Bende gördüm canım ama 5 gün var çok erken yapmışsınız ondan dolayı net çıkmamış . Sağlık ocağı yakınsa sabah bir kan testi ver dilersen sonuca göre hastaneye gidersin16.02.2023 de adet günüm Adet günüme daha 5 gün var kaset test yaptım yapar yapmaz sılık çıktı oncekı ay yaptığımda negatifti hiç silik bile yoktu. Kızlar hamılemıyım? Kasık agrım filanda var ama adet belirtisimi bılemedim.fotodn tam bellı degıl normald biraz dha belirgin halde kırmızıya dönük
Bence de var. Bende o kadar yaptım negatiflerde çizgi belirtisi bile asla yoktu sizin var bence16.02.2023 de adet günüm Adet günüme daha 5 gün var kaset test yaptım yapar yapmaz sılık çıktı oncekı ay yaptığımda negatifti hiç silik bile yoktu. Kızlar hamılemıyım? Kasık agrım filanda var ama adet belirtisimi bılemedim.fotodn tam bellı degıl normald biraz dha belirgin halde kırmızıya dönük
Bende oyle dusunuyorum canım biraz dha bekleyım dıorm ona gore kan testi yaptırayım hayırlısı bakalımBende gördüm canım ama 5 gün var çok erken yapmışsınız ondan dolayı net çıkmamış . Sağlık ocağı yakınsa sabah bir kan testi ver dilersen sonuca göre hastaneye gidersin
Var bencede hayırlsı olsun, adet gününüzde vermeniz daha doğru olur hatta geçince bile, en azından yükselmiş olur dahada16.02.2023 de adet günüm Adet günüme daha 5 gün var kaset test yaptım yapar yapmaz sılık çıktı oncekı ay yaptığımda negatifti hiç silik bile yoktu. Kızlar hamılemıyım? Kasık agrım filanda var ama adet belirtisimi bılemedim.fotodn tam bellı degıl normald biraz dha belirgin halde kırmızıya dönük
Tsk ederim valla içim rahatladı biraz sız yazınca ne hissedecemi bıle bılemedim valla net olmayınca bişeyler.ilk hamılelım gibi heyecan yaptım.nasıpse 2.ci olacak bu yaz bi boş gebelık yasadım kımseye yasatmasın psıkolojım alt üst olmustu sımdı yenıden sevınıyorm.Var bencede hayırlsı olsun, adet gününüzde vermeniz daha doğru olur hatta geçince bile, en azından yükselmiş olur dahada
İnşallah ya hamış olursam yazarım burayaBence de var. Bende o kadar yaptım negatiflerde çizgi belirtisi bile asla yoktu sizin var bence
Bence de var. Bende o kadar yaptım negatiflerde çizgi belirtisi bile asla yoktu sizin var bence
Bende öyle düşünuyorum kızlar sağolun yorum larınız için. Bekleyim gorelım yazcam zaten güzel haber alırsamArkadaşlar zaten yazmış ama görünce yazmak istedim bence var ama çok erken arkadaşlara katılıyorum adetin geçmesini beklersen net olur canım şimdi kan versen bile çok düşük çıkar üzülürsün niye böyle diye daha varmış adete ohoo yükselirde ve koyulaşırda inşallah çizgiler adete kadar
AynenBende öyle düşünuyorum kızlar sağolun yorum larınız için. Bekleyim gorelım yazcam zaten güzel haber alırsam
İnşallah ya Sağol canım tsk ederim güzel yorumun içinVar gibi görünüyor hayırlı olsun
Hamış olursam yazcam demiştim size emınım artık kan testi verdim bugun sağlık ocagınaİnşallah ya hamış olursam yazarım buraya
yaa adınıza cok sevındım bugunde benım adetımın ılk gnu ama oolmadım sızden ozendım bendemı bır test alsam ya:)):)Hamış olursam yazcam demiştim size emınım artık kan testi verdim bugun sağlık ocagına
gebelık belırtılerınız neydı acaaba adetten kaç gun once anladınızHamış olursam yazcam demiştim size emınım artık kan testi verdim bugun sağlık ocagına
Hayırlı olsun canım yumurtlamanın üstünden kaç gin geçmiştiHamış olursam yazcam demiştim size emınım artık kan testi verdim bugun sağlık ocagına
Valla adet günüm gelmeden önce gogusde agrı kasıkda agrım oldu adet belirtisi gibide oluyo tam idrak edemıosun 3 günde sabah uyandımda belıme anlık bi sancı girdi . Salatalık cok kotü koktu tüm belirtileri yasadım yanıgebelık belırtılerınız neydı acaaba adetten kaç gun once anladınız
5 gün önce oldu onu yazmayı unutmusum.Valla adet günüm gelmeden önce gogusde agrı kasıkda agrım oldu adet belirtisi gibide oluyo tam idrak edemıosun 3 günde sabah uyandımda belıme anlık bi sancı girdi . Salatalık cok kotü koktu tüm belirtileri yasadım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?