Gebelik testim

Ben evli sandım seni pardon ondan böyle detaya indim evlenmeden sorun yaşamazmısınız peki. Umarım hayırlısı olur
Yok zaten ailemle yaşıyoruz, yabancı benim nişanlım herkesin herseyden haberi var. Ama kesinleşmeden de kimseye bisi diyemem heyecanlanmasinlar şimdi

Yok zaten ailemle yaşıyoruz, yabancı benim nişanlım herkesin herseyden haberi var. Ama kesinleşmeden de kimseye bisi diyemem heyecanlanmasinlar şimdi
Ya öylemi nereli nişanlın yabanci derken amerikalı felan

Bugün yaptım, sizce pozitif mi negatif mi? Ben anlamadım.. idrar biraz icine kaçmış gibi gözüküyor. Acaba ondan dolayi mi?

Eki Görüntüle 3220901
Olmayan bir şey çıkmaz diye düşünüyorum fazla bile damlatsanız test bozulur iki çizgi çıkmaz bence yinede tekrarlayın daha önce normal kaset test de fazla damlatmışım negatif çıktı bir saat sonra çöpten alıp baktığımda silik çizgi gördüm tekrarladım ve bu sefer daha az damlattım hemen ikinci çizgi çıktı..mutlu sonla bitmedi ama hikayemiz böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…