasini. Erken gebelik testimin fotosu bu. Sizce var mi?
gidin hemen hamilelik suphem var deyn testte cikti deyin hemen yaparlar.rahatsizm ilac alamiyrm supheden dolayi dersenz daha kolay olur cunki dr.lar baya bi gecsin istiyo adettenEsim ve annem gununu bekle yoktur diyo. Dr gunun gelmeden niye geldin der mi? Acile gitsem gece orda kan testi yaparlar mi
Onu hamile kalmadan once kizlarla ugur getirsin diye yapmistik ilk yaptigm ay tuttu galiba :)hamılelık takvımıde yapmıssın masaşallh
allah gonlune göre versin canım darısı bana olsun ınşallahhh
Esim ve annem gununu bekle yoktur diyo. Dr gunun gelmeden niye geldin der mi? Acile gitsem gece orda kan testi yaparlar mi
Zaten tiroid hastasiyim hergun ilac kullaniyorum silik cikiyo diye korkmamin sebebide o. Aksam gidiyim o zman bigidin hemen hamilelik suphem var deyn testte cikti deyin hemen yaparlar.rahatsizm ilac alamiyrm supheden dolayi dersenz daha kolay olur cunki dr.lar baya bi gecsin istiyo adetten
he tamam ozaman insallah guzel bi sonuc cikar canim hayirlisiZaten tiroid hastasiyim hergun ilac kullaniyorum silik cikiyo diye korkmamin sebebide o. Aksam gidiyim o zman bi
Benim takvimde bebegin boyu yaklasik bilmem kac mm fln yaziyo ya onun altinda hamilelik takvimini imza alanina eklemek icin tiklayin yaziyo oraya bascaksin bi sayfa acilcak once 3. Linke sonra 2.linke basip yapicaksinnasıl yapıyorsunuz bu takvımı ayrıntılı yazarsan bende yapayım
bak heyecanlandım şimdimina retriever
becerememişimacaba yapabildim mi
Yapmissin canm insallah sanada ugur getirirbanada şans ve uğur getirsin İNŞALLAHHHH
teşekkur ederim @mina retriever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?