Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım var kan ver mutlakaIyı gunler herkese benım 5 gun adetım gecıktı 5 ay once de kurtaj oldum bugun bı test yaptım ama ben hıc bısey anlamadım var mı yok mu acaba var mı sızce
Canım testin pozitif görünüyorIyı gunler herkese benım 5 gun adetım gecıktı 5 ay once de kurtaj oldum bugun bı test yaptım ama ben hıc bısey anlamadım var mı yok mu acaba var mı sızce
PozitifIyı gunler herkese benım 5 gun adetım gecıktı 5 ay once de kurtaj oldum bugun bı test yaptım ama ben hıc bısey anlamadım var mı yok mu acaba var mı sızce
Tk ederım ama suan cok uzgunum bugun dk gıtım ama kesede kanama gordu ve dusuk tehlıkem var napcam bılmıyom bısey olur dıye korkuyom busuru ılac yazdı ıne yazıdı bılan bakam nolcek havtayaPozitif
İnşallah sorun olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınızTk ederım ama suan cok uzgunum bugun dk gıtım ama kesede kanama gordu ve dusuk tehlıkem var napcam bılmıyom bısey olur dıye korkuyom busuru ılac yazdı ıne yazıdı bılan bakam nolcek havtaya
Yat dinlen inşallah bişeycik olmaz.Tk ederım ama suan cok uzgunum bugun dk gıtım ama kesede kanama gordu ve dusuk tehlıkem var napcam bılmıyom bısey olur dıye korkuyom busuru ılac yazdı ıne yazıdı bılan bakam nolcek havtaya
Isallah zaten devamlı yatıyom 5 gun sonra randuvum varYat dinlen inşallah bişeycik olmaz.