Gebelik testimdeki 2. Cizgim silik cikti

Seval 41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
4
0
1
26
Arkadaşlar yaklaşik 1 bucuk senedir evliyim ve hic korunmadim. Polikistik over sendromum ve troid'im var. 1 bucuk senedir suphelendigimde gebelik testi yaptigimda hep tek cizgiydi. Ama 2 gun once test yaptigimda 2. Cizgi silik cıktı. Randevumu aldim ama bugun 3.gun yeni bi test yapiyimmi

Eklentiler

• 16229355003921536535855146798287.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 284
Seni üzmek istemem ama yok gibi

Benim kızımda da öyle çıktı hemen doktora gittim.Cok şükür hamile olduğumu söyledi.Daha çok yeni olduğu için muhtemel 2 haftalık ondan silik çıkıyor.Elinizde başka test var da bir daha yapın sabah ilk tuvaletinizde yapılan test daha sağlıklı olacaktır.Hayirli olsun inşallah

Selam canım ben de yakın zaman kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 2 yıllık evliyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bu kuruma çizgisi. Şöyle ki kırmızı çizgi yoğun koyu olduğu zaman hemen dibinde paralel bir çizgi oluşturuyor. İkinci çizginin daha sağda oluşması gerekirdi. Hayırlı vakitte hayırlı çocuklarımız olsun sevgiler

Maalesef cizgi yok.. Sizin gördüğünüz kuruma çizgisi..

Testiniz varsa yeniden yapın, ilk 5 dk ıcınde çıkan sonuca güvenin.

Oneriniz icin tesekkurler sabah ilk isim denemek olacak
Evet 2. Testi yaptim malesef sonuc negatif cikti hayirlisi

Hanimlar yorumlar misiniz baska test yok ellmde bu testinde tatihi gecmis var mi acaba cizgi cok istiyorum isikta gorunuyor

Eklentiler

• 20210606_171448.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 131
Hanimlar yorumlar misiniz baska test yok ellmde bu testinde tatihi gecmis var mi acaba cizgi cok istiyorum isikta gorunuyorEki Görüntüle 2865317
Canim testin ustunu cikar. Bazen arkada test çubuğunu tutundurmak için bir yeri oluyor. Iwikta onun yeri belli oluyor yaniltiyor. Iwiksiz hiç gorunmuyor mu? Adetin geçti mj?

Canim testin ustunu cikar. Bazen arkada test çubuğunu tutundurmak için bir yeri oluyor. Iwikta onun yeri belli oluyor yaniltiyor. Iwiksiz hiç gorunmuyor mu? Adetin geçti mj?
1 ay gecti adetim ama isikta gorunuyor lh yumurtlama testi yaptim o da boyle

Eklentiler

• 16229900225613310143817161235015.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 122
İlk çizgiyle aynı anda mı çıktı yoksa 2.si 5 dakikadan uzun süre sonra mı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…