Böyle belli mi peki resim eklerken kalite düşüyor maalesefcanım göremiyorum başka marka testle dene istersen
Evet çizgi var ama güvenilir test değil canım başka testle tekrarla istersen garanti olsunBöyle belli mi peki resim eklerken kalite düşüyor maalesef Eki Görüntüle 3652714
Yakınımda eczane yok internetten söylemiştim güvenilir yazmışlardı aslındaEvet çizgi var ama güvenilir test değil canım başka testle tekrarla istersen garanti olsun
BendKızlar bugün yaptım prodoctor marka dpo 12 deyim çokta az bile olsa silik çizgi var gibi resimde belli mi bilmiyorum bakar mısınız lütfen 5 dk içinde böyle oldu Eki Görüntüle 3652677
bende göremedim çizgiyi zaten çok düiük betayla bile olsa kamerada gözükecek kadar belli oluyor testlerde geneldeKızlar bugün yaptım prodoctor marka dpo 12 deyim çokta az bile olsa silik çizgi var gibi resimde belli mi bilmiyorum bakar mısınız lütfen 5 dk içinde böyle oldu Eki Görüntüle 3652677
Birkaç gündür ovulasyon testimde çok koyu olmasada koyu çıkıyor gebelik testinde de baktığımda çok az çizgi gözüküyor elimde 1 tane daha var sabah tekrar deneyeceğim artık gebelik testinideBend
bende göremedim çizgiyi zaten çok düiük betayla bile olsa kamerada gözükecek kadar belli oluyor testlerde genelde
Evet bende yorumlara baktım ama yalancı verdi bende umarım seninki doğrudurYakınımda eczane yok internetten söylemiştim güvenilir yazmışlardı aslında
İnşallah sabah tekrar bakarım yoksa haftasonu olduğu için arabayla eczaneye gitme şansım anca öyle olurEvet bende yorumlara baktım ama yalancı verdi bende umarım seninki doğrudur
Bence kameradan kaynaklı ya çünkü bende test yaptım eczaneden aldım ikinci çizgiyi ben görüyorum ama buraya attığımda göremiyorumKızlar bugün yaptım prodoctor marka dpo 12 deyim çokta az bile olsa silik çizgi var gibi resimde belli mi bilmiyorum bakar mısınız lütfen 5 dk içinde böyle oldu Eki Görüntüle 3652677
Bence kameradan kaynaklı ya çünkü bende test yaptım eczaneden aldım ikinci çizgiyi ben görüyorum ama buraya attığımda göremiyorum
Evet ekleyince gözükmüyor 10 dk sonra çekmiştim belli belirsiz umutta etmek istemiyorum üzülmemek için sabah tekrar bakacağım siz yeni mi yaptınızBence kameradan kaynaklı ya çünkü bende test yaptım eczaneden aldım ikinci çizgiyi ben görüyorum ama buraya attığımda göremiyorum
Evet ekleyince gözükmüyor 10 dk sonra çekmiştim belli belirsiz umutta etmek istemiyorum üzülmemek için sabah tekrar bakacağım siz yeni mi yaptınızBence kameradan kaynaklı ya çünkü bende test yaptım eczaneden aldım ikinci çizgiyi ben görüyorum ama buraya attığımda göremiyorum
Dun yaptım ben bu şekilde mi görünüyor testinizEvet ekleyince gözükmüyor 10 dk sonra çekmiştim belli belirsiz umutta etmek istemiyorum üzülmemek için sabah tekrar bakacağım siz yeni mi yaptınız
Ben çizgiyi gördüm. Yalancilik vermiyorsa eğer daha çok yeni hamile olabilirsiniz 2 gün sonra sabah ilk idrarla deneyin benceKızlar bugün yaptım prodoctor marka dpo 12 deyim çokta az bile olsa silik çizgi var gibi resimde belli mi bilmiyorum bakar mısınız lütfen 5 dk içinde böyle oldu Eki Görüntüle 3652677
Tekrarladın mı peki yine mi aynı olduBen dün yaptim testi
Evet belli belirsiz
Hayırlı olsun o zaman var ben adetime daha 7 gün varken yaptım ve bu şekilde göründüEvet belli belirsiz
Bunu ilk idrarla yapmamıştım belki ondandır inşallah vardır 2 gün uzun geldi sabah tekrar bakıcam yine aynı olursa tekrar gidip almam gerekecek artıkBen çizgiyi gördüm. Yalancilik vermiyorsa eğer daha çok yeni hamile olabilirsiniz 2 gün sonra sabah ilk idrarla deneyin bence
Üstelik iki kere yaptım ikiside aynıHayırlı olsun o zaman var ben adetime daha 7 gün varken yaptım ve bu şekilde göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?