• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim pozitif mi?

agskfljsx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
7
0
1
30
Kızlar selam reglim 4 gün gecikti bugün test yaptım ilk idrar testimde test böyleydi. İlk 5 dk içinde diğer çizgi de belirdi ama silik bir şekilde fotoğrafın kalitesi düştüğü için burada daha silik görünüyor. Daha sonra tekrar bi test yaptım farklı marka onda tek çizgiydi. Dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım onu yaptım onda da negatif çıktı. Diğerleri ilk idrar olmadığı için negatif çıkmış olabilir mi? Sizce kan vermeye gitmeli miyim

Eklentiler

• C4566779-3FD6-4BF3-9711-639F272A1E6A.webp
    C4566779-3FD6-4BF3-9711-639F272A1E6A.webp
    9 KB · Görüntüleme: 1.263
Ara sıra bel ağrım oluyor bu belirleyici değil ama koku hassasiyetim çok fazla. Normalde çok zayıftır hiç bir koku almam

Kızlar bende aşılama oldum bugün 12.gundu sabah test yaptım dayanamayıp doktor 15.gun gel kan ver demişti bende bekleyemeyiz evde yaptim
IMG_20251025_112801_1.webp

Kızlar selam reglim 4 gün gecikti bugün test yaptım ilk idrar testimde test böyleydi. İlk 5 dk içinde diğer çizgi de belirdi ama silik bir şekilde fotoğrafın kalitesi düştüğü için burada daha silik görünüyor. Daha sonra tekrar bi test yaptım farklı marka onda tek çizgiydi. Dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım onu yaptım onda da negatif çıktı. Diğerleri ilk idrar olmadığı için negatif çıkmış olabilir mi? Sizce kan vermeye gitmeli miyim

Bence birkaç gün bekleyip tekrarla kanda üzülme benim 5 gün gecikmeyle kıpkırmızıydı erken gebelikte iyi bir marka vardı yanılma payı neredeyse yok gibi

Benimde adete 4 gün var test yaptım ama akşam saatlerinde negatif diye çantama attım eve gittiğimde bir çizgi belirdi daha önceki gebeliğimi de öyle öğrendim ama 11 haftalıkken kalbi durdu bana da bir bakarmısınız kızlar

Eklentiler

• IMG_2418.webp
    IMG_2418.webp
    21 KB · Görüntüleme: 756
Back
X