Gebelik var cizgi pembe duruyor kan versen kesinlesir hayirli olsnMerhaba kızlar pazartesi adet olcam bugün bı test yaptım bana yorum yapabilirsiniz? 1 tanesi erken gebelik diğeri normal gebelik testi.
Çok teşekkür ederimGebelik var cizgi pembe duruyor kan versen kesinlesir hayirli olsn
Var görünüyor hayırlı olsun inşallah kan verin kesinlessinMerhaba kızlar pazartesi adet olcam bugün bı test yaptım bana yorum yapabilirsiniz? 1 tanesi erken gebelik diğeri normal gebelik testi.
Bende bu şekilde öğrendim . Adetime 3 gün kala hem erken test hem kaset test yapmıştım. Bu şekilde çıkmıştı. Ben ara ara kaset testleri tekrarlayarak çizginin tam koyulaşmasın takip ettim. Gecikmenin 7.günü kan verdim.Merhaba kızlar pazartesi adet olcam bugün bı test yaptım bana yorum yapabilirsiniz? 1 tanesi erken gebelik diğeri normal gebelik testi.
Bende öyle yapcam daha önce defalarca dış gebelik yaşadım bu kez üzülmemek için bende geç yapcam. Doğum oldu mu sizinBende bu şekilde öğrendim . Adetime 3 gün kala hem erken test hem kaset test yapmıştım. Bu şekilde çıkmıştı. Ben ara ara kaset testleri tekrarlayarak çizginin tam koyulaşmasın takip ettim. Gecikmenin 7.günü kan verdim.
Çok teşekkür ederim haftaya cuma vercemVar görünüyor hayırlı olsun inşallah kan verin kesinlessin
İnşallah sağlıklı gebeliktir canımBende öyle yapcam daha önce defalarca dış gebelik yaşadım bu kez üzülmemek için bende geç yapcam. Doğum oldu mu sizin
Ayyy maşallah Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin. İnşallah sağlıklı olur benimde. Bekliyorum bakalımİnşallah sağlıklı gebeliktir canımben daha yeni hamileyim 6 haftalık canım.
Allah razı olsun canımAyyy maşallah Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin. İnşallah sağlıklı olur benimde. Bekliyorum bakalım
Tebrikler gebelik var görünüyor kan testi ile tastikleyin Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar pazartesi adet olcam bugün bı test yaptım bana yorum yapabilirsiniz? 1 tanesi erken gebelik diğeri normal gebelik testi.
Aminnn çok teşekkür ederim inşallahTebrikler gebelik var görünüyor kan testi ile tastikleyin Allah tamamına erdirsin
Merhaba çok teşekkür ederim. Perşembe günü akşam inanılmaz bir mide bulantısı yaşadım ve uyku hali oldu. Acaba dedim test yaptım bugünde yaptım. Mide bulantım da devam ediyor.Belirtiniz neydi peki ya da var mıydı . Bu arada inşallah sağlıkla gelsin ve inşallah vardır bebiş
Bende ilk öğrendiğimde adetime 8 gün vardi istiyordum zaten öylesine bir test yapayım dedim böyle silik çizgi ckti bir kaç gün sonra kan verdim betam yükselmeye başlamıştım şuan 12 hftalik oldu bebisim insallh seninde öyle olurMerhaba kızlar pazartesi adet olcam bugün bı test yaptım bana yorum yapabilirsiniz? 1 tanesi erken gebelik diğeri normal gebelik testi.
Çok teşekkür ederim inşallahBende ilk öğrendiğimde adetime 8 gün vardi istiyordum zaten öylesine bir test yapayım dedim böyle silik çizgi ckti bir kaç gün sonra kan verdim betam yükselmeye başlamıştım şuan 12 hftalik oldu bebisim insallh seninde öyle olur
Yaptnmi tekrar testÇok teşekkür ederim inşallahdizinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Bugün doktor randevum var en son kan testim 248 çıktı başka kan vermedim. Bakalım bugün belli olcakYaptnmi tekrar test
Ayy hadi hayirlisi kesin var o zamanBugün doktor randevum var en son kan testim 248 çıktı başka kan vermedim. Bakalım bugün belli olcak
Evet evet keseyi gördük şükür darısı isteyen herkese insallahAyy hadi hayirlisi kesin var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?