Yok zaten ailemle yaşıyoruz, yabancı benim nişanlımBen evli sandım seni pardon ondan böyle detaya indimevlenmeden sorun yaşamazmısınız peki. Umarım hayırlısı olur
Ya öylemi nereli nişanlın yabanci derken amerikalı felanYok zaten ailemle yaşıyoruz, yabancı benim nişanlımherkesin herseyden haberi var. Ama kesinleşmeden de kimseye bisi diyemem heyecanlanmasinlar şimdi
Olmayan bir şey çıkmaz diye düşünüyorum fazla bile damlatsanız test bozulur iki çizgi çıkmaz bence yinede tekrarlayınBugün yaptım, sizce pozitif mi negatif mi? Ben anlamadım.. idrar biraz icine kaçmış gibi gözüküyor. Acaba ondan dolayi mi?
Eki Görüntüle 3220901
EndonezyalıYa öylemi nereli nişanlın yabanci derken amerikalı felan
Yahu bende ewli sanıyorum istiyorsun sanıyorumBu kadar korunmaya kalırsam,Allahın taktiri derim artık
İstememek değil de haha birikim yok bakamam kızYahu bende ewli sanıyorum istiyorsun sanıyorumhayırlısı be gülüm
İstememek değil de haha birikim yok bakamam kızevlencez bu sene
AbooEndonezyalı
Oyundan hahahaEndonezyalı damadı nerden buldun çılgınşaka bir yana da hayırlısı olsun
Hayırlısı bakalım, hala bisi yok. Bugün belki tekrar deneyebilirimAbooAilen sorun çıkarmıyosa iyi birlikte yaşıyosunuz ya ondan hakkınızda hayırlısı olsun
Bugün 2. Testi yaptımTesti tekrarlayin merak ettim
Gebelik war hayrlı uğurlu olsunBugün 2. Testi yaptım
Gebelik war hayrlı uğurlu olsundüğününü görecek mi acaba çocuğun
Düğün zorda pek tarzım değil, nikah olur ancahayırlı olsun, düğün tarihini biraz erkene çekin derim :)
Vay be bu kadar korunmaya bu cocuk... Gercekten mucize gibi bi cocuk olacak, Allah anali babali buyutsun inshaAllahBugün 2. Testi yaptım
Buna güldüm işteeBelki görür hahah annemlerde ben 1 yaşındayken nikah kıymistiresmimiz var hatta haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?