- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 27
- Konu Sahibi Kirmiziruj06
Kesin çıkar :)Varsa kesin çıkarmı yani daha 1 hafta var erkende davranmak istemiyorum yerleşme kanaması gibi bişyse kana geçmiştir dimi hcg hormonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin çıkar :)Varsa kesin çıkarmı yani daha 1 hafta var erkende davranmak istemiyorum yerleşme kanaması gibi bişyse kana geçmiştir dimi hcg hormonu
Çok teşekkürler yarın hemen kendimi hastaneye atmam lazım :)Kesin çıkar :)
Acile git gebelik testi yaptır, ben öyle yapmıştımÇok teşekkürler yarın hemen kendimi hastaneye atmam laz
Çok teşekkürler yarın hemen kendimi hastaneye atmam lazım :)
Aynen öyle yapcam bende ama içimden bi ses var diyo çünkü normal olmayan bi akıntı var adet gibi ped kullanıyorum akıntıya çok yoğun ve şuan adet gibi sancılarım var Kasıklarımda belimdeAcile git gebelik testi yaptır, ben öyle yapmıştım![]()
Günaydın, belirtilerin var ama öğrenmek için git bence hemen bakalım ne çıkacak :)Aynen öyle yapcam bende ama içimden bi ses var diyo çünkü normal olmayan bi akıntı var adet gibi ped kullanıyorum akıntıya çok yoğun ve şuan adet gibi sancılarım var Kasıklarımda belimde
Günaydın öğlene kadar öğrenmiş olurum heralde :) birazdan gitcrmGünaydın, belirtilerin var ama öğrenmek için git bence hemen bakalım ne çıkacak :)
Öğrenirsin 2saate çıkıyor sonuçlarGünaydın öğlene kadar öğrenmiş olurum heralde :) birazdan gitcrm
Aynen haber ederim :)Öğrenirsin 2saate çıkıyor sonuçlar
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Yaptırdım canım.bi önceki mesajda detay teşekkür ederim kesinleşti galiba artk![]()
Kııızzz ne olduAynen haber ederim :)
NegatifKııızzz ne oldu
Olsun bi daha ki aya bakarız artıkNegatif![]()