Gebelik testim

minailkim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
115
33
13
42
Merhaba kızlar pazartesi adet olcam bugün bı test yaptım bana yorum yapabilirsiniz? 1 tanesi erken gebelik diğeri normal gebelik testi.

Eklentiler

• IMG-20230310-WA0004.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG-20230310-WA0005.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG-20230310-WA0006.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 139
Merhaba kızlar pazartesi adet olcam bugün bı test yaptım bana yorum yapabilirsiniz? 1 tanesi erken gebelik diğeri normal gebelik testi.
Bende bu şekilde öğrendim . Adetime 3 gün kala hem erken test hem kaset test yapmıştım. Bu şekilde çıkmıştı. Ben ara ara kaset testleri tekrarlayarak çizginin tam koyulaşmasın takip ettim. Gecikmenin 7.günü kan verdim.

Bende öyle yapcam daha önce defalarca dış gebelik yaşadım bu kez üzülmemek için bende geç yapcam. Doğum oldu mu sizin

Belirtiniz neydi peki ya da var mıydı . Bu arada inşallah sağlıkla gelsin ve inşallah vardır bebiş

Belirtiniz neydi peki ya da var mıydı . Bu arada inşallah sağlıkla gelsin ve inşallah vardır bebiş
Merhaba çok teşekkür ederim. Perşembe günü akşam inanılmaz bir mide bulantısı yaşadım ve uyku hali oldu. Acaba dedim test yaptım bugünde yaptım. Mide bulantım da devam ediyor.

Bende ilk öğrendiğimde adetime 8 gün vardi istiyordum zaten öylesine bir test yapayım dedim böyle silik çizgi ckti bir kaç gün sonra kan verdim betam yükselmeye başlamıştım şuan 12 hftalik oldu bebisim insallh seninde öyle olur

Çok teşekkür ederim inşallah dizinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…