GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ? COK HEYECANLIYIM KİZLAR YAA

Leyliceeen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
14
6
1
34
Arkadaslar bı bakar mısınız testim poztif mi? Bir gün var regle testte normal gebelik testi ama heyecandan duramayip yaptım çok silik çizgi çıktı şu an net görünmüyor bir de ışık vurduğu için ama normalde bu testlerin ovulasyonunu da kullandim yumurtlama yoksa hiç çizgi cikmiyordu mesela bu gebelik testinde silik de olsa gebeliğin erken donemleri gibi duymuştum heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum şimdi sağlık ocaginda kan testi versem taa pazartesiye çıkacak bulunduğumuz yer ilçe çünkü acile falan mı gitsem çıkar mı kanda da ? Yoksa bekleyim mi ? Ya da erken gebelik testi mi alayım bir daha mı bakayım

Eklentiler

• IMG_20220826_113410.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 933
  • IMG_20220826_113310.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 908
Evet çizgi görünüyor nasıl heyecanlanmış kıyamam

Kızlar çok teşekkür ederim kan verdim acilden 13,4 çıktı, 0.5'in üzerinde çıktığı için gebelik ihtimali yüksekmiş ama iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş inşallah yükselir ya iki katına çıkması gerekirmis yani net sonuç iki gün sonra çıkacak ama ben kötü dusunmeyecegim Allah'ın izniyle gerçekten gebeyim yaaa gebeyim benn ya inşallah yani öyle umit ediyorum kötü düşünmek yok, böyle beta hcgnin düşük çıkmasını da daha iki hafta bile geçmedi yumurtlama üzerinden yani belki sekiz veya on gün geçti net tarihi kestiremiyorum çünkü yumurtlama testim negatif çıkıyordu ama ben genel olarak belirtileri görüyordum o yüzden ona yoruyorum dua edin kızlar pazar gunu de yükselsin ya hayırlısıyla gerçek bir gebelikle hayırlısıyla bebisime kavuşabileyim darisi tüm anne olmak isteyenlerin başına

Rabbim once hayırlı sonra saglikli evlat nasip etsin yumutcagi hayirlisyla kucaginiza almaya nasip etsin allahim....annelik ünvanina yakisan ve hak eden herkese dw nasip etsin bu guzel duyguyu....elinizi karniniza koyun ve sevin bol bol o nokta kadar olan yavrunuzu...

Artik ufaktan ufaktan esinize nazlana bilirsiniz şunu istiyorum bunu istiyorum diyeee hamilelik surecini en guzel gunlerle gecirin...insan dogum yapinca özlüyor o günleri

Ya maşallah ne güzel yazmışsınız, Rabbim sizin de gönlünüze göre versin bu içten dualarınıza içtenlikle amin diyorum tekrar
Amin çok teşekkür ederim, yapicam inşallah

Son düzenleme:
Yaaaa nasıl mutlu olmuşssun ne guzel yazmıssın allahım bana da ısteyen herkesede nasip etsın su duyguyuuu

Yaaaa nasıl mutlu olmuşssun ne guzel yazmıssın allahım bana da ısteyen herkesede nasip etsın su duyguyuuu

Allah sizin de gönlünüze göre en hayırlısindan bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah, sadaka verin bu sadaka ile senden yardım istiyorum diyin, iki rekat namaz kılın, Rabbim namaz ile senden yardım istiyorum diye çocuk için duanızı yapın onun katında hiçbir dua boş değil ben buna çok inanıyorum bende buradaki yazıları hevesle okuyordum hatta bu yüzden üye olmuştum çok şükür bin şükür ya Rabbim bu duyguyu dileyen isteyen herkese tattırsin şimdi sıra eşime söylemek de pazara kadar sabredilsem yükselince soylesem diyorum ama sabredemicem sanırım bır de nöbetten gelecek bugün evde bir kutu hazırladım dışarda mi evde mi nasıl supriz yapsam bilmiyrm netten birde onu araştıralım artık

Allahımm ne tatlı heyecanlar bunlar dualarımda hep var ama sadaka da verecegım namazda kılacagım allahın ıznı ıle . Bizde bu gunlerı goruruz ınsallah

Testi tekrarladiniz mi sonucunuz nasıl çıktı

İnşallah sürecin en güzel şekilde ilerler. Sağlık ocağında takibi yapabilirsiniz, erken öğrendiğiniz için süreç biraz uzun gelebilir, sabır ve dualarla ile rahat geçer İnşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hamile olan herkesinde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

İnşallah çok teşekkür ederim amin amin

İnşallah çok teşekkür ederim amin aminn
Testi tekrarladiniz mi sonucunuz nasıl çıktı
Evet tekrarladim dün 27,8 çıktı çok şükür ilerliyor çars günü sağlık ocağına gidecegm ben takibe baslasinlar hem de tekrar bir baktircam inşallah

Merhaba herhangi bir belirti var mıydı. Mesela göğüs ucu hassasiyeti, akıntı olmaması ,kasıkta ara ara hareketlilik gibi lekeli gibi olan adete 3 gün kala diğeri ise adete 5 gün kala testim çok merak ediyorum var mıdır sizce

Eklentiler

• IMG_20220905_153615.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 156
Benimkine de bakar mısınız adetime 6 gün var

Eklentiler

• 20220912_144527.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…