Seni üzmek istemem ama yok gibiArkadaşlar yaklaşik 1 bucuk senedir evliyim ve hic korunmadim. Polikistik over sendromum ve troid'im var. 1 bucuk senedir suphelendigimde gebelik testi yaptigimda hep tek cizgiydi. Ama 2 gun once test yaptigimda 2. Cizgi silik cıktı. Randevumu aldim ama bugun 3.gun yeni bi test yapiyimmi
Selam canım ben de yakın zaman kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 2 yıllık evliyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bu kuruma çizgisi. Şöyle ki kırmızı çizgi yoğun koyu olduğu zaman hemen dibinde paralel bir çizgi oluşturuyor. İkinci çizginin daha sağda oluşması gerekirdi. Hayırlı vakitte hayırlı çocuklarımız olsun sevgilerArkadaşlar yaklaşik 1 bucuk senedir evliyim ve hic korunmadim. Polikistik over sendromum ve troid'im var. 1 bucuk senedir suphelendigimde gebelik testi yaptigimda hep tek cizgiydi. Ama 2 gun once test yaptigimda 2. Cizgi silik cıktı. Randevumu aldim ama bugun 3.gun yeni bi test yapiyimmi
Maalesef cizgi yok.. Sizin gördüğünüz kuruma çizgisi..Arkadaşlar yaklaşik 1 bucuk senedir evliyim ve hic korunmadim. Polikistik over sendromum ve troid'im var. 1 bucuk senedir suphelendigimde gebelik testi yaptigimda hep tek cizgiydi. Ama 2 gun once test yaptigimda 2. Cizgi silik cıktı. Randevumu aldim ama bugun 3.gun yeni bi test yapiyimmi
Oneriniz icin tesekkurler sabah ilk isim denemek olacakBenim kızımda da öyle çıktı hemen doktora gittim.Cok şükür hamile olduğumu söyledi.Daha çok yeni olduğu için muhtemel 2 haftalık ondan silik çıkıyor.Elinizde başka test var da bir daha yapın sabah ilk tuvaletinizde yapılan test daha sağlıklı olacaktır.Hayirli olsun inşallah
Evet 2. Testi yaptim malesef sonuc negatif cikti hayirlisiSelam canım ben de yakın zaman kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 2 yıllık evliyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bu kuruma çizgisi. Şöyle ki kırmızı çizgi yoğun koyu olduğu zaman hemen dibinde paralel bir çizgi oluşturuyor. İkinci çizginin daha sağda oluşması gerekirdi. Hayırlı vakitte hayırlı çocuklarımız olsun sevgiler
Canim testin ustunu cikar. Bazen arkada test çubuğunu tutundurmak için bir yeri oluyor. Iwikta onun yeri belli oluyor yaniltiyor. Iwiksiz hiç gorunmuyor mu? Adetin geçti mj?Hanimlar yorumlar misiniz baska test yok ellmde bu testinde tatihi gecmis var mi acaba cizgi cok istiyorum isikta gorunuyorEki Görüntüle 2865317
Çunki T cizgisi o kadar yukari olmuyor genelde. Belki de bozukdur diye oyledir( en iyisi sabredip test olunca tekrarlamakHanimlar yorumlar misiniz baska test yok ellmde bu testinde tatihi gecmis var mi acaba cizgi cok istiyorum isikta gorunuyorEki Görüntüle 2865317
1 ay gecti adetim ama isikta gorunuyor lh yumurtlama testi yaptim o da boyleCanim testin ustunu cikar. Bazen arkada test çubuğunu tutundurmak için bir yeri oluyor. Iwikta onun yeri belli oluyor yaniltiyor. Iwiksiz hiç gorunmuyor mu? Adetin geçti mj?
Umut vermek gibi olmasın ama bence hamilesin. Bende Hamile kaldığımda böyle çıkmıştı doktora gittim 4 haftalık hamilesin dedi. İdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar bence doktora git.1 ay gecti adetim ama isikta gorunuyor lh yumurtlama testi yaptim o da boyle
Var gibi? Kac dk sonra ciktisizce gebelik varmi arkadaşlar? siliik
bi 5 dak içinde olustu ama çok silik olunca emin olamıyor insan canmVar gibi? Kac dk sonra cikti
Arkadaşlar yaklaşik 1 bucuk senedir evliyim ve hic korunmadim. Polikistik over sendromum ve troid'im var. 1 bucuk senedir suphelendigimde gebelik testi yaptigimda hep tek cizgiydi. Ama 2 gun once test yaptigimda 2. Cizgi silik cıktı. Randevumu aldim ama bugun 3.gun yeni bi test yapiyi
İlk çizgiyle aynı anda mı çıktı yoksa 2.si 5 dakikadan uzun süre sonra mı çıktıArkadaşlar yaklaşik 1 bucuk senedir evliyim ve hic korunmadim. Polikistik over sendromum ve troid'im var. 1 bucuk senedir suphelendigimde gebelik testi yaptigimda hep tek cizgiydi. Ama 2 gun once test yaptigimda 2. Cizgi silik cıktı. Randevumu aldim ama bugun 3.gun yeni bi test yapiyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?