- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
- Konu Sahibi Papatyam000
-
Şu testlere hiç güvenmiyorum ama pembelik çıkmış inşallah gebelik vardır kan verin benceKizllar merhaba hemen konuya girmek istiyorum. Bat gunum yarin dun aksam test yaptim cok hafif cizgi cikti sabah ilk idrarla da denedim silik cikti hemen cikti gelebelik var mi kizlar fotorafi asagiya koyucam vee gebelik testi markasi bebe time sabah yaptigim test hakkinda kotu yorumlar oldu dusunceniz neder cizgi beklmedi yanlizdun aksamla cektigim flasla olan
Pazartesi gunu hastaneye gidicegimŞu testlere hiç güvenmiyorum ama pembelik çıkmış inşallah gebelik vardır kan verin bence
Pazartesi randuvu aldim doktorumdan gidicem canim insallah varidr saabh test almak icin eczaneye kosa kosa gitttim markasi hakkinda kotu seyler duyunca morelim. Bozuldu kiz dua etCanim cikmis evet ama bir kan vrr once
Yaaa insllah canim test hakkinda kotu yorumlar duyunca umidim kesildi hemen oldu bekleme cizgiside degil yaniBence var, 2 tane pozitif. Tebrikler
Ben bu ay 3 farklı test aldım hepsi silikte olsa pozitif çıkarttı sonum regliyimPazartesi gunu hastaneye gidicegimama testin markasi hakkinda kotu yorumlar gelince morelim bozuldu ikisi mi yanlis cikar ki
İnsallah vardirCanım var var, kan testi var içim rahat etsin :)
Hemen mi cikmisti yoksa sornadan mi fark ettin canimBen bu ay 3 farklı test aldım hepsi silikte olsa pozitif çıkarttı sonum regliyimama sizin gibi pembe çıkmamıştı umarım yanıltmamıştır
Hemen çıktı ama gölgeydi canım benim pembe değildi böyleHemen mi cikmisti yoksa sornadan mi fark ettin canim
Anldim canim insallah vardir ya morelim bozulduHemen çıktı ama gölgeydi canım benim pembe değildi böyle
Umarım hamilesindir güzel haberlerle gel canımAnldim canim insallah vardir ya morelim bozuldu
Ayyy insallahhh buda kurumus haliUmarım hamilesindir güzel haberlerle gel canım
Baya pembe ya var benceAyyy insallahhh buda kurumus hali
Kokusuda cok kotu bu arada alip kokladim inana biliyor musunUmarım hamilesindir güzel haberlerle gel canım
Ay hadii insallahBaya pembe ya var bence
YaaKokusuda cok kotu bu arada alip kokladim inana biliyor musun
Hic sorma yaaaYaagüldürdün beni için açılmıştır jaıwıdof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?