- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
40 dk sonrası sonuç olumsuz olur canımHanımlar merhaba, reglime 8 gün var. Ben bu ay 12.gün yumurtlama gördüm. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti. Test yaptım gece gece öylesine meraktan. Sonra cıkmaz bişey diye bıraktım mutfağı toplamaya gittim. Yarım saat 40 dk sonra baktığımda böyle bişey gördüm sizde görüyor musunuz acaba yaaa.. acaba olabilir mi gerçekten.. kasık ağrım bel ağrım var. Göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor
Canım var çizgi belirmiş elinde test varsa bi daha yap bak bakalım cızgi çıkacak mı hiç bakmadan mı gıtmıstın olmasa cızgi cıkmaz isterse 40 saat dursun ama bi daha yap bak bu seferHanımlar merhaba, reglime 8 gün var. Ben bu ay 12.gün yumurtlama gördüm. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti. Test yaptım gece gece öylesine meraktan. Sonra cıkmaz bişey diye bıraktım mutfağı toplamaya gittim. Yarım saat 40 dk sonra baktığımda böyle bişey gördüm sizde görüyor musunuz acaba yaaa.. acaba olabilir mi gerçekten.. kasık ağrım bel ağrım var. Göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor
Ama ne zaman cıktı bilmiyorum40 dk sonrası sonuç olumsuz olur canım
Test yaptığınız gibi 2 çizgi gördüysem olumlu
Bigün sabah açkarna yapsan daha iyi olur
Mrba canım regline daha var eğer bekleyebilirsen 2 gün daha bekle testi sonra tekrarla. Hakkından hayırlısı olsun inşallahAma ne zaman cıktı bilmiyorumyaptım 2 dk baktım yoktu bıraktım gittim. Belki 5.dakikada cıktı belki 40. Dkikada yarın sabah ilk idrarla yapacağım. Bunu 22.30 gibi yaptım..
Elimde test yok canım yaaCanım var çizgi belirmiş elinde test varsa bi daha yap bak bakalım cızgi çıkacak mı hiç bakmadan mı gıtmıstın olmasa cızgi cıkmaz isterse 40 saat dursun ama bi daha yap bak bu sefer
Bide sabah ken dene canımm hemen çıkarsa öylediirr olumludur iki çizgideAma ne zaman cıktı bilmiyorumyaptım 2 dk baktım yoktu bıraktım gittim. Belki 5.dakikada cıktı belki 40. Dkikada yarın sabah ilk idrarla yapacağım. Bunu 22.30 gibi yaptım..
Aslında aklımda hiç test yapmak yoktu 8 gün öncesinde normal kaset testte cıkacağını düşünmüyordum. Erken gebelikte değil. Aslında bi kaç gün daha beklemek daha iyi olur. Ama şimdi bunu gördüm ya uyuyamamdaBide sabah ken dene canımm hemen çıkarsa öylediirr olumludur iki çizgide
Üzme kendini vardır allahın bir bildiği
Ben de regliden bigün önce çıktı sonuç
Bekleyeyim dimii haklısınız en mantıklısı oMrba canım regline daha var eğer bekleyebilirsen 2 gün daha bekle testi sonra tekrarla. Hakkından hayırlısı olsun inşallah
Düşünme herşeyin var zsmanı baya erken etmişsin uyu uyu uyumak gibisi varmı kız heleeAslında aklımda hiç test yapmak yoktu 8 gün öncesinde normal kaset testte cıkacağını düşünmüyordum. Erken gebelikte değil. Aslında bi kaç gün daha beklemek daha iyi olur. Ama şimdi bunu gördüm ya uyuyamamda
Ayyy sabahta iş varDüşünme herşeyin var zsmanı baya erken etmişsin uyu uyu uyumak gibisi varmı kız helee
Yaaa oyle tabiikiii ben 3 senedir uğraşlar sonunda oldu senin olcak zamani var demekkii ve çok isteyerekte olnuyor kafanı inanki rahat tuttAyyy sabahta iş varya ama cok istiyoruz biz bu haberi alsam dünyalar benim olur
Haklısın allah size bağışlasın bebişinizi. Sağsalim kucağınıza alın. İnşallah benim bebemde tutunmusturYaaa oyle tabiikiii ben 3 senedir uğraşlar sonunda oldu senin olcak zamani var demekkii ve çok isteyerekte olnuyor kafanı inanki rahat tutt
Allahın izniyle sağlıcakla inşaallahh canımHaklısın allah size bağışlasın bebişinizi. Sağsalim kucağınıza alın. İnşallah benim bebemde tutunmustur
Yarın tekrarla canım bu sefer bak bekle basında insallah hayırlısı olsun hakkın daElimde test yok canım yaasabah gidip alacağım hemen. Ben yaptım 2 dk beklefim yoktu bıraktım gittim belki 5. Dk da cıktı belkide 40. Dk da bilmiyorum kii.. ama doğru diyorsun ben bu zamana kadar sayısız test yaptım 3 saat sonrada baktığımda bişey yoktu inş beni kandırmıyordur
Amiiiiiiin canım amiiiiiinYarın tekrarla canım bu sefer bak bekle basında insallah hayırlısı olsun hakkın da
Canım selam , bugun sabah yaptım yine başında bekledim 10 dakka içinde cıkmadı 20 30 Dakika arası böyle bişey cıktı. Gecen size attığım resimden daha belirgin ve daha C çizgisine yakın oldu. 7 gün var şuanda erken gebelik testi bulamadım normal test yaptım yine. Kurumamı acaba diye 2 saat aralıklarla su damlattım 2 3 damlacık gitmedi.Amiiiiiiin canım amiiiiiin
Canım selam , bugun sabah yaptım yine başında bekledim 10 dakka içinde cıkmadı 20 30 Dakika arası böyle bişey cıktı. Gecen size attığım resimden daha belirgin ve daha C çizgisine yakın oldu. 7 gün var şuanda erken gebelik testi bulamadım normal test yaptım yine. Kurumamı acaba diye 2 saat aralıklarla su damlattım 2 3 damlacık gitmedi. ( kendi mesajımı cevaplamışım görmezsin diye tekrar senin mesanını cevaplıyorum :) )Yarın tekrarla canım bu sefer bak bekle basında insallah hayırlısı olsun hakkın da
Peki tedaviyle mi olduYaaa oyle tabiikiii ben 3 senedir uğraşlar sonunda oldu senin olcak zamani var demekkii ve çok isteyerekte olnuyor kafanı inanki rahat tutt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?