- 28 Aralık 2014
- 1.587
- 1.841
- 333
3 gunmuuu ayyy ne sacma sen barkod nosunu flan al gece bakarsın normalde sabah vernce aksam sistemlerine dusuyorduValla sağlık ocağına verdim kanı bugün. 3 gün sonra çıkıyo sonuç demezmideldirdiğimle kaldım artık yarın bi daha vericem canım.
Bakıyorım canım barkodla her saat başı3 gunmuuu ayyy ne sacma sen barkod nosunu flan al gece bakarsın normalde sabah vernce aksam sistemlerine dusuyordu
İnşallahcanım bence koyulaşma var
Bakıyorım canım barkodla her saat başı
Ya bu yakında yok malesefaman onumu beklicen yokmu yaknlarda devlet acili flan git kan ver tekrar 1 saat sonra cıkar sonucun
Ozel bir.merkez yokmu hemen git yaYa bu yakında yok malesefneyse yarına ne kaldı zaten
Ay biz nerdeyse şehrin dışında oturuyoruz malesef kızlarOzel bir.merkez yokmu hemen git ya
Ben de bu sabah yaptım yumurtlama gününden 12 gün sonra sizce var mıtabi hamilesin 60 larda var değerin hatta hayırlı olsun insallah
olmaz mıııı kızz hayırlı olsun ben burdayım diyor bebişBen de bu sabah yaptım yumurtlama gününden 12 gün sonra sizce var mı
Ayy vallahi ağlicam sevinçten ama hala inanamıyorum ne zamanxır bekliyordumolmaz mıııı kızz hayırlı olsun ben burdayım diyor bebiş❤
sevndimm senin adına cnm insallah saglıkla kucagına alırsnAyy vallahi ağlicam sevinçten ama hala inanamıyorum ne zamanxır bekliyordum
Allahım razı olsunsevndimm senin adına cnm insallah saglıkla kucagına alırsn
gözün aydın canım bariz belli varMehraba hanımlar,ben bu ay adetimi bekliyordum tüp bebek tedavi baslamak için,normalde düzenli adetlerim,bu gün 3cu gun gecikince sabah test yaptım,silik bir çizgi görünüyor gibi,sizce? Çok şaşkınım daha kimseye bişey demedim,birazcık daha beklesem tekrar test mi yapsam?Birde göğüslerim çok dolgunlasmisti ağırım vardi aynen adet öncesi olduğu gibi,simdi yine dolgunluk var ama okadar değil!
Ben de gördüm gayet belli hayırlı olsun kan vermelisiniz bence hemenMehraba hanımlar,ben bu ay adetimi bekliyordum tüp bebek tedavi baslamak için,normalde düzenli adetlerim,bu gün 3cu gun gecikince sabah test yaptım,silik bir çizgi görünüyor gibi,sizce? Çok şaşkınım daha kimseye bişey demedim,birazcık daha beklesem tekrar test mi yapsam?Birde göğüslerim çok dolgunlasmisti ağırım vardi aynen adet öncesi olduğu gibi,simdi yine dolgunluk var ama okadar değil!
Teşekkür ederimgözün aydın canım bariz belli var
Cok sağolBen de gördüm gayet belli hayırlı olsun kan vermelisiniz bence hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?