Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi canım kan verEki Görüntüle 2841715 hanımlar mavıyı dun beyazı bugun yaptım sizce koyulsma var mı
Düşüğüm oldugu için artık anlamaz oldum kafam durduEki Görüntüle 2841715 hanımlar mavıyı dun beyazı bugun yaptım sizce koyulsma var mı
Verdım 23 cıktı korkuyorum artma olmazsa diye evde test vardı yapayım acaba artma olmus dur dıyeVar tabi canım kan ver![]()
İkisi de farklı test bence oda etkiliyor ama ikisinde de çizgi var bı kan testi verseniz kafanız rahatlarEki Görüntüle 2841715 hanımlar mavıyı dun beyazı bugun yaptım sizce koyulsma var mı
Verdim aslında ama korkuyorum değerim yükselmezse diye o yuzden testte koyulsma olucakmı diye yaptımİkisi de farklı test bence oda etkiliyor ama ikisinde de çizgi var bı kan testi verseniz kafanız rahatlar
Olmuştur inşallah canım sen içini rahat tut ikisi arasında baya fark var.Verdım 23 cıktı korkuyorum artma olmazsa diye evde test vardı yapayım acaba artma olmus dur dıye
Allah razı olsun cok tesekkur çok saolunOlmuştur inşallah canım sen içini rahat tut ikisi arasında baya fark var.
Ne zaman verdinizVerdim aslında ama korkuyorum değerim yükselmezse diye o yuzden testte koyulsma olucakmı diye yaptım
Dün vermiştim yarın sabah yine vericemNe zaman verdiniz
Dün vermiştim yarın sabahNe zaman verdiniz
23 cıktı 1 gün gecikmeye bazen 1 2 gün gecikmem oluyordu 6 gün önce 1 cıkmıstı 6 gun sonra 23Kaç çıkmıştı peki
Güzel çıkmış inşallah yarın da 50 üzeri çıkarDün vermiştim yarın sabah
23 cıktı 1 gün gecikmeye bazen 1 2 gün gecikmem oluyordu 6 gün önce 1 cıkmıstı 6 gun sonra 23
Çok saolun allahım razı olsun vaktinizi ayırıp bana yazdığınız için çok saolun allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahGüzel çıkmış inşallah yarın da 50 üzeri çıkar![]()
Ne demek canim yardımcı olabildiysem inşallahÇok saolun allahım razı olsun vaktinizi ayırıp bana yazdığınız için çok saolun allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah