- 10 Eylül 2024
- 1.180
- 1.164
- 48
Amin canımBen ilk kontrolümden itibaren Liv’e gidiyorum, Nazlı Topfedaisi doktorum , çok memnunum kendisinden. Artık son düzlük umarım doğumda kolaylıkla geçer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımBen ilk kontrolümden itibaren Liv’e gidiyorum, Nazlı Topfedaisi doktorum , çok memnunum kendisinden. Artık son düzlük umarım doğumda kolaylıkla geçer![]()
Allah razı olsun canım benimEvet biz diğer konu başlığı altında yolculuğumuza birlikte devam ettik zateninşallah canım
dualarım seninle
![]()
Evet canım randevu bulmak gerçekten zor Nazlı hanımdan, biz takipli olduğumuz için çok sorun yaşamıyoruz. Ayla hanım benim de listemdeydi, ilk randevuyu Nazlı hanımdan alıp memnun kalınca değiştirmedik. Doktor hasta enerji uyumu gerçekten çok önemli. Sağlıkla tamamlayalım inşallah bu süreciAmin canımsanırım nazlı hanımda arkadaşım doğum yaptı geçtiğimiz aylarda. Ben de ramazan bayramı öncesi tr deyken randevu alıp gidecektim konum olarak liv daha yakın diye nazlı hanıma hatta ama doğumları o haftaya almış izne çıkacağı için randevu yoktu. Bende önceki memnun kaldığım doktora gittim medicana’ya ayla aktulay hoca’ya. iyi ki de gitmişim ona zaten memnundum.
Ay canımmm hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hemen yaz bize deAy kızlar geçen ay olmadı yani gebelik testinin azizliğine uğradım sanırım bozuk testi çünkü kan verdim negatif çıktı bakalım bu ay günaşırı ilişki denedik sanırım bugün ya da yarın yumurtlama günüm bu birkaç günü de deneyeceğim süreci size haber veririm benim için dua edin lütfen hepinizi seviyorum kolay doğumlar olsun canimsiniz![]()
Erken yumurtlamış olabilirsiniz belki o yüzden yüksek çıkmış olabilir diğer sürecinizi hatırlıyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız benim içinde dua ederseniz sevinirimDiğer kayıp yaşadığım gebelikte reglden 2 gün önceydı sanırım gün yanlış hatırlamıyorsam 104tü şimdi çok erken öğrenmeme rağmen 351 çıkmış üstüne bir daha yaptırmadım 24temmuz kontrolüm var sizce beta normal mi yüksek mi
Teşekkür ederim umarım herşey gönlünce olur beklemek çok zor gerçektenEderim tabi ki çok zorlu bir süreçti bak kendim ne yaptım sana söyleyeyim adet gününün en son gününde Hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kaynatıp içmeye başladım kendi hesaplarıma göre yumurtlama günümü belirledim ve tam o gün bıraktım sonrasında içmedim. Etrafımda çocuk düşünen herkese söylüyorum gerçekten yumurta gelişimine çok katkısı oluyormuş aktar’dan aldım. Aynı zamanda eşime de her sabah ve her akşam olmak üzere keçiboynuzu Özü içirdim bir kaşık. Tabii ki her şey vesile Rabbimden gelen bir şey ama bana faydası oldu denemek istersen. Henüz kontrole gitmedim tabii kendimi de çok sevince adapte etmek istemiyorum bakalım umarım sağlıkla gelir.
Canımmmmmm çok sevindimmm betan gayet iyi bence. Kontrolüne kadar da bence artık kese görünür duruma gelirSelam canım kızlar yine ben18 temmuzda regl olmam gerekiyordu 16 temmuzda beta baktırdım reglden 2 gün öncesi test ve tahlil sonucum
![]()
fufucum
renklibirkelebek
Evet canım geçen defa olduğu gibi sürekli beta baktırmak istemiyorum aslında 24 ünde vajinal yoldan da muayene düşünmüyorum sadece gerekli tetkikler yapılsın sonra 7. Haftada falan giderim diye düşünüyorum ama ne dersinCanımmmmmm çok sevindimmm betan gayet iyi bence. Kontrolüne kadar da bence artık kese görünür duruma gelirkaset testte de çizgi gayet belirgin. Çooook sevindim çooook güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Evet canımmmm o beta süreci insanı yoruyor gerçekten bende 2 kez vermiştim. 2. Verdiğimde 3000 in üzerinde çıkmıştı o zaman randevu alıp doktora gittim. Beta 3000 i görünce kese görünür demişlerdi. İlk muayene de vajinal baktı bir sorun da yaşamadık biz, çünkü kese küçük olduğu için bazen ultrasondan görünmeyebiliyor o stresi de yaşamak istemedim açıkçası. Ama tercih senin. Sadece 2 muayenede sanırım vajinal bakıldı sonra gerek olmadı. Doktorun kim nerden randevu aldın son gittiğin doktor mu canım?Evet canım geçen defa olduğu gibi sürekli beta baktırmak istemiyorum aslında 24 ünde vajinal yoldan da muayene düşünmüyorum sadece gerekli tetkikler yapılsın sonra 7. Haftada falan giderim diye düşünüyorum ama ne dersin
Evet canım en son gittiğim doktor Ankara Gazi Üniversitesi hastasinde Erhan demirdağ çok iyi bir hoca geçen yarım kalmıştı süreç ama iyi bir doktor onunla devam etmek istiyorum. Umarım hersey yolunda gider şu an kimseye demedik geçen defa yaşananlar biraz sanki nazar mı değdi acaba diye düşündürdü eşimiEvet canımmmm o beta süreci insanı yoruyor gerçekten bende 2 kez vermiştim. 2. Verdiğimde 3000 in üzerinde çıkmıştı o zaman randevu alıp doktora gittim. Beta 3000 i görünce kese görünür demişlerdi. İlk muayene de vajinal baktı bir sorun da yaşamadık biz, çünkü kese küçük olduğu için bazen ultrasondan görünmeyebiliyor o stresi de yaşamak istemedim açıkçası. Ama tercih senin. Sadece 2 muayenede sanırım vajinal bakıldı sonra gerek olmadı. Doktorun kim nerden randevu aldın son gittiğin doktor mu canım?
Haklısınız canım bizde keseyi görünce söylemiştik ailelere falan. O ilk tecrübeden sonra insan söylemek istemiyor. Her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin sürecinEvet canım en son gittiğim doktor Ankara Gazi Üniversitesi hastasinde Erhan demirdağ çok iyi bir hoca geçen yarım kalmıştı süreç ama iyi bir doktor onunla devam etmek istiyorum. Umarım hersey yolunda gider şu an kimseye demedik geçen defa yaşananlar biraz sanki nazar mı değdi acaba diye düşündürdü eşimi
Ay duygucum nerelerdesin sen bi geliyosun bi gidiyosun sonra vınn, gebelik şüphesinde ve pozitifte buradasın sadece hepSelam canım kızlar yine ben18 temmuzda regl olmam gerekiyordu 16 temmuzda beta baktırdım reglden 2 gün öncesi test ve tahlil sonucum
![]()
fufucum
renklibirkelebek
Ah bebeğim korkuyorum o nedenle buraya girip bakmıyordum bile cidden ama baktım test pozitif hemen size gelip söylemek istedim umarım hersey yolunda gider bu defa dualarınızı bekliyorumAy duygucum nerelerdesin sen bi geliyosun bi gidiyosun sonra vınn, gebelik şüphesinde ve pozitifte buradasın sadece hepçok sevindim senin adına hayırlı olsun sağlıkla olsun inşallah
beta takibi yap bence, bi de hastaneye gittiğinde öncesindeki kayıp yaşadığını bildirip pıhtılaşma sorunu var mı diye test ver onlara da baktır hemen. Ben öyle yapmıştım. 7’den sonra gittiğinde de inşallah kalp atışlarını da görmüş olursunuz zatengözünüz aydın olsun
![]()
Dualarımız seninle canım benimmmAh bebeğim korkuyorum o nedenle buraya girip bakmıyordum bile cidden ama baktım test pozitif hemen size gelip söylemek istedim umarım hersey yolunda gider bu defa dualarınızı bekliyorum![]()
Valla ağırlaştım canım artık sona doğru gidiyoruz çok şükür, ama her gün daha da ağırlaştığımı hissediyorum. Yatarken dönüşler filan da baya zorlamaya başladıDualarımız seninle canım benimmmher şey yolunda ilerleyecek güzel düşünelim.
fufucum sen nasılsınnnn nasıl gidiyor canım az kaldı sana da
![]()