Evet pozitif görünüyor kanama olmadığı sürece biraz daha bekleyin sonra kan verin rabbim kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar 4 gün gecikti reglım sizce var mı bir şeyler ? :)
10 dakika içindeevet canım var gibi,kaç dakikada çıktı
Yaa inşallah çok istiyorum :) çok teşekkür ederimEvet pozitif görünüyor kanama olmadığı sürece biraz daha bekleyin sonra kan verin rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
hımm 10 dakika biraz kafa karıştırıcı canım ya ,istersen kan testi ver garanti olsun.10 dakika içinde
Korkuyorum ya olumsuz görmektenhımm 10 dakika biraz kafa karıştırıcı canım ya ,istersen kan testi ver garanti olsun.
Ben olsam kan vermeye koşardımKorkuyorum ya olumsuz görmekten
korkma canım ben 6,5 yıldır tüp bebeklerin dışında hep korktum,ama Allah öyle bir zamanda veriyor ki,nasıl yani diyorsun:)Korkuyorum ya olumsuz görmekten
Testiniz pozitif, tebrikler. : ) Kan verin, pozitif çıkacaktır. İçiniz rahat etsin. Erken gebeliklerde hormon 48 saatte bir 2 katına çıkar. İlk testler böyle silik başlar, hormon yükseldikçe çizginiz koyulaşacak. Reglinize kaç gün varken bu sonucu almıştınız acaba? Benim de beklenen reglime 7 gün var.Merhabalar sanırım bende de durum aynı ilk beş dakkada ikinci çizgi silik çıktı.Eki Görüntüle 3171789 Eki Görüntüle 3171789
Ben de 2 yıldır uğraşıyorum. 1 tane hamilelik yaşadım kalbi durdukorkma canım ben 6,5 yıldır tüp bebeklerin dışında hep korktum,ama Allah öyle bir zamanda veriyor ki,nasıl yani diyorsun:)
Benim reglim 2 gün geçikti eşimle planlıyorduk ancak epey hızlı oldu biraz şaşkınım yarın kan testine gideceğim. Yurt dışımdayım (Almanya) burda gebelik süreciyle ilgili endişelerim var umarım herşey yolunda gider.Testiniz pozitif, tebrikler. : ) Kan verin, pozitif çıkacaktır. İçiniz rahat etsin. Erken gebeliklerde hormon 48 saatte bir 2 katına çıkar. İlk testler böyle silik başlar, hormon yükseldikçe çizginiz koyulaşacak. Reglinize kaç gün varken bu sonucu almıştınız acaba? Benim de beklenen reglime 7 gün var.
dur canım hemen ümitsizliğie düşme ben 3 tane düşük yaptım.herşeyin hayrlısı diyoruz ve umudumuzu yitirmiyoruzBen de 2 yıldır uğraşıyorum. 1 tane hamilelik yaşadım kalbi durdu
Regliniz 2 gün geciktiyse zaten işler değişir : ) Bu testlerin çalışma şeklinden size bahsedeyim biraz. Normalde pembe kapak kısmına yakın olan çizgi sizin sonuç çizginiz. Diğer uçtaki çizgi zaten her şekilde çıkan çizgi. Eğer pembe uca yakın çizgi diğerinden koyu olduysa siz baya baya hamile oluyorsunuz. Genellikle de regl gecikince sonuç böyle olur zaten : ) Çünkü sonuç çizgisi, diğer çizginin renginden almaya başlıyor. Kısacası, içiniz rahat olsun. Kan testi verin mutlaka. Endişelerinizden bahsetmek ve dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz. Seve seve dinlerim : ) Sevgiler.Benim reglim 2 gün geçikti eşimle planlıyorduk ancak epey hızlı oldu biraz şaşkınım yarın kan testine gideceğim. Yurt dışımdayım (Almanya) burda gebelik süreciyle ilgili endişelerim var umarım herşey yolunda gider.
Bence var canım kan verme şansın var mıMerhabalar 4 gün gecikti reglım sizce var mı bir şeyler ? :)
İnşallah hayırlı zamanda hepimiz için :)dur canım hemen ümitsizliğie düşme ben 3 tane düşük yaptım.herşeyin hayrlısı diyoruz ve umudumuzu yitirmiyoruz
Bence sizde de var canım kan verme şansınız varsa verin benim de aynı bu şekilde erken gebelik testim silik çıktı kan verdim bugün bata da 2 gün var inşallah Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhabalar sanırım bende de durum aynı ilk beş dakkada ikinci çizgi silik çıktı.Eki Görüntüle 3171789 Eki Görüntüle 3171789
var ama korkuyorum biraz ondan gidemiyorumBence var canım kan verme şansın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?