Kızlar gece tuvalete kalktım ve eşimde uyuduğu için daha rahat test yapacağımı düşündüm sabah görebilmeniz için etiket yapmak istedim.Bat 10 ocak.bu test days comfort erken gebelik Yaptıktan 5 dk sonra çektim.Ne düşünüyorsunuz ben görüyorum azcık ta olsa sizde görebiliyor musunuz @Orangegreysky@Vavelya09@uniq12@sevgisaygidan@BernaBegum@hawaii @BurcuYengec@lilyrosey@NewHopes
Merhaba lila , mesajını gördüm sanırım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah bu sabah adete 4 gün varken aynı marka test yaptım bi bakar mısın sence umut var mı
Merhaba lila , mesajını gördüm sanırım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah bu sabah adete 4 gün varken aynı marka test yaptım bi bakar mısın sence umut var mı
Merhabalar..çizgi var peki birşey soracam bu fotoyu hemen mi çektiniz benim de ilk testim böyle sayılırdı 10 dakika sonra iyice koyulaştı..sabah yaptığım farklı marka test ile daha koyu olduğuna emin olmuş oldum..peki sen yaptın mı başka bir test daha ?