Atsana test buraya iki çizgi çıktıysa hamilesinHanımlara merhaba,
İlk kez test yapıyorum. Pek anlamadım. İdrarı damlattigim gibi ilk T çizgisi sonra da C çizgisinde çizgi çıktı. Ve bu damlattigim gibi oldu. İlk C de çıkması gerekmiyor muydu? Test bozuk mu.
Şimdi olduAtsana test buraya iki çizgi çıktıysa hamilesin
Googledan gir ekle canım uygulamadan olmuyor.Dosya ekleden olmuyor. İzin vermiyor
Valla bu koyuluga göre 6 aylık filan gebe olman lazim. Bu kadar koyusunu hiç görmedim.Şimdi oldu
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun kan testi verinn
Olur canım sağlık ocağında yaptırabilirsin sonucu bizede söyle hayırlısı inşAllahHanımlar bı şey daha sorabilir miyim? kadın doğum en erken 24 şubata randevu veriyor devlet hastanesinde. Sağlık ocağında yapsam olur değil mi ?
Soğan suyu adet gecikmesi yapmadı bende bende denedim en son ki adet tarihimde denemiştim gecikme oldu amaBen soğan kürü uyguladım bu ay. 1,5 senedir istiyorduk. Adetim 10-12 gün arası gecikti. Soğan kürü de baya adet gecikmesi yapıyormuş diye hiç test yapmadım. Belirti de yok. Doktora gidecektim hatta çok gecikti diye o yüzden bı yapayim dedim.
Canımm benim ki de baya belrgin çıktıValla bu koyuluga göre 6 aylık filan gebe olman lazim. Bu kadar koyusunu hiç görmedim.
Olur canım. Ben sağlık ocağinda yapmistim. Ertrsi gun sonuc cikar dediler ama ben e-nabizdan aksam ustu sonucumu ogrendim. Ben senij sonucundan eminim ama insallah kanla kesinlestir.Hanımlar bı şey daha sorabilir miyim? kadın doğum en erken 24 şubata randevu veriyor devlet hastanesinde. Sağlık ocağında yapsam olur değil mi ?
Ben de çıkarttırcam o koyu çizgiden gerekirse hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yapıcam.Canımm benim ki de baya belrgin çıktı
İnşallah bebek vardır.Soğan suyu adet gecikmesi yapmadı bende bende denedim en son ki adet tarihimde denemiştim gecikme oldu amabundan dolayı oldu
Eşim baya gülmüştü bı daha yapmazsın artık di mi diyeSoğan suyu adet gecikmesi yapmadı bende bende denedim en son ki adet tarihimde denemiştim gecikme oldu amabundan dolayı oldu
Söylerim tabi canımOlur canım sağlık ocağında yaptırabilirsin sonucu bizede söyle hayırlısı inşAllah
Ordan bakıldığına bilmiyordum ben de bakarım öyleyse. Aynen canım kan testinde de çıksın rahatliycam o zaman.Olur canım. Ben sağlık ocağinda yapmistim. Ertrsi gun sonuc cikar dediler ama ben e-nabizdan aksam ustu sonucumu ogrendim. Ben senij sonucundan eminim ama insallah kanla kesinlestir.
Akasam acile gidip acildede verebilirsin kan hem 3 gun beklemek zorunda kalmazsin 1 saate cikar sonucunSöylerim tabi canımyarın gidicem. pazartesi sonucu öğrenirim artık galiba
Senin bi bebişin olsun inşaallah 20 tane testte gör o çizgiyi inşallahBen de çıkarttırcam o koyu çizgiden gerekirse hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?