- 7 Şubat 2020
- 375
- 290
- 23
Merhaba Hayırlı olsun. Soğan kürünü nasıl uyguladınız. Soğan kürü kullanırken korunmak gerekiyor mu? Siz bu mı uyguladınız acaba.Ben soğan kürü uyguladım bu ay. 1,5 senedir istiyorduk. Adetim 10-12 gün arası gecikti. Soğan kürü de baya adet gecikmesi yapıyormuş diye hiç test yapmadım. Belirti de yok. Doktora gidecektim hatta çok gecikti diye o yüzden bı yapayim dedim.
bebişimmmİnşallah bebek vardır.
Eşim baya gülmüştü bı daha yapmazsın artık di mi diyeeğer varsa cidden soğan kürü sayesinde.
Ah canım ya bu güzel kalpten gelen duayı nasıl hakettim ben bilmiyorum.Senin bi bebişin olsun inşaallah 20 tane testte gör o çizgiyi inşallah
Ben senin gibi bir insanı kazanacak ne yaptım seni seviyorum balımAh canım ya bu güzel kalpten gelen duayı nasıl hakettim ben bilmiyorum.
Canım ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım. Kahverengi kabuklu soğanı ilk 1 hafta 2 bardak suda sonraki günlerde 1,5 bardak suda kaynattim. İlk zamanlar biraz yanlış uygulamisim ben. Sonradan doğru olan halinde devam ettim. 1,5 bardak su olmaliymis.Tencerenin kapağı da kapalı olmaliymis ama ben ilk günlerde açık bıraktım bilmeden. Hiç korunmadik hep devam ettik canım biz . İlk bu ay kür yaptım onda da adetim geciktiMerhaba Hayırlı olsun. Soğan kürünü nasıl uyguladınız. Soğan kürü kullanırken korunmak gerekiyor mu? Siz bu mı uyguladınız acaba.
Rabbim size de nasip etsin kucağınızı doldursun en kısa zamanda inşaALLAH..Ah canım ya bu güzel kalpten gelen duayı nasıl hakettim ben bilmiyorum.
Anladım sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kaç gün kullandınız peki kürü ne zaman bıraktınız. İlk gebeliğimde bende kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam o ay yada ondan önceki ay uygulamıştım ama düşük le sonuçlandı o yüzden soruyorum. Aklıma takıldı.Canım ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım. Kahverengi kabuklu soğanı ilk 1 hafta 2 bardak suda sonraki günlerde 1,5 bardak suda kaynattim. İlk zamanlar biraz yanlış uygulamisim ben. Sonradan doğru olan halinde devam ettim. 1,5 bardak su olmaliymis.Tencerenin kapağı da kapalı olmaliymis ama ben ilk günlerde açık bıraktım bilmeden. Hiç korunmadik hep devam ettik canım biz . İlk bu ay kür yaptım onda da adetim gecikti
Allah razı olsun canlarım. Hepimizin kalbinden geçen tüm dualar kabul olsun.Rabbim size de nasip etsin kucağınızı doldursun en kısa zamanda inşaALLAH..
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım benimdi öyle koyu cıkmıştı.. Büyük ihtimalle adet bitiminde hemen oldu.. O koyulukta 6+3te kalp atışını Duymuştum darısı sana inşaALLAH
15 gün canım. 15 gün bittikten sonra bıraktım. Zaten daha fazla uzun surdurmemek gerekiyormuş. Sabah -aksam olacak şekilde günde 2 bardak. Sabah uyamdigimda hazırladım. 1,5 bardak şişe suyu tencerede kaynat kaynadıktan sonra kabuğu soyulup 4e bölünmüş soğanı tencereye at. Kapağı kapa. 5 dk kaynat. İlk zamanlar 10 dk kaynattim ben. Ama doğrusu 5 dk imis. Ben sonra Soğumasını bekledim. İliktan biraz sıcak olacakmış. Zaten biraz sıcak olunca icilmiyor. Biraz daha sogutuyorsun. Akşamları da yemekten 10-15 dk önce içtim benAnladım sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kaç gün kullandınız peki kürü ne zaman bıraktınız. İlk gebeliğimde bende kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam o ay yada ondan önceki ay uygulamıştım ama düşük le sonuçlandı o yüzden soruyorum. Aklıma takıldı.
Sağolun çok teşekkür ederim15 gün canım. 15 gün bittikten sonra bıraktım. Zaten daha fazla uzun surdurmemek gerekiyormuş. Sabah -aksam olacak şekilde günde 2 bardak. Sabah uyamdigimda hazırladım. 1,5 bardak şişe suyu tencerede kaynat kaynadıktan sonra kabuğu soyulup 4e bölünmüş soğanı tencereye at. Kapağı kapa. 5 dk kaynat. İlk zamanlar 10 dk kaynattim ben. Ama doğrusu 5 dk imis. Ben sonra Soğumasını bekledim. İliktan biraz sıcak olacakmış. Zaten biraz sıcak olunca icilmiyor. Biraz daha sogutuyorsun. Akşamları da yemekten 10-15 dk önce içtim ben
Ne demekSağolun çok teşekkür ederim☺
Ayy ne guxel bende bu ay sogan kuru yaptim ama 1 hafta ins benmde bebisim benimledir cok mutlu oldum senin adinaBen soğan kürü uyguladım bu ay. 1,5 senedir istiyorduk. Adetim 10-12 gün arası gecikti. Soğan kürü de baya adet gecikmesi yapıyormuş diye hiç test yapmadım. Belirti de yok. Doktora gidecektim hatta çok gecikti diye o yüzden bı yapayim dedim.
İnşallah olur canım inşallah.Ayy ne guxel bende bu ay sogan kuru yaptim ama 1 hafta ins benmde bebisim benimledir cok mutlu oldum senin adina
Bende öğrendikten 1 hafta sonra gitmiştim doktoraTeşekkür ederim canımbı de yokmuş kandaki sonuçta bugün 36. Gün. Varsa eğer 5 haftalık bı şey daha
Merhaba cnm sen zaman yapmıştin testini soganla mi kaldinbebişimmmdarısı isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim eşler öyle ya benim eşimede bebek 7 haftalık dediğimde gülüyodu sen nereden biliyorsun diye dün dr 7 haftalık dediğinde gülümsedi destekleri yetiyo yinede
Gecti cnm benm 1 hafta kullanabildim ama cok guzel yumurtladimİnşallah olur canım inşallah.15 günü tamamla muhakkak
Bı de soğandan olurmuş bendeBende öğrendikten 1 hafta sonra gitmiştim doktora6+3tü işte.. Vardır inşaALLAH. soğan küründen çıkmazdı heralde koyuluk
Ayy inşallah olmuştur canım. Burda yorumları okuduğumda hep dua ederdim isteyenlerin olsun diye. Rabbim herkese versin inşallahGecti cnm benm 1 hafta kullanabildim ama cok guzel yumurtladim15 ocak adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?