Gebelik testim ve covidli olmak

Dilhansah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.024
984
123
Merhaba kızlar. İki düşükten ve aylar süren beklemeden sonra doktorumu değiştirdim pcoslu olduğum ortaya çıktı dr bana inofolic combi verdi ve yumurta takibi yaptı. 5 gün önce covid pozitif olduğumu öğrenmiştim bugün de gebelik testİ yaptım pozitif görünüyor. İlaç kullanamıyordum zaten gebelik ihtimalinden dolayı hemen corasprin başlattı dr corona pıhtılaşmayı tetikliyormuş. Kan testiyle netleştirmedik regl günümü beklicem daha dört gün var. Benzer durumu yaşayan var mı bir de test baya pozitif dimi sevinemedim bile ki rabbim korusun

Eklentiler

• 0F1461DA-FAEF-4245-AEAD-D3C36244AEA4.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 45
Testin pozitif görünüyor canim hayirli olsun. Covid içinde korkma canim yarisi geçmiş bile doktorunu dinle. Gönlünü ferah tut

Testin pozitif görünüyor canim hayirli olsun. Covid içinde korkma canim yarisi geçmiş bile doktorunu dinle. Gönlünü ferah tut
İnşallahh Çok teşekkür ederim sen de daha yeni hamişsin sanırım senin de hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Öncelikle geçmiş olsun Canım. Ama kendini üzme böyle olup bebekler saglikli oluyor. Sen bağışıklıgini sağlam tut önemli olan bu

Öncelikle geçmiş olsun Canım. Ama kendini üzme böyle olup bebekler saglikli oluyor. Sen bağışıklıgini sağlam tut önemli olan bu
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Geçmişte de olumsuz tecrübelerim olunca böyle hep yüreğim ağzımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…