Şimdi koydum fark etmemişimFotoğraf yok
Değil mi, bende emin olamadım. Ama bir belirttim yok sadece adetim gecikti. Ama geçen hafta biraz göğüs hassasiyetim vardı. Karnım regl gibi ağrıdı biraz ama gelmediTekrar yap bmce cnm
Bu ay bekleyeceğim, gelmezse hala yaparım olmadıFazla idrar almış canım o yüzden dedim tekrar dene bence kesin net
Niye bekliyorsun cnm. Test yapıp emin ol. Varsa çıkar zaten.Bu ay bekleyeceğim, gelmezse hala yaparım olmadı
Adetim 1 gün felan gecikti o yüzden biraz daha beklemek istedim. Beklediğim bir durum değil açıkçası. Zaten korunuyorumNiye bekliyorsun cnm. Test yapıp emin ol. Varsa çıkar zaten.
Hayırlısı, çizgi biraz daha koyulasti ama zamanla oldu. Biraz fazla idrar gelmiş olabilir mi?Bence var canım
Bu ayın sonunda kadar bekleyeceğim, eğer olmazdam tekrar yapacağım ^^Merhaba bence gebelik söz konusu
Yani fazla damlatsanız zaten illaki test biraz dağılır ama fazla idrar damlatınca çizgiler koyulaşmaz bence ben negatifken okadar damlattım çizgiler belirginleşmedi malesef bence hamile olabilirsin yarın bitane daha yap yada akşama biraz tuttuğun idrarla. Adetin geçmişmiydi?Hayırlısı, çizgi biraz daha koyulasti ama zamanla oldu. Biraz fazla idrar gelmiş olabilir mi?
İnşllah olmazsın olmayızBu ayın sonunda kadar bekleyeceğim, eğer olmazdam tekrar yapacağım ^^
2 gün felan gecikti. Ama önceki ay baya sorun yaşadım, 2 kere regl geldi doktor normal dedi. Hem korunmak için doğum hapı kullanıyorum. Hemde ekstra yöntemlerde kullanıyorum. Yine De his meselesi sanırım. Biraz şüphelendim ama pek birsey de hissetmiyorum farklı olarakYani fazla damlatsanız zaten illaki test biraz dağılır ama fazla idrar damlatınca çizgiler koyulaşmaz bence ben negatifken okadar damlattım çizgiler belirginleşmedi malesef bence hamile olabilirsin yarın bitane daha yap yada akşama biraz tuttuğun idrarla. Adetin geçmişmiydi?
Bu kadar korunmaya kalırsam,Allahın taktiri derim artıkİnşllah olmazsın olmayız
Çok düzenliyse adetin ve şüphe ettiysen olabilir tabi gebelik istemiyormusun2 gün felan gecikti. Ama önceki ay baya sorun yaşadım, 2 kere regl geldi doktor normal dedi. Hem korunmak için doğum hapı kullanıyorum. Hemde ekstra yöntemlerde kullanıyorum. Yine De his meselesi sanırım. Biraz şüphelendim ama pek birsey de hissetmiyorum farklı olarak
Yuzde elli yüzde elliyimÇok düzenliyse adetin ve şüphe ettiysen olabilir tabi gebelik istemiyormusun? Korunuyorum diyosun.. başta ben istiyosun sandım hayırlısı olsun inş
Ben evli sandım seni pardon ondan böyle detaya indimYuzde elli yüzde elliyimama adetim son 2 aydır çok düzensiz yine de insan şüphe duyuyor. Gelmezse ama bir kan testi yaptıracağım. Nişanlım problem yapmıyor açıkçası hatta mutlu bile oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?