Gebelik testim

beyza899

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
66
7
1
25
Merhaba kızlar
Benim 15 gün önce ilişkim oldu erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi çıktı ertesi gün normal gebelik testi yaptığımda tek çizgi çıktı anlayamadım bunu yaşayan var mı ?

Belkide kaset testin ölçtüğü beta seviyesi kadar yükselmemiştir canım erken gebelikte bile silik çıkmış çünkü. 2 günde bir tekrarlayıp koyulaşmaya bakabilirsin.

Belkide kaset testin ölçtüğü beta seviyesi kadar yükselmemiştir canım erken gebelikte bile silik çıkmış çünkü. 2 günde bir tekrarlayıp koyulaşmaya bakabilirsin.
Kan testi versem çıkar mı canım

benimde tek çizgi çıktı ama içinde silik ççizgi var ne anlama geliyor .

Şuan işteyim malesef çöpe attım testi de hafif pembemsi sol tarafa yakınlarda görünüyor

benimde tek çizgi çıktı ama içinde silik ççizgi var ne anlama geliyor .
Silik çizgi hamileliğin yeni oldugunu belirtiyor diye biliyorum işte bende erken gebelik testinde iki çizgim çıktı ama normal gebelik testinde çıkmadı

Canım âdetime 11 gün var daha ama bugun de kasıklarım da ağrı vardı bütün gün boyunca
Adetinize 11 gün varsa hiç bir test 6 günden önce çıkıcağını bildirmiyor.Yumurtlamanız bile daha 3 gün önce olduğunu varsayarsak rahme yeni ulaşmıştır sperm.Bi hafta sonra test yapmanızı öneririm henüz baya erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…