Gebelik Testim Silik Çizgi Lütfen Bakar Mısınız?

Adetim 2 gün geçti predictor early bu sabah yaptım bu şekilde var mı ki korkuyorum kanda negatifi görmeye bu arada hemen çıktı
Bence var görünüyor inşallah yanıltmaz 🤍
Bu da benim regle 3 gün kala yaptığım test

Eklentiler

• 1000111713.webp
    1000111713.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 1000111711.webp
    1000111711.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 82
Bugün mü yapçaksınız yoksa yarın sabah mı ?
İnşallah daha belirgin olur 😍
Ben de test yaptım dün ilk yaptım silik çizgi çıktı kaset ve erken gebelik testini aynı anda yaptım erken gebelik testi pozitif çıktı kaset test negatif çıktı gidip tekrar erken gebelik testi aldım yine pozitif çıktı çoğu kişi testin yanlış sonuç verdigini söylüyor o markanın yanlış olma olasılığı var mı sizce

Artımed yalancı pozitif gösteriyo dediler diye çok korktum dün ama beta 61.7 çıktı
Ben de test yaptım dün ilk yaptım silik çizgi çıktı kaset ve erken gebelik testini aynı anda yaptım erken gebelik testi pozitif çıktı kaset test negatif çıktı gidip tekrar erken gebelik testi aldım yine pozitif çıktı çoğu kişi testin yanlış sonuç verdigini söylüyor o markanın yanlış olma olasılığı var mı sizce
açıkçası burdaki yorumlardan ben de korkup gece son idrarla kaset yaptım o da çok silik çıktı. Bugün beta yaptırdım 61 çıktı. Umarım yükselir hızlıca. Ve umarım siz de güzel haberler alırsınız 😇

Ayy bu sabah sonuclarimi gördüm çıkmış Beta HCG 107 yazıyor kızlar sizceee kesin hamile miyim

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-08-08-32-38-578_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-08-08-32-38-578_com.android.chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 75
Back
X