Yeni çekiyorumda hava karardı burada belli olmuyor çekinceYeni ceker mısın
Var çok ince görüyor ip gibiYeni ceker mısın
Işık tutYeni çekiyorumda hava karardı burada belli olmuyor çekince
Parlıyor yarını bekleyim artıkIşık tut
Tamam bakalımParlıyor yarını bekleyim artık
Çok ince belli belirsiz işte o beni yanılgıya getiriyorVar çok ince görüyor ip gibi
Var benceÇok ince belli belirsiz işte o beni yanılgıya getiriyor
İnşallah yarın tekrar sabah yapıcam yazarım buraya yaptığımdaVar bence
Tamamİnşallah yarın tekrar sabah yapıcam yazarım buraya yaptığımda
Testinin markası ne canım bende yaptım böyle çıktı daha adetime 5 gün var
Mimo gibi bir şeydiTestinin markası ne canım bende yaptım böyle çıktı daha adetime 5 gün var
Testinin markası ne canım
benimde nimo ayy inşallah vardır daha önce bir kayıp yaşadım korkuyorum sevinemedim bile varmı yokmu kimsi yalancı pozitif veriyor dedi bana resim attım sana bakarmısın beta hcg kaç çıktı pekiMimo gibi bir şeydi
Sanki t bin yanında bir çizgi varTestinin markası ne canım
benimde nimo ayy inşallah vardır daha önce bir kayıp yaşadım korkuyorum sevinemedim bile varmı yokmu kimsi yalancı pozitif veriyor dedi bana resim attım sana bakarmısın beta hcg kaç çıktı peki
Hafif belli olanı dün sabah yaptım daha net belli olanı az önce yaptım hemen çıktı ve pembe oluyorSanki t bin yanında bir çizgi var
Hafif pembe olani göremedim de yeni olanı gördümHafif belli olanı dün sabah yaptım daha net belli olanı az önce yaptım hemen çıktı ve pembe oluyor
Evet o burda pek anlaşılmıyor kalitesi düşüyor herhalde anlamdım bende ama bide bunu çekmişim bak sabah burda belli sanki dah çokHafif pembe olani göremedim de yeni olanı gördüm
Şu sayfanın foto kalitesini hiç sevemedimEvet o burda pek anlaşılmıyor kalitesi düşüyor herhalde anlamdım bende ama bide bunu çekmişim bak sabah burda belli sanki dah çok
Var gibi duruyorEvet o burda pek anlaşılmıyor kalitesi düşüyor herhalde anlamdım bende ama bide bunu çekmişim bak sabah burda belli sanki dah çok
İnşallah öyledirVar gibi duruyor
Bekledikçe belirginleşirİnşallah öyledirama bugün ki yaptığımda koyulaşma oldu sanki daha belli çıktı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?