Gebelik testim hakkında

Merhaba Hayırlı olsun. Soğan kürünü nasıl uyguladınız. Soğan kürü kullanırken korunmak gerekiyor mu? Siz bu mı uyguladınız acaba.

Hayırlı olsun canım benimdi öyle koyu cıkmıştı.. Büyük ihtimalle adet bitiminde hemen oldu.. O koyulukta 6+3te kalp atışını Duymuştum darısı sana inşaALLAH

İnşallah bebek vardır.

Eşim baya gülmüştü bı daha yapmazsın artık di mi diye eğer varsa cidden soğan kürü sayesinde.
bebişimmm darısı isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim eşler öyle ya benim eşimede bebek 7 haftalık dediğimde gülüyodu sen nereden biliyorsun diye dün dr 7 haftalık dediğinde gülümsedi destekleri yetiyo yinede

Acili hiç meşgul etmeyeyim ben bı kaç gün daha beklerim canım artik. Keşke dün yapsaydim testi. Bugün giderdim kan tahlili için .

Merhaba Hayırlı olsun. Soğan kürünü nasıl uyguladınız. Soğan kürü kullanırken korunmak gerekiyor mu? Siz bu mı uyguladınız acaba.
Canım ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım. Kahverengi kabuklu soğanı ilk 1 hafta 2 bardak suda sonraki günlerde 1,5 bardak suda kaynattim. İlk zamanlar biraz yanlış uygulamisim ben. Sonradan doğru olan halinde devam ettim. 1,5 bardak su olmaliymis.Tencerenin kapağı da kapalı olmaliymis ama ben ilk günlerde açık bıraktım bilmeden. Hiç korunmadik hep devam ettik canım biz . İlk bu ay kür yaptım onda da adetim gecikti

Anladım sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kaç gün kullandınız peki kürü ne zaman bıraktınız. İlk gebeliğimde bende kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam o ay yada ondan önceki ay uygulamıştım ama düşük le sonuçlandı o yüzden soruyorum. Aklıma takıldı.

Hayırlı olsun canım benimdi öyle koyu cıkmıştı.. Büyük ihtimalle adet bitiminde hemen oldu.. O koyulukta 6+3te kalp atışını Duymuştum darısı sana inşaALLAH
Teşekkür ederim canım bı de yokmuş kandaki sonuçta bugün 36. Gün. Varsa eğer 5 haftalık bı şey daha

15 gün canım. 15 gün bittikten sonra bıraktım. Zaten daha fazla uzun surdurmemek gerekiyormuş. Sabah -aksam olacak şekilde günde 2 bardak. Sabah uyamdigimda hazırladım. 1,5 bardak şişe suyu tencerede kaynat kaynadıktan sonra kabuğu soyulup 4e bölünmüş soğanı tencereye at. Kapağı kapa. 5 dk kaynat. İlk zamanlar 10 dk kaynattim ben. Ama doğrusu 5 dk imis. Ben sonra Soğumasını bekledim. İliktan biraz sıcak olacakmış. Zaten biraz sıcak olunca icilmiyor. Biraz daha sogutuyorsun. Akşamları da yemekten 10-15 dk önce içtim ben

Sağolun çok teşekkür ederim

Ayy ne guxel bende bu ay sogan kuru yaptim ama 1 hafta ins benmde bebisim benimledir cok mutlu oldum senin adina

Teşekkür ederim canım bı de yokmuş kandaki sonuçta bugün 36. Gün. Varsa eğer 5 haftalık bı şey daha
Bende öğrendikten 1 hafta sonra gitmiştim doktora 6+3tü işte.. Vardır inşaALLAH. soğan küründen çıkmazdı heralde koyuluk

Merhaba cnm sen zaman yapmıştin testini soganla mi kaldin

Bende öğrendikten 1 hafta sonra gitmiştim doktora 6+3tü işte.. Vardır inşaALLAH. soğan küründen çıkmazdı heralde koyuluk
Bı de soğandan olurmuş bende kısmet canım her sey işte ya. Allah nasip ettiyse olur.yoksa da devam
Gecti cnm benm 1 hafta kullanabildim ama cok guzel yumurtladim 15 ocak adet
Ayy inşallah olmuştur canım. Burda yorumları okuduğumda hep dua ederdim isteyenlerin olsun diye. Rabbim herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…