Gebelik testim silik cıktı ama adet oldum

Elifgazelgunduz

Homm Bitkisel Satış Temsilcisi
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
95
10
38
İstanbul
Arkadaşlar buraya yeni üye oldm nolur bana yardm edin
Ben ekimin 28 inde adet gördm ayın 1 indede bitti adetim
Daha sonra eşimle ilişkiye girdk kasımın 10 11 ve 23 ünde
Daha sonra ben ayın 25 26 gbi test yaptm testte
T Çizgisi cok dikkatlice baktığında görülcek derecede silik cıktı
Kasımın 30 unda da ben adet gördm
Ayın 4 ünde de adetim bitti
Tekrar test yapmadım
Sizce son durum ne olur?
Adet oldugum için eğer gebelik olsaydı bile sonlanmısmıdır ?
2 gündür de iştahım yok ama geceleri canm cok yemek istiyo
Birde karnmda ödem var

Arkadaşlar buraya yeni üye oldm nolur bana yardm edin
Ben ekimin 28 inde adet gördm ayın 1 indede bitti adetim
Daha sonra eşimle ilişkiye girdk kasımın 10 11 ve 23 ünde
Daha sonra ben ayın 25 26 gbi test yaptm testte
T Çizgisi cok dikkatlice baktığında görülcek derecede silik cıktı
Kasımın 30 unda da ben adet gördm
Ayın 4 ünde de adetim bitti
Tekrar test yapmadım
Sizce son durum ne olur?
Adet oldugum için eğer gebelik olsaydı bile sonlanmısmıdır ?
2 gündür de iştahım yok ama geceleri canm cok yemek istiyo
Birde karnmda ödem var
Silik çizgiler genelde kuruma çizgisi oluyor yanıltıcı oluyor canım ilk 10 dk içinde çıkmadıysa hele hiç güvenme. Zaten adette olmuşsun. Bence bu ayki çalışmalarına odaklan sen hayırlısı olsun🌿

Silik çizgiler genelde kuruma çizgisi oluyor yanıltıcı oluyor canım ilk 10 dk içinde çıkmadıysa hele hiç güvenme. Zaten adette olmuşsun. Bence bu ayki çalışmalarına odaklan sen hayırlısı olsun🌿
Saolun cok teşekkür ederm. Ay insallah olmaz yaaa
Tekrar test yapmaya korkuyorm inanın
Sözlüyüm ben bide su anda

Sözlüyüm ben bide su ansa
nasil korundunuz? tam yumurtlama gunlerinde birliktelik olmus.
Korunmadan oldu işte. Yumurtlama günüm bile olduğumu bilmiyodum

Sözlüyüm ben bide su ansa

Korunmadan oldu işte. Yumurtlama günüm bile olduğumu bilmiyodum
hamile kalmamaniz sans olur diyeyim o zaman. sozlusunuz hic korunmadan iliski yasiyorsunuz anormal degil mi sizce de?

Sözlüyüm ben bide su anda
İnşallah olmaz diyerek mi korunuyorsunuz? İsteyen istediğini yaşar ona lafım yokta, e madem hem sözlüsünüz hem korkuyorsunuz neden korunmadan ilişkiye giriyorsunuz ki? Hamile kalsanız ne olacak yazık günah degil mi hem size hem bebeğe? Lütfen biraz daha dikkatli olun bence.

Evet anormal durum biraz ama özel nedenler olmuştu diyelim
ne ozel nedeni olacak Allah askina.. dupeduz cahillik. adam istiyor israr ediyor siz de kabul ediyorsunuz. kazara gebe kalsan aldirsan rahimine zarar verebilirsin bile.. hamile kalmak seni zora sokacak adami degil. nisanlin bile olsa korunmadan bir sey yasamamalisin gebelik istemiyorsan..

İnşallah olmaz diyerek mi korunuyorsunuz? İsteyen istediğini yaşar ona lafım yokta, e madem hem sözlüsünüz hem korkuyorsunuz neden korunmadan ilişkiye giriyorsunuz ki? Hamile kalsanız ne olacak yazık günah degil mi hem size hem bebeğe? Lütfen biraz daha dikkatli olun bence.
Bundan sonra yapmam daha zaten. Adet oldum 2 gün oldu biteli
Tekrar test yapmaya korkuyorm ama işte
Pozitif cıkmaz demi

Ay walla biliyorm size su an evet kötü bi konu ama bende istiyorm anne olmayı ama su an hiç zamanı değil biliyorm
Bunun için en azından böyle bir durum olmaması için yapmıycam birdaha
Kaç yaşındasınız, ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama benden size tavsiye; ilişkinizi bu şekilde tüketmeyin. Herşeyin keyfi farklıdır, sevgililik zamanı, söz, nişan, evlilik... Her şeyi yaşamanın zamanı var. Bu benim fikrim, benim hayat görüşüm. Ama bırakın bazı şeyler de özel kalsın özel zamanda yaşansın. Hamile kalmak o kadar kolay değil bakın bu forumda hamile kalmaya çalışan onlarca kadın var. Ama bunun aksine ufacık bir dikkatsizliği bile affetmeyen bebekler de var. Şuanda böyle biseyin başınıza gelmesi bence en kotu şey olur hem ailenize karşı hem kendiniz ve bebek için. Öyle gelişmez olaylar bi anda mutlaka zemin vardır sizde biraz daha bilinçli olun.

Kaç yaşındasınız, ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama benden size tavsiye; ilişkinizi bu şekilde tüketmeyin. Herşeyin keyfi farklıdır, sevgililik zamanı, söz, nişan, evlilik... Her şeyi yaşamanın zamanı var. Bu benim fikrim, benim hayat görüşüm. Ama bırakın bazı şeyler de özel kalsın özel zamanda yaşansın. Hamile kalmak o kadar kolay değil bakın bu forumda hamile kalmaya çalışan onlarca kadın var. Ama bunun aksine ufacık bir dikkatsizliği bile affetmeyen bebekler de var. Şuanda böyle biseyin başınıza gelmesi bence en kotu şey olur hem ailenize karşı hem kendiniz ve bebek için. Öyle gelişmez olaylar bi anda mutlaka zemin vardır sizde biraz daha bilinçli olun.
Teşekkür ederm o kadar haklsınz ki bişey söyleyemiyorm inanın

Back
X