Gebelik testiii lütfenn yardım

Çok sevindim bence iyi değeriniz🥹Maşallah belirtileriniz var nıydı test yapmadan önce flan hissettiğiniz şeyler
Allah razı olsun canım evet vardı sürekli sağ kasıkta ağrım vardı ve beyaz koyu bir akıntım vardı öğreneceğim gün sabah mide bulantısıyla uyandım

Merhaba gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzunuzu peki öbür iki peridictor erarly ne zaman yaptınız âdete kaç gün kala benimde bat 21 Mayıs yarın yani test sipariş etim peridictor erarly eczaneden 1 âdet express 1 âdet erken gebelik testi
Allah razi olsun canim benim,Early olanı adete 3 gün kala yaptim canım hızlıyı da aynı şekilde eşim almıştı denedim bende

Allah razi olsun canim benim,Early olanı adete 3 gün kala yaptim canım hızlıyı da aynı şekilde eşim almıştı denedim bende
Ne demek canım inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin artık bebiş var kendine dikkat et cevap için teşekkürler bende yapcam dua edersen banada sevinirim hayırlısı olsun inşallah ❣️

Allah razı olsun canım evet vardı sürekli sağ kasıkta ağrım vardı ve beyaz koyu bir akıntım vardı öğreneceğim gün sabah mide bulantısıyla uyandım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.O beyaz koyu akıntıyı sürekli mi görüyordunuz ara ara mı.Kusura bakmayın çok soru sordum🥲

Çok sevindim bence iyi değeriniz🥹Maşallah belirtileriniz var nıydı test yapmadan önce flan hissettiğiniz şeyler
Bende 5 gün gecikti bende ilk etapta evde test yaptım silik çıktı dünde kan versin 647 çıktı. Sizce normal mi kızlar. Kaç haftalık oluyor böyle olunca

Bende 5 gün gecikti bende ilk etapta evde test yaptım silik çıktı dünde kan versin 647 çıktı. Sizce normal mi kızlar. Kaç haftalık oluyor böyle olunca
Sizinde çok yeni 😍😍😍 sanırım 4haftalık olabilir regle tarihinize göre hayırlısı olsun inşallah.Bizede nasip olur umarım

Bazılarında 5+5 de 2577 çıkmış bi anda bu kadar yükselir mi. Beni hafta sonu doktorum muayene ye çağırdı. Sizce daha erken değil mi kese yi görebiliriz sadece değil mi kızlar
Zaten 1000 i geçince kese görünür 2 günde bir 2 katı artıyor değer normal o yüzden

Back
X