Gebelik testim hakkında

Amfibiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
206
76
98
Hanımlara merhaba,
İlk kez test yapıyorum. Pek anlamadım. İdrarı damlattigim gibi ilk T çizgisi sonra da C çizgisinde çizgi çıktı. Ve bu damlattigim gibi oldu. İlk C de çıkması gerekmiyor muydu? Test bozuk mu.

Atsana test buraya iki çizgi çıktıysa hamilesin

Ben soğan kürü uyguladım bu ay. 1,5 senedir istiyorduk. Adetim 10-12 gün arası gecikti. Soğan kürü de baya adet gecikmesi yapıyormuş diye hiç test yapmadım. Belirti de yok. Doktora gidecektim hatta çok gecikti diye o yüzden bı yapayim dedim.

Hanımlar bı şey daha sorabilir miyim? kadın doğum en erken 24 şubata randevu veriyor devlet hastanesinde. Sağlık ocağında yapsam olur değil mi ?

Soğan suyu adet gecikmesi yapmadı bende bende denedim en son ki adet tarihimde denemiştim gecikme oldu ama bundan dolayı oldu

Hanımlar bı şey daha sorabilir miyim? kadın doğum en erken 24 şubata randevu veriyor devlet hastanesinde. Sağlık ocağında yapsam olur değil mi ?
Olur canım. Ben sağlık ocağinda yapmistim. Ertrsi gun sonuc cikar dediler ama ben e-nabizdan aksam ustu sonucumu ogrendim. Ben senij sonucundan eminim ama insallah kanla kesinlestir.

Soğan suyu adet gecikmesi yapmadı bende bende denedim en son ki adet tarihimde denemiştim gecikme oldu ama bundan dolayı oldu
İnşallah bebek vardır.
Eşim baya gülmüştü bı daha yapmazsın artık di mi diye eğer varsa cidden soğan kürü sayesinde.

Olur canım. Ben sağlık ocağinda yapmistim. Ertrsi gun sonuc cikar dediler ama ben e-nabizdan aksam ustu sonucumu ogrendim. Ben senij sonucundan eminim ama insallah kanla kesinlestir.
Ordan bakıldığına bilmiyordum ben de bakarım öyleyse. Aynen canım kan testinde de çıksın rahatliycam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…