- 17 Kasım 2019
- 107
- 50
- 98
- 29
- Konu Sahibi Mademoiselle8
-
Tebrik ederim problemsiz bir süreç geçirirsiniz saglicakla kavusursunuz inşallah, hemen giderseniz görünmez boşuna acele etmeyin ama bı kan tahlili verebilirsiniz ya da bıkac gün daha test yapıp çizginin koyulasmasini bekleyip kan tahlili de yaptırabilirsiniz, sağlık ocağına gidin yonlendirirler, günden güne koyulasmasi gerekir çizginin takip edersinizHanımlar elim ayağım titriyor hayatımda ilk kez testte çift çizgi gördüm, erken gebelik testlerinden bu ve adetime iki gün kala yaptım. Sizce boş heyecan mı yapıyorum yoksa bir şeyler var mı? Desteğinize çok ihtiyacım var şu aniki yıldır bu anı bekliyorum
En doğrusu bu zaten doktora gitmenin bı mantığı yok beş altı hafta olmadan keseyi daha görmüyor kese olmadan bebek zaten görünmüyor test koyulaşınca bı kan tahlili verin hesaplayın kaçıncı hafta ona göre gidersiniz zaten görseniz de geri gönderir haftaya falan gel diye goremezÇok teşekkür ederim bu güzel sözler içinbuna pozitif denebilir o halde değil mi? İki gün sonra regli olmam gereken gün testi tekrar edeceğim yine çıkarsa kan vermeye giderim direkt.
Hayirli olsun. Hamilesiniz insaAllah guzel gecer sureciniz kucaginiza sag saglim alirsniz. Bundan once yapmismiydiniz test? Yani adet den 5/6 gun onceHanımlar elim ayağım titriyor hayatımda ilk kez testte çift çizgi gördüm, erken gebelik testlerinden bu ve adetime iki gün kala yaptım. Sizce boş heyecan mı yapıyorum yoksa bir şeyler var mı? Desteğinize çok ihtiyacım var şu aniki yıldır bu anı bekliyorum. Bu arada fotoğrafta renksiz bir çizgiymiş gibi çıkmış ama aslında gerçekte rengi var soluk kırmızı. Çok silik olduğu için tam sevinemeyip koşa koşa buraya geldim
Ah ilk kez yazmissiniz pardonHayirli olsun. Hamilesiniz insaAllah guzel gecer sureciniz kucaginiza sag saglim alirsniz. Bundan once yapmismiydiniz test? Yani adet den 5/6 gun once
Çok teşekkür ederimPozitif gibi gözüküyor hayırlı olsunkanda çıkar burda daha yeni buyuk ihtimal o yüzden çok belirgin değil
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahAh ilk kez yazmissiniz pardonbelirtileriniz neydi
Ne guzel benim de oyle oldu yumurtlama sonrasi, tabi degerlendirdik. Sonra adet 10 gun kala ara ara gelen agri rahme batma yorgunluk basladi. Suan da devam ediyor adetime 7 gun kaldi. Gogus hassasiyeti agri olmadi simdilik. Hayirlisi olsun hepimiz icin dogru zamanda gelsin bebislerimiz insaAllahÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahben daha önceki günler test yapmadım, hatta aslında reglim geçmeden yapmayayım diyordum çünkü önceki aylar hep hüsran oldu. Ama bu sabah bir his geldi bir anda yaptım ve ilk bir dakika içinde ikinci çizgi çıktı. Çok büyük belirtiler vardı yardımcı olacaksa anlatayım;
İlk olarak yumurtlamadan beş gün sonrasından itibaren her gün ishaldim. Midem sürekli yanıyordu ve hiç bir şey yiyemedim doğru düzgün bir hafta. Sonra bir anda tersine döndü sabahları çok aç karnına ve midem bulanarak uyanmaya başladım. Doymak bilmeden yedim ama yani öyle bir yemek. Ve en büyük belirti bana göre kasıklarımda bir haftadır olan batma ve göğüslerimin normalde regli zamanı hassaslaşıp, bu ay hiç hassaslaşmadı ve ağrımadı. Herkeste farklı oluyormuş elbette ama belki benzerleri sizde de vardır anlarsınız.
Yani aynen eğer ki biraz daha bekleyebilirim diyorsanız zaten ne kadar geç yaptırırsanız okadar iyi olur. Çünkü eğer hamileysenis hem büyümüş olur biraz vakit geçmiş olurÇok teşekkür ederimevet ama kan testi vermeden önce regli olmam gereken günü bekleyip bir test daha yapayım diyorum önce. Sonra üzülmeyeyim diye..
Amin inşallah ben inanıyorum ki herkes için doğru olan bir zaman var ve o zaman geliyor bütün saadetiyleNe guzel benim de oyle oldu yumurtlama sonrasi, tabi degerlendirdik. Sonra adet 10 gun kala ara ara gelen agri rahme batma yorgunluk basladi. Suan da devam ediyor adetime 7 gun kaldi. Gogus hassasiyeti agri olmadi simdilik. Hayirlisi olsun hepimiz icin dogru zamanda gelsin bebislerimiz insaAllah
Evet haklısınız şimdi gitsem keseyi göremeyecek bu defa onun stresi başlayacak görünür mü görünmez mi diye… en iyisi biraz beklemekYani aynen eğer ki biraz daha bekleyebilirim diyorsanız zaten ne kadar geç yaptırırsanız okadar iyi olur. Çünkü eğer hamileysenis hem büyümüş olur biraz vakit geçmiş olur
Aynen maalesef ben bir boş gebelik yaşamıştım ve beta hcg testi istemişlerdi düzenli. İki günde bir yükselecekmi acaba nasıl olacak diye kendimi yedim yedim bitirdim üzüntü ile geçti hep. O yüzden ne kadar geç giderseniz okadar iyi. Bazıları gittiğinde direk kese ve kalp atışı duyuyor en iyisi stresten uzak olmakEvet haklısınız şimdi gitsem keseyi göremeyecek bu defa onun stresi başlayacak görünür mü görünmez mi diye… en iyisi biraz beklemek
Testiniz pozitif inşallah da sağlıklı bı gebelik olur sağ salim kavusursunuz, bıkac gün testiniz tekrarlayin koyulasacaktir koyulasmazsa kaybolursa çizgi kimyasal gebelik olabilir, adet tarihinize Göre kaç haftaliktir bı hesaplayin, beş haftayı geçtiyse direkt doktora gidebilirsiniz keseyi görür bence tedbiren 6yi bekleyin bebekte belki görünür, gecmediyse kan tahlili verebilirsiniz sağlık ocağında, bence test silik olduğu için üç dört haftalık olabilir ben bu gebeligimde ilk testimi yaptığımda silikti ikibucuk üç haftalikti altı gün falan tekrarladım iyice koyulasti ilk günler silikti, önceki gebeligimde de silikti kese falan gorunmemisti yine ilk haftalardi, ilk gebeliğim direkt koyuydu gittiğimde kalp atışı falan vardı net görmüştükAz önce testi tekrarladım. Allah’ıma şükür çift çizgi çıktı ama çizgi yine silik arkadaşlar bu durum normal mi? Günden güne koyulaşmaz mı normalde?
Bugün yaptığım test daha koyu çıktı çok şükür, yarın reglim bir gün geçmiş olacak kan vermeye gideceğim inşallah sorunsuz yolunda gider her şey teşekkür ederim desteğiniz içinTestiniz pozitif inşallah da sağlıklı bı gebelik olur sağ salim kavusursunuz, bıkac gün testiniz tekrarlayin koyulasacaktir koyulasmazsa kaybolursa çizgi kimyasal gebelik olabilir, adet tarihinize Göre kaç haftaliktir bı hesaplayin, beş haftayı geçtiyse direkt doktora gidebilirsiniz keseyi görür bence tedbiren 6yi bekleyin bebekte belki görünür, gecmediyse kan tahlili verebilirsiniz sağlık ocağında, bence test silik olduğu için üç dört haftalık olabilir ben bu gebeligimde ilk testimi yaptığımda silikti ikibucuk üç haftalikti altı gün falan tekrarladım iyice koyulasti ilk günler silikti, önceki gebeligimde de silikti kese falan gorunmemisti yine ilk haftalardi, ilk gebeliğim direkt koyuydu gittiğimde kalp atışı falan vardı net görmüştük
Hamilesiniz benimde reglimin 1 ci günü testim böyleydi hatta hiç görunmuyordu tebrik ederım hamilesiniz insallah sorunsuz bi süreç gecırırsınızBugün yaptığım test daha koyu çıktı çok şükür, yarın reglim bir gün geçmiş olacak kan vermeye gideceğim inşallah sorunsuz yolunda gider her şey teşekkür ederim desteğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?