Canım asilamada çok erken yatırmışsın testi o iğnenin etkisi varsa bile daha bebiş rahimime yeni inmiştir bende aşılama oldum 15.gun yaptır testi değilse kafan karışır 15.gun kesin belli olur varsa var yoksa yokKizlar yardim acill!!!!ben 8 gün önce asilama oldum.6 ci günü test yaptım.15.5 çıktı. 2 gun sonra da 7.5 e düştü. Bugün 8 ci günü asilamamin.sizce degilmiyim hamile.umutlanmayayimmi?
Çatlatma ignesinde hcg hormonu oldugu için çıkmıştır o deger. Igne yapıldıysa ki, yapılmıştır. İğnenin etkisi 12. Gun geciyor. İğneden 12 gun sonra test yapınKizlar yardim acill!!!!ben 8 gün önce asilama oldum.6 ci günü test yaptım.15.5 çıktı. 2 gun sonra da 7.5 e düştü. Bugün 8 ci günü asilamamin.sizce degilmiyim hamile.umutlanmayayimmi?
Gercektenmiii acele ettim yaaaa.Allahim cumaya kadar sabredecegim o zaman. Evet catlatma ignesi oldum.10 gün oldu.Çatlatma ignesinde hcg hormonu oldugu için çıkmıştır o deger. Igne yapıldıysa ki, yapılmıştır. İğnenin etkisi 12. Gun geciyor. İğneden 12 gun sonra test yapın
Ayy Allah razı olsun. Inan şu sabursizligim yüzünden kendimi üzüyorum. Bide stres çabası.bakalim cuma yaptiricam.Canım asilamada çok erken yatırmışsın testi o iğnenin etkisi varsa bile daha bebiş rahimime yeni inmiştir bende aşılama oldum 15.gun yaptır testi değilse kafan karışır 15.gun kesin belli olur varsa var yoksa yok
3 kere catlatma ignesi yaptırdım. 13. Gun sabah erken gebelik testi yaparsan çıkabilir.. stres yapmamaya çalışın. Su icin bol bol. DinleninGercektenmiii acele ettim yaaaa.Allahim cumaya kadar sabredecegim o zaman. Evet catlatma ignesi oldum.10 gün oldu.
Tamam canim cok sagolun ya biraz içime su serptiniz. Sag kasik agrim var batma gibi.3 kere catlatma ignesi yaptırdım. 13. Gun sabah erken gebelik testi yaparsan çıkabilir.. stres yapmamaya çalışın. Su icin bol bol. Dinlenin
Canım çok acele ediyoruz canım ya bende dr ye aşılamadan sonra 13.gun yaptırayım dedim kızdı bana 15 de yaptır dedi bende bakalım çarşamba yaptıracamAyy Allah razı olsun. Inan şu sabursizligim yüzünden kendimi üzüyorum. Bide stres çabası.bakalim cuma yaptiricam.
Sen yaptırabilirsin senin cikar sonuc kesin.hadi hayirlisi olsunCanım çok acele ediyoruz canım ya bende dr ye aşılamadan sonra 13.gun yaptırayım dedim kızdı bana 15 de yaptır dedi bende bakalım çarşamba yaptıracam
Bakalım çarşamba yaptıracam adet olmazsam yazarım sonucuSen yaptırabilirsin senin cikar sonuc kesin.hadi hayirlisi olsun
Tamam canim hayirli haberler olsun inşallahBakalım çarşamba yaptıracam adet olmazsam yazarım sonucu
Tamam canim hayirli haberler olsun inşallah
Hayirli olsun canim hamilesinKizlar benimde testime bakarmisiniz lutfen hayali bisey goruyorum sanki ben 3gun gecikme var umarim pskolojim bozulmamistir
Eki Görüntüle 2783669
Yaa gercektenmii keske oyle olsun canim cok tesekkur ederimHayirli olsun canim hamilesin
Alttakinde baya baya görünüyo canım hayırlı olsunKizlar benimde testime bakarmisiniz lutfen hayali bisey goruyorum sanki ben 3gun gecikme var umarim pskolojim bozulmamistir
Eki Görüntüle 2783669
Tesekkur ederim canim benim insaallah 2yildir bekliyorum vardir umarimAlttakinde baya baya görünüyo canım hayırlı olsun
Yarin kanada baktir.bu teste göre gecesin.allah tamamına erdirsin. Kucağına versn.Yaa gercektenmii keske oyle olsun canim cok tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim Allah seninde gonlune gore versinYarin kanada baktir.bu teste göre gecesin.allah tamamına erdirsin. Kucağına versn.
Pozitifff ikinci çizgi silik çıkmışMerhabalar bu gebelik testi pozitif mi sizce yardımcı olursanız çok sevinirim fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim
Amin canim inşallahTesekkur ederim canim Allah seninde gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?