Gebelik testim

Ben olsam hemen kan verir artışı takip ederdim.
Adet bitimi hemen yumurtlasan döllenme yerleşme derken 8. 9. günde idrar testinde çıkması nadir yaşanacak bir durum.
Ya test hatalı ya da çok erken yumurtlama oldu ve gebelik pozitif sonuç verdi.
Adetten hemen önce bi yumurtlama olmuş olabilir. O adet de üstüne görme mi artık neyse bilmiyorum yani. Gebelik testi hatalı desem 3 gündür ovulasyon testim pozitif çıkıyor garip bir şekilde. Bugün de yapayım hatta. Çatlama yok yani ?
Kan vereceğim inşallah

Kızlar 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için hapla düşük yaptım.
En son 21 eylülde adet gördüm. Ondan önce 15 ağustosta görmüştüm. Adetim 1-2 gün gecikince test yaptım. Negatif çıkmıştı. İşte sonra 21 eylülde adet oldum.
3 gün önce kasıklarımda bi sızı olduğu için acaba yumurtlama mı var diye test yaptım. Pik çıktı. Dün yaptım yine pik. Bugün çatladı mı diye yaptım. Yine pik çıktı ve bugün tuvalette peçeteye koyu kahve çok çok az lekelenmeler geldi. Ben de şüphelenip az önce gebelik testi yaptım. Sizce sonuç ne ve nasıl olabilir ?
Valla test pozitif :)

Kızlar bana da yardım eder misiniz 7 ekimde çatlama görmüştüm 3 gündür testim tekrar böyle çıkmaya başladı :( gebelik testi yaptım cok cok silik çıktı biri kaset biri erken gebelik .. aldığım kadına sordum gebelik yok sen pkosun böyle çıkar dedi .. pko olup başına böyle bişey gelen var mı ?

Eklentiler

• 70638A55-F708-4B0B-A0CD-AE1479D248CE.webp
    70638A55-F708-4B0B-A0CD-AE1479D248CE.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 160
Bir de bu testten önce unutup bir bardak su içmiştim 15 20 dk önce sıvı alımına dikkat edilmeyen bi test

Kızlar bana da yardım eder misiniz 7 ekimde çatlama görmüştüm 3 gündür testim tekrar böyle çıkmaya başladı :KK43: gebelik testi yaptım cok cok silik çıktı biri kaset biri erken gebelik .. aldığım kadına sordum gebelik yok sen pkosun böyle çıkar dedi .. pko olup başına böyle bişey gelen var mı ?
Gebelik testlerini de atar mısın? Burda pik gözüküyor 3 gün sonunda çatlama olup silikleşti mi?

Gebelik testlerini de atar mısın? Burda pik gözüküyor 3 gün sonunda çatlama olup silikleşti mi?
İşte sorun orda ben 5 ekim ve 6 ekimde pik gördüm silikleşti akıntılarım tekrar arttı 12 sinde tekrar test yaptım tekrar bu şekilde çıktı ve 3 gündür yine pik.. sanki afedersiniz ishal olacakmışım alt karnım ağrıyor huzursuzluk var göğüslerime iğne batırıyorlar gibi oluyor bi de kistten cok korkuyorum.. bacaklarımda huzursuz bi ağrı hepsi psikolojik biliyorum farkındayım ama silik çıkan test beni şüpheye düşürdü

Eklentiler

• 840C9F96-3356-4DC2-BBFF-AC2AD4DF9F59.webp
    840C9F96-3356-4DC2-BBFF-AC2AD4DF9F59.webp
    18 KB · Görüntüleme: 145
  • E7ADF283-0E1D-4EC2-9887-D0B4FB73C5B2.webp
    E7ADF283-0E1D-4EC2-9887-D0B4FB73C5B2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 125
  • 418FFACE-F634-4141-A0A0-2E7A927EBA3D.webp
    418FFACE-F634-4141-A0A0-2E7A927EBA3D.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 130
  • EE302740-B0F0-4FAD-BEF7-6A9CC4368AA7.webp
    EE302740-B0F0-4FAD-BEF7-6A9CC4368AA7.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 145
5 ekim ve 6 ekim pik böyleydi

Eklentiler

• 9B4A8DA4-FE80-4954-8FC8-B4A70CAD1C72.webp
    9B4A8DA4-FE80-4954-8FC8-B4A70CAD1C72.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 158
İşte sorun orda ben 5 ekim ve 6 ekimde pik gördüm silikleşti akıntılarım tekrar arttı 12 sinde tekrar test yaptım tekrar bu şekilde çıktı ve 3 gündür yine pik.. sanki afedersiniz ishal olacakmışım alt karnım ağrıyor huzursuzluk var göğüslerime iğne batırıyorlar gibi oluyor bi de kistten cok korkuyorum.. bacaklarımda huzursuz bi ağrı hepsi psikolojik biliyorum farkındayım ama silik çıkan test beni şüpheye düşürdü
Bu test bende de yalancı pozitif vermişti inşallah hamilesinde çizgi var görüyorum ama henüz varsa da çok ufak sabah ilk idrarla kaset test yapıp çizgiyi takip edin bence kalınlaşmaya başlarsa hemen kan testi sonra başlasın kutlamalaaaar 🎉

Bu test bende de yalancı pozitif vermişti inşallah hamilesinde çizgi var görüyorum ama henüz varsa da çok ufak sabah ilk idrarla kaset test yapıp çizgiyi takip edin bence kalınlaşmaya başlarsa hemen kan testi sonra başlasın kutlamalaaaar 🎉
Canım umutlanmak hiç istemiyorum bi gün bi platforma bu kadar bağlanacağım aklıma bile gelmezdi..kimseye anlatamıyorum ne sevincimi ne üzüntümü eşim çok üzülüyor kendimden çok ona kıyamıyorum .. testleri aldığım kadın bana bunlar testin kendi çizgisi kuzum deyince dünyam başıma yıkıldı resmen .. ne olacak bilmiyorum çaresizce bekliyorum regli 16 eylülde oldum en son

Canım umutlanmak hiç istemiyorum bi gün bi platforma bu kadar bağlanacağım aklıma bile gelmezdi..kimseye anlatamıyorum ne sevincimi ne üzüntümü eşim çok üzülüyor kendimden çok ona kıyamıyorum .. testleri aldığım kadın bana bunlar testin kendi çizgisi kuzum deyince dünyam başıma yıkıldı resmen .. ne olacak bilmiyorum çaresizce bekliyorum regli 16 eylülde oldum en son
Seni o kadar iyi anlıyorum ki İnan aynı durumdayız sakin olmaya çalış regl tarihin ne zaman?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki İnan aynı durumdayız sakin olmaya çalış regl tarihin ne zaman?
Karman çorman oldu her şey.. evlendim 2 ay geçti cok düzenliydi günü gününe adet oldum.. dedim tamam cocuk istiyoruz ilk denemede 14 gün geciktim lekelenmem oldu erken gebelik pozitif oldu doktora gittim heyecanla adetin başlamış dedi.. sonra kanamam oldu ama diğerlerine göre azdı 3 4 gün sonra bitti 20 Ağustos 24 Ağustos arası sonra gün aşırı denedik 5 eylülde yine lekelenmem oldu evet dedim yerleşme .. az az geldi kan rengine dönmeden.. sonra test yapmıcam dedim.. 16 Eylül de birden yine leke geldi.. sonra kırmuzıya çevirdi küçük parça gibi bişe geldi cok az az devam etti folik asit kullanıyodm bu arada doktor vermişti hormonlar normal çıktı bişeyin yok görüntü pko dedi.. kalırsın hamile dedi.. 16 Eylül den 22 sine kdr falan az az geldi gitti 27 sinde pik oldu şaka gibi bişey.. bir gün sonrw silindi yine sonra 5 ekim tekrar derken tavuk gibi durmadan yumurtluyorum 😀😀😀😀sinirim bozuldu 🙈🙈🙈🙈akıntılar felfenaaa geldiği günler hep pikti

Ne alaka pkoyla onu anlamadım bende pkoyum gebelik testim pozitifti yalan mı sımdı yani
Ne bileyim bana öyle dedi.. yani cok yumurtlama olur hangisi tutar anlamazsın düzensiz yumurtlama olur dedi hep pik olurmuş .. sen ovulasyon kullanmış mıydın canım ?

Ne bileyim bana öyle dedi.. yani cok yumurtlama olur hangisi tutar anlamazsın düzensiz yumurtlama olur dedi hep pik olurmuş .. sen ovulasyon kullanmış mıydın canım ?
Hayır ben hiç kullanmadım adetim gectı evet düzensiz ama hep doğru ben yinede hep en son ki tarihimi kaydederdim gectı dedim adetim 2 gün kasıklarım agrıyodu test yaptım direk çift çizgi kırmızı kan verdim 4 haftalık hamileymişim

Back
X