Gebelik testiiii

Bel ağrım çok var bide göğüs hassasiyetim var bide akındim var var ama bilmiyorum ya kafam ullak bullak oldu adet günümde yapdirdim die belki erkenmi yapdirdim bilmiyorum hayırlısı 3 ay önce düşük yapdim ondan da olabilirmii bilmiyom hayırlısı içinizde ne doğuya sizce varmıdır
Canım eğer geç döllenme de olabilir bilmiyorum son ilişkinizden sonra kaç gün geçti o önemli ama adet gününde varsa kanda 14.3 falan çıkıyor stres yapıyorsun çok düşündüğün içinde adetin gecikiyor sen yarın evde bi test yap sonucu bana at ona göre karar veririz olur mu

Kuzum kuruma olsa beyaz kuruma olmaz mı bu biraz kırmızılık hafif içeriyor peki neden böyle oluyor oyun oynuyor test bizimle normalde bembeyaz çıkmaz mı sonuç hahah😂
Benim hormonlarım benimle kafa geçiyor bence 😂 yada kimyasal oluyor heralde bilmiyorum ki doktora gidicem bunun için bütün testler böyle çıkar benim bu ayda öyle 😂

Benim hormonlarım benimle kafa geçiyor bence 😂 yada kimyasal oluyor heralde bilmiyorum ki doktora gidicem bunun için bütün testler böyle çıkar benim bu ayda öyle 😂
Ay insan nasıl stres oluyor böyle dimi bende Şuan öyleyim 😂 şimdi elimde albi test var yarın ilk idrarla onu yapıcam bakalım

Back
X