bişey dicem ben gördüm bayağı silik çizgi var inşallah gönlünüzce olur hayırlı olsunKızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz O Orangegreysky V Vavelya09uniq12 ParlayanGece BB_Queen H hawaii
BurcuYengec lilyrosey N NewHopes
Canim galiba hamilesinKızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz O Orangegreysky V Vavelya09uniq12 ParlayanGece BB_Queen H hawaii
Ya hadi inşallah çok heyecanlıyım ama başka bir testle tekrarlıycam..birde bu 5 dakika içinde çektiğimdi ama 10 dakikaya kadar belirgin şekilde koyulaştı testte 5 yazdığı için ben onu baz aldımCanim galiba hamilesintakibi net gorunuyor cizgi
Amin inşallahbişey dicem ben gördüm bayağı silik çizgi var inşallah gönlünüzce olur hayırlı olsun
Yaa çizgi görünüyorKızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz O Orangegreysky V Vavelya09uniq12 ParlayanGece BB_Queen H hawaii
Evet bende tekrarlıycam dahaYaa çizgi görünüyorama tekrarlamak lazım gibi. Belli ki daha çok yeni
Ayyy evet eveeeetKızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz O Orangegreysky V Vavelya09uniq12 ParlayanGece BB_Queen H hawaii
Canım ben de ip gibi ince silik bir çizgi gördüm iki güne bir tekrarlayabilirsin . Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinKızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz O Orangegreysky V Vavelya09uniq12 ParlayanGece BB_Queen H hawaii
Bende gördüm silik bir çizgi. Hayırlı olsunKızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz O Orangegreysky V Vavelya09uniq12 ParlayanGece BB_Queen H hawaii
Kamerada çok anlaşılmıyor tekrar yapsanız başka test ile deKızlar testine bskarmısınız 3 gündür adetin gelmiyor beyaz akıntım var bu marka testte 2 gün önce çok silikti bugün sabh yptım çok belli silik kuruma çizgisi değildir diğerlerinde yoktu çünkü
Lütfen bunada bakarmisiniz ilk beş dakika içinde çıktı yardımcı olun lütfenKızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz O Orangegreysky V Vavelya09uniq12 ParlayanGece BB_Queen H hawaii
Lütfen bunada bakarmisiniz ilk beş dakika içinde çıktı yardımcı olun lütfen
Bu sabah yaptım sabah yine yapacağımBu testi ne zaman yaptınız Gebe olma ihtimaliniz yüksek ama yarın sabah farklı marka ile de deneyin
İyi olur.eğer sabahta pozitif çıkarsa sağlık ocağı veya hastaneden kan testi verip beta değerinize bakarsınız..bat ne zaman bu aradaBu sabah yaptım sabah yine yapacağım
Aralığın 2 siİyi olur.eğer sabahta pozitif çıkarsa sağlık ocağı veya hastaneden kan testi verip beta değerinize bakarsınız..bat ne zaman bu arada
Yani adet tarihiniz ne zamanAralığın 2 si
Ekimin 23 de oldum kasımın 23 de oldum aralığın 2 sinde oldum adet ama ocakta olmadım adetYani adet tarihiniz ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?