- 26 Haziran 2025
- 27
- 5
- 1
- 22
Kızlar reglim 10 gün gecikti. Testi sabah aç karnına yapmadım ama sanki silik bir çizgi görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor emin değilim. Böyle görüp de hamile olanlar var mı merak ettim. Bilenler yazsın lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım . İlk defa böyle gördüğüm için bilmiyordum. Böyle pozitif sonuç olur mu diye sormuştum.Canım başka marka ile dene veya direk kan ver 10 gün gecikmeye net çıkması lazımdı bide artı med markasına güven olmuyor malesef
Sabah aç karnına yapmadığım için çok siliktir belki diye düşünmüştümCanım başka marka ile dene veya direk kan ver 10 gün gecikmeye net çıkması lazımdı bide artı med markasına güven olmuyor malesef
Bundan daha net şekilde çıkarıp yalanci pozitif veren bi markaSabah aç karnına yapmadığım için çok siliktir belki diye düşünmüştüm
Anladım teşekkür ederim yorumun içinBundan daha net şekilde çıkarıp yalanci pozitif veren bi marka![]()
Gönlünce olur inşallahAnladım teşekkür ederim yorumun içinhaftaya kan vericem artık
Hangi marka canım var görünüyorBenimde testime bakar mısınız ovulasyon günümün 12.günü adetime 1 gün var dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde azıcık silik çıktı sizce gebelik varmı
Nimo marka eczaneden almıştımHangi marka canım var görünüyor
Yalancı pozitif veriyor diyorlardı ama hiç belli olmaz gerçekten pozitif verende var kan ver en iyisi acile git işte idrar yanmam var böbreklerim falan ağrıyor de ama antibiyotik alamıyorum şüphem var diye öyle şöyle direkt HCG bakanayiz diyorlar yoksaNimo marka eczaneden almıştım
Çok teşekkür ederim öyle yaparımYalancı pozitif veriyor diyorlardı ama hiç belli olmaz gerçekten pozitif verende var kan ver en iyisi acile git işte idrar yanmam var böbreklerim falan ağrıyor de ama antibiyotik alamıyorum şüphem var diye öyle şöyle direkt HCG bakanayiz diyorlar yoksa
Benimkine de bakabilirmisiniz rica etsem yaa.Acaba bişeyler varmıCanım başka marka ile dene veya direk kan ver 10 gün gecikmeye net çıkması lazımdı bide artı med markasına güven olmuyor malesef
Benimkine de bakabilirmisiniz rica etsem yaHangi marka canım var görünüyor
Gördüm ben hafif silik var adete kaç gün varBenimkine de bakabilirmisiniz rica etsem ya
13 gün geciktiGördüm ben hafif silik var adete kaç gün var
Öncesinde böyle bişey çıkmamıştı13 gün gecikti
Kan ver benceÖncesinde böyle bişey çıkmamıştı
Gördüm gibi başka testten de nideneyip emin olup kan verebilirsinizBenimkine de bakabilirmisiniz rica etsem ya