Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
608
231
33
Hanımlar merhaba, reglime 8 gün var. Ben bu ay 12.gün yumurtlama gördüm. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti. Test yaptım gece gece öylesine meraktan. Sonra cıkmaz bişey diye bıraktım mutfağı toplamaya gittim. Yarım saat 40 dk sonra baktığımda böyle bişey gördüm sizde görüyor musunuz acaba yaaa.. acaba olabilir mi gerçekten.. kasık ağrım bel ağrım var. Göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor

Eklentiler

• 523CF99C-CA8D-48AB-8D47-D28350F95DEA.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 142
40 dk sonrası sonuç olumsuz olur canım
Test yaptığınız gibi 2 çizgi gördüysem olumlu
Bigün sabah açkarna yapsan daha iyi olur

Canım var çizgi belirmiş elinde test varsa bi daha yap bak bakalım cızgi çıkacak mı hiç bakmadan mı gıtmıstın olmasa cızgi cıkmaz isterse 40 saat dursun ama bi daha yap bak bu sefer

40 dk sonrası sonuç olumsuz olur canım
Test yaptığınız gibi 2 çizgi gördüysem olumlu
Bigün sabah açkarna yapsan daha iyi olur
Ama ne zaman cıktı bilmiyorum yaptım 2 dk baktım yoktu bıraktım gittim. Belki 5.dakikada cıktı belki 40. Dkikada yarın sabah ilk idrarla yapacağım. Bunu 22.30 gibi yaptım..

Reactions: Jou
Ama ne zaman cıktı bilmiyorum yaptım 2 dk baktım yoktu bıraktım gittim. Belki 5.dakikada cıktı belki 40. Dkikada yarın sabah ilk idrarla yapacağım. Bunu 22.30 gibi yaptım..
Mrba canım regline daha var eğer bekleyebilirsen 2 gün daha bekle testi sonra tekrarla. Hakkından hayırlısı olsun inşallah

Canım var çizgi belirmiş elinde test varsa bi daha yap bak bakalım cızgi çıkacak mı hiç bakmadan mı gıtmıstın olmasa cızgi cıkmaz isterse 40 saat dursun ama bi daha yap bak bu sefer
Elimde test yok canım yaa sabah gidip alacağım hemen. Ben yaptım 2 dk beklefim yoktu bıraktım gittim belki 5. Dk da cıktı belkide 40. Dk da bilmiyorum kii.. ama doğru diyorsun ben bu zamana kadar sayısız test yaptım 3 saat sonrada baktığımda bişey yoktu inş beni kandırmıyordur

Bide sabah ken dene canımm hemen çıkarsa öylediirr olumludur iki çizgide
Üzme kendini vardır allahın bir bildiği
Ben de regliden bigün önce çıktı sonuç

Bide sabah ken dene canımm hemen çıkarsa öylediirr olumludur iki çizgide
Üzme kendini vardır allahın bir bildiği
Ben de regliden bigün önce çıktı sonuç
Aslında aklımda hiç test yapmak yoktu 8 gün öncesinde normal kaset testte cıkacağını düşünmüyordum. Erken gebelikte değil. Aslında bi kaç gün daha beklemek daha iyi olur. Ama şimdi bunu gördüm ya uyuyamamda

Düşünme herşeyin var zsmanı baya erken etmişsin uyu uyu uyumak gibisi varmı kız helee

Yaaa oyle tabiikiii ben 3 senedir uğraşlar sonunda oldu senin olcak zamani var demekkii ve çok isteyerekte olnuyor kafanı inanki rahat tutt
Haklısın allah size bağışlasın bebişinizi. Sağsalim kucağınıza alın. İnşallah benim bebemde tutunmustur

Yarın tekrarla canım bu sefer bak bekle basında insallah hayırlısı olsun hakkın da

Amiiiiiiin canım amiiiiiin
Canım selam , bugun sabah yaptım yine başında bekledim 10 dakka içinde cıkmadı 20 30 Dakika arası böyle bişey cıktı. Gecen size attığım resimden daha belirgin ve daha C çizgisine yakın oldu. 7 gün var şuanda erken gebelik testi bulamadım normal test yaptım yine. Kurumamı acaba diye 2 saat aralıklarla su damlattım 2 3 damlacık gitmedi.

Eklentiler

• 58E7C515-2E94-483D-A006-708839E2E7C7.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 60
Yarın tekrarla canım bu sefer bak bekle basında insallah hayırlısı olsun hakkın da
Canım selam , bugun sabah yaptım yine başında bekledim 10 dakka içinde cıkmadı 20 30 Dakika arası böyle bişey cıktı. Gecen size attığım resimden daha belirgin ve daha C çizgisine yakın oldu. 7 gün var şuanda erken gebelik testi bulamadım normal test yaptım yine. Kurumamı acaba diye 2 saat aralıklarla su damlattım 2 3 damlacık gitmedi. ( kendi mesajımı cevaplamışım görmezsin diye tekrar senin mesanını cevaplıyorum :) )

Eklentiler

• 2A128F1E-5848-4598-9923-31BB351FA04A.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…